Ще уважат ли на Герена шампиона с шпалир?
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: В България прави ли се шпалир на шампиона?
Какво ниво бе пич,от головете им в ЕКТ само два бяха читиви , всички други , плод на уникална случайност или подаръци на смотани вратари.
- nikita 333
- Контакти:
MagicMoments написа:Да го духат тия селяни.Декларации ще подписват,титли и съдии си купуват,публика си купуват,но уважение от феновете на Левски няма да видят.Шпалири Миньор и Локо Пловдив им направиха.
Къф Миньор та гони тебе бее те даже не са в А група?
По страшен от спин-а, по-опасен от рак-а си остава простака!!!
terata написа:Ахахаха![]()
![]()
Хората са го казали - по-добре да мълчиш и да те мислят за глупак, отколкото да си отвориш устата и да разсееш всякакви съмнения.
Не знам, но аз лично се забавлявам с твоите коментари, отивам да си вземе пуканки и нека шоуто да продължи

Само недей да си вярваш,че Партизан,Динамо Загреб и ПСВ са били голямото величие този сезон.Ако го мислиш,значи си много заблуден.Само заради този ти пост и неуважаването на успехите на друг,как може и да си помислиш,че същите тези ще правят шпалир на онези?bez-nick написа:Venko123 написа:bez-nick написа:MagicMoments написа:Да го духат тия селяни.Декларации ще подписват,титли и съдии си купуват,публика си купуват,но уважение от феновете на Левски няма да видят.Шпалири Миньор и Локо Пловдив им направиха.
Чакай малко, какво са купували, май Левски си купуваше мястото всяка година в ЕКТ, защото после ви биеха като брашнян чувал всякакви анонимници, че и чак от Азия. В Европа лъсва цялата истина, Лудогорец направи невиждано досега представяне в Европа, никой отбор не е играл така както тях и то срещу такива еврограндове!
Сериозно ли бе? Ти явно си на 10 години!
Само не ми говори, че Артмедия с разпродаден отбор е гранд или пък резервите на Удинезе, или пък наказанието на италианските отбори и участието на Киево на тяхно място...Такъв футбол Левски не е виждал никога, колко и да е гадно, никога не сте били на тяхното ниво!
bez-nick написа:terata написа:Ахахаха![]()
![]()
Хората са го казали - по-добре да мълчиш и да те мислят за глупак, отколкото да си отвориш устата и да разсееш всякакви съмнения.
Не знам, но аз лично се забавлявам с твоите коментари, отивам да си вземе пуканки и нека шоуто да продължифеновете на Левски сте много заблудени, но от друга страна с коментарите си много забавлявате.
И ти не си по-малко заблуден. Колко трябва да си заблуден или пък луд за да напишеш, че нито един български отбор не е побеждавал и играл така срещу такива отбори както Лудогорец го бил направил?

- Черният козел
- Контакти:
bez-nick написа:По света, когато шампионът вече е станал такъв, отборът с който играе в следващия кръг му прави шпалир, интересно ми е дали утре Левски ще им направи шпалир на Лудогорец?
Ти искаш ли?
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.
Venko123 написа:bez-nick написа:terata написа:Ахахаха![]()
![]()
Не знам, но аз лично се забавлявам с твоите коментари, отивам да си вземе пуканки и нека шоуто да продължифеновете на Левски сте много заблудени, но от друга страна с коментарите си много забавлявате.
И ти не си по-малко заблуден. Колко трябва да си заблуден или пък луд за да напишеш, че нито един български отбор не е побеждавал и играл така срещу такива отбори както Лудогорец го бил направил?
Казах от САЩ 94 насам, ако беше чел внимателно, щеше да го прочетеш!Абе има надежда да се осъзнаеш, но трябва по-често да четеш коментарите ми!
dodo7271 написа:Много бих искал да направят шпалир Левски. Напук на злобата, омразата и диващината, която Лудогорец сериозно налага в българския футбол. Нищо, че писаха декларации срещу Газпром, нищо, че акаха върху съдиите цял сезон. Трябва да има нещо позитивно и това трябва да е шпалирът и уважението към играчите и треньорите на Лудогорец. Те не са виновни за селянията и дълбоката провинциална комплексарщина на Домусчиев....А иначе "шпалирите" знаем кой ги прави - ЦСКА и Литекс - титла за купа...
Eee,по-спокойно с определенията,защото селския манталитет е в Левски и ЦСКА,причини всеки ги знае.Проблема го каза днес Л.Танев:„Привържениците на Левски и ЦСКА живеят още в социалистическото време, с постоянните победи. Тогава най-добрите играеха в Левски и ЦСКА, играчите не излизаха навън и те винаги побеждаваха. Сега е съвсем друго”,бих добавил,не виреете в конкуренция.
Последна промяна от tomba на 10 май 2014 19:15, променено общо 1 път.
Hohohoho написа:Дано нашите да направят шпалир. Ще бъде един хубав жест на фона смрадта, която се носи от клуба със слабите резултати, събличанията и малоумното ръководство.
В кръга на шегата... може само ако са решили да ги набият и съблекат : 0 Като ги обградят от двете страни и хоп да ги почнат от излизането

[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
- nikita 333
- Контакти:
Абе те ще пукнат от злоба,ти искаш шпалир да правят на някого!
По страшен от спин-а, по-опасен от рак-а си остава простака!!!
Върни се в “Футбол - България”