Dunav Ruse

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
greedy
Контакти:

Re: Dunav Ruse

Мнениеот greedy » 22 авг 2008 12:32

Shte se nadqvame do posledno, dano tozi put ne se razo4arovame.

RUSE
Контакти:

Мнениеот RUSE » 09 окт 2008 10:47

За съжаление говорите пълни глупости.
1.) Дунав не играе на стадион "Дунав", както някой бе писал, а играе на Градския стадион в Русе с капацитет 22 000 души.
2.) Средната посещаемост на отбора не пада под 3 000 души, а често на дербитата идват много повече хора.
3.) Отбора е солидно обезпечен за новия сезон, като всичко необходимо е осигурено от Община Русе и спонсорите Инвестбанк АД; Интис ООД; Хотел-Рига; Мегахим АД и т.н.
През лятото бе направен 10 дневен лагер в Трявна, изцяло бе сменено тревното покритие на Градския стадион.Предстоят и още ремонти по клубната база. Техническият щаб е доста голям. За всяко гостуване играчите пътуват в деня преди мача, осигурени са им квартири, солидни премии и заплати. Отбора има поставени високи цели и ги следва.

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 01 ное 2008 20:09

Какво казваш следвал?
Какви високи цели,какви 5 лева.Дунав винаги е бил и ще си остане средняшки отбор,няма какво да се лъжем.Познавам част от сегашните ни играчи,още като бяха юноши и ги знам какви лигльовци са.Последния път когато Дунав бе в "А" група просто не искам да си спомням какви резултати имаше.А всичко това е тъжно,защото Русе е дал не малко добри футболисти на България.Няма школа,няма добри треньори,няма играчи с голямо сърце,такива,каквито бяха навремето Шивача,Ценко,Шамо и много,много други.Никола Христов при всичкото ми уважение към него си го спомням с добро единствено когато води Локомотив Русе в най-силния му сезон в "Б" група,в Дунав аз нямам спомени да е постигал добри резултати.
Искам Дунав да се върне в елита,не виждам с какво градове като Сандански,Дупница или пък Сливен заслужават да имат отбори там ,а ние не.

Върни се в “Футбол - България”