Сакарецо и Аида 6-ти мач без загуба

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
FCH

Сакарецо и Аида 6-ти мач без загуба

Мнениеот FCH » 28 апр 2014 21:40

Два отбора от областната футболна група - Хасково продължават да нямат загуба през пролетта. „Аида“ има 5 победи и равен, а „Сакарски спортист“ е с 4 успеха и две равенства. Тополовградчани стигнаха трудно до поредната си победа. Те се наложиха с 2:1 над „Герганин извор“. „Аида“ разгроми като гост закъсалия „Спортист“ с 6:1. Любопитното е, че головете са вкарани от шестима футболисти – Емрах Юсуф, Денис Сабри, Георги Марков, Слав Стоянов, Селим Менгин и Тунджай Сами.
В дербито на димитровградска община „Възход“ (Радиево) падна тежко от „Извор-АМ“ – 0:5. „Хеброс“ се наложи над „Свиленград“ с 4:0. Попаденията реализираха Делчо Иванов, Любо Александров, Пейко Любомиров и Ангел Балабанов.
Лидерът „Бенковски“ се наложи трудно като гост над опашкаря „Раковски“ с 2:1.
В четвъртък, на 1 май ще се изиграят двата отложени мача от хасковската четвърта дивизия. „Герганин извор“ приема от 17 чака „Извор-АМ“. В същия час „Спортист“ посреща „Възход“.

1. Бенковски (Симеоновград) 42
-----------------------------------------------
2. Аида (Караманци) 34
3. Хеброс (Харманли) 32
4. Герганин извор (Бисер) 25
5. Свиленград II 25
6. Сакарски спортист (Тополовград) 24
7. Извор АМ (Горски извор) 23
8. Топлика (Минерални бани) 22
9. Спортист (Добрич) 16
10. Възход (Радиево) 8
11. Раковски (Ивайловград) 4

nasko75

Re: Сакарецо и Аида 6-ти мач без загуба

Мнениеот nasko75 » 28 апр 2014 22:13

баси майката ве Трол! Колко пара взимаш за пускане на теми? Предния път те питах, ти продължи с хейт, без да отговориш. Кажи сега публично

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 28 апр 2014 22:28

Нямам възражения! :)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
FCH

Мнениеот FCH » 28 апр 2014 22:51

nasko75 написа:баси майката ве Трол! Колко пара взимаш за пускане на теми? Предния път те питах, ти продължи с хейт, без да отговориш. Кажи сега публично

С емигранти "тип България не ме обича, аз съм ебати пича" не разговарям!
Като не ти харесва не чети, и аз не харесвам Америка и простолюдието събрано там, но нито се вълнувам от тях, нито им отделям внимание!

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 29 апр 2014 00:42

Защо такива тъпи имена, а не само Сакар Тополовград ?
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Върни се в “Футбол - България”