Ден на народните будители, Задушница или просто Левски -ЦСКA

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Re: Ден на народните будители, Задушница или просто Левски -ЦСКA

Мнениеот Deliba6 » 01 ное 2008 12:44

Досега винаги съм имал за критерий как ще се избръсна преди мач /независимо на "Левски" или на националния отбор/ и досега това не ме е подвеждало. Днес лицето ми е като бебешко дупе - гладко и без драскотина, което ме води до мисълта за голям бой над червените. Честно казано, не виждам на какво основание, но това ми предсказва брадата.
А иначе няма да съм на стадиона, защото този мач се изроди във времето. Нямам желание тъпи, охранени от нашите данъци, дошли от села и паланки, защото ги мързи да работят, УШЕВИ да ме джобат по десет минути /мене 53-годишният улегнал и нормално изглеждащ мъж/ и да се държат с хората като с някакви отрепки!!!
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Потребителски аватар
INZAGHI_99
Контакти:

Re: Ден на народните будители, Задушница или просто Левски -ЦСКA

Мнениеот INZAGHI_99 » 01 ное 2008 14:44

Deliba6 написа:Досега винаги съм имал за критерий как ще се избръсна преди мач /независимо на "Левски" или на националния отбор/ и досега това не ме е подвеждало. Днес лицето ми е като бебешко дупе - гладко и без драскотина, което ме води до мисълта за голям бой над червените. Честно казано, не виждам на какво основание, но това ми предсказва брадата.
А иначе няма да съм на стадиона, защото този мач се изроди във времето. Нямам желание тъпи, охранени от нашите данъци, дошли от села и паланки, защото ги мързи да работят, УШЕВИ да ме джобат по десет минути /мене 53-годишният улегнал и нормално изглеждащ мъж/ и да се държат с хората като с някакви отрепки!!!

ЖАЛКО Е АКО ПОВЕЧЕТО ХОРА МИСЛЯТ КАТО ТЕБ И НЕ ОТИДАТ НА СТАДИОНА!!!!
САМО ЛЕВСКИ!!!
НА ГЕРЕНА И НА УЕМБЛИ........ ТАМ СМЕ!!
ХАЙДЕ ВСИЧКИ СИНИ НА МАЧА!!
МАЧКАЙ ЛАВИНА!!!!
БОГ ПРОЩАВА ЛЕВСКИ НЕ!!!

Върни се в “Футбол - България”