Ще уважат ли на Герена шампиона с шпалир?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

КАН
Контакти:

Re: В България прави ли се шпалир на шампиона?

Мнениеот КАН » 10 май 2014 19:07

Какво ниво бе пич,от головете им в ЕКТ само два бяха читиви , всички други , плод на уникална случайност или подаръци на смотани вратари.

Потребителски аватар
nikita 333
Контакти:

Мнениеот nikita 333 » 10 май 2014 19:07

MagicMoments написа:Да го духат тия селяни.Декларации ще подписват,титли и съдии си купуват,публика си купуват,но уважение от феновете на Левски няма да видят.Шпалири Миньор и Локо Пловдив им направиха.

Къф Миньор та гони тебе бее те даже не са в А група?
По страшен от спин-а, по-опасен от рак-а си остава простака!!!

bez-nick

Мнениеот bez-nick » 10 май 2014 19:08

terata написа:Ахахаха :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Хората са го казали - по-добре да мълчиш и да те мислят за глупак, отколкото да си отвориш устата и да разсееш всякакви съмнения. :mrgreen:

Не знам, но аз лично се забавлявам с твоите коментари, отивам да си вземе пуканки и нека шоуто да продължи :mrgreen: феновете на Левски сте много заблудени, но от друга страна с коментарите си много забавлявате.

kalata80
Контакти:

Мнениеот kalata80 » 10 май 2014 19:08

bez-nick написа:
Venko123 написа:
bez-nick написа:
MagicMoments написа:Да го духат тия селяни.Декларации ще подписват,титли и съдии си купуват,публика си купуват,но уважение от феновете на Левски няма да видят.Шпалири Миньор и Локо Пловдив им направиха.

Чакай малко, какво са купували, май Левски си купуваше мястото всяка година в ЕКТ, защото после ви биеха като брашнян чувал всякакви анонимници, че и чак от Азия. В Европа лъсва цялата истина, Лудогорец направи невиждано досега представяне в Европа, никой отбор не е играл така както тях и то срещу такива еврограндове!

Сериозно ли бе? Ти явно си на 10 години! :!:

Само не ми говори, че Артмедия с разпродаден отбор е гранд или пък резервите на Удинезе, или пък наказанието на италианските отбори и участието на Киево на тяхно място...Такъв футбол Левски не е виждал никога, колко и да е гадно, никога не сте били на тяхното ниво!
Само недей да си вярваш,че Партизан,Динамо Загреб и ПСВ са били голямото величие този сезон.Ако го мислиш,значи си много заблуден.Само заради този ти пост и неуважаването на успехите на друг,как може и да си помислиш,че същите тези ще правят шпалир на онези?

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 10 май 2014 19:09

bez-nick написа:
terata написа:Ахахаха :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Хората са го казали - по-добре да мълчиш и да те мислят за глупак, отколкото да си отвориш устата и да разсееш всякакви съмнения. :mrgreen:

Не знам, но аз лично се забавлявам с твоите коментари, отивам да си вземе пуканки и нека шоуто да продължи :mrgreen: феновете на Левски сте много заблудени, но от друга страна с коментарите си много забавлявате.

И ти не си по-малко заблуден. Колко трябва да си заблуден или пък луд за да напишеш, че нито един български отбор не е побеждавал и играл така срещу такива отбори както Лудогорец го бил направил? :roll:

Потребителски аватар
Черният козел
Контакти:

Мнениеот Черният козел » 10 май 2014 19:11

bez-nick написа:По света, когато шампионът вече е станал такъв, отборът с който играе в следващия кръг му прави шпалир, интересно ми е дали утре Левски ще им направи шпалир на Лудогорец?

Ти искаш ли?
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.

bez-nick

Мнениеот bez-nick » 10 май 2014 19:11

Venko123 написа:
bez-nick написа:

И ти не си по-малко заблуден. Колко трябва да си заблуден или пък луд за да напишеш, че нито един български отбор не е побеждавал и играл така срещу такива отбори както Лудогорец го бил направил? :roll:

Казах от САЩ 94 насам, ако беше чел внимателно, щеше да го прочетеш!Абе има надежда да се осъзнаеш, но трябва по-често да четеш коментарите ми!

Потребителски аватар
tomba
Контакти:

Мнениеот tomba » 10 май 2014 19:12

dodo7271 написа:Много бих искал да направят шпалир Левски. Напук на злобата, омразата и диващината, която Лудогорец сериозно налага в българския футбол. Нищо, че писаха декларации срещу Газпром, нищо, че акаха върху съдиите цял сезон. Трябва да има нещо позитивно и това трябва да е шпалирът и уважението към играчите и треньорите на Лудогорец. Те не са виновни за селянията и дълбоката провинциална комплексарщина на Домусчиев....А иначе "шпалирите" знаем кой ги прави - ЦСКА и Литекс - титла за купа...

Eee,по-спокойно с определенията,защото селския манталитет е в Левски и ЦСКА,причини всеки ги знае.Проблема го каза днес Л.Танев:„Привържениците на Левски и ЦСКА живеят още в социалистическото време, с постоянните победи. Тогава най-добрите играеха в Левски и ЦСКА, играчите не излизаха навън и те винаги побеждаваха. Сега е съвсем друго”,бих добавил,не виреете в конкуренция.
Последна промяна от tomba на 10 май 2014 19:15, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 10 май 2014 19:13

Hohohoho написа:Дано нашите да направят шпалир. Ще бъде един хубав жест на фона смрадта, която се носи от клуба със слабите резултати, събличанията и малоумното ръководство.

В кръга на шегата... може само ако са решили да ги набият и съблекат : 0 Като ги обградят от двете страни и хоп да ги почнат от излизането :lol: :lol:
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
nikita 333
Контакти:

Мнениеот nikita 333 » 10 май 2014 19:14

Абе те ще пукнат от злоба,ти искаш шпалир да правят на някого!
По страшен от спин-а, по-опасен от рак-а си остава простака!!!

Върни се в “Футбол - България”