Стадионите в България : )))))))

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
MoNteSo
Контакти:

Стадионите в България : )))))))

Мнениеот MoNteSo » 31 окт 2008 23:34

В навечерието на "най-неподкупеното и истинско" дерби аз реших да ви развеселя или да ви разочаровам до крайна степен от българския футбол, с ето този клип <---------------- http://www.vbox7.com/play:caf7722a
Предлагам да станеме 5-та дивизия на Англия... поне ще си ни отива!

Потребителски аватар
CSKAfan
Контакти:

Re: Стадионите в България : )))))))

Мнениеот CSKAfan » 01 ное 2008 00:02

ние не сме и за 55 девизия на англия...
YNWA!

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 01 ное 2008 00:05

Бе има един два стадиона който стават ! А специално за Академик,Заведението,фитнеса,кортовете,залите и малките игрища са страхотни там,но пистата и трибуните са зле ! Терена става,но нищо повече ! Знам,го щото живея на 2 мин от стадиона и ходя на фитнес там :) Иначе,в най-долните дивизии на Англия има по-хубави стадиони отколкото в България и най-вече "А" Група !
Изображение

Потребителски аватар
nn72
Контакти:

Мнениеот nn72 » 01 ное 2008 00:16

Гадно е!!! По добре недейте ги коментира! :oops:
Над България изгря звезда с името на ЦСКА!

СинТерор
Контакти:

Мнениеот СинТерор » 01 ное 2008 02:04

MoNteSo написа:В навечерието на "най-неподкупеното и истинско" дерби аз реших да ви развеселя или да ви разочаровам до крайна степен от българския футбол, с ето този клип <---------------- http://www.vbox7.com/play:caf7722a

Това сравняване което си направил е малко грешно защото трябваше да сравняваш 2-ра лига със нашата А група и пак сме много назад! Ние имаме 4 нормални стадиона в БГ! А ти ми правиш сравнения между Б група :lol: :lol: :lol: А до 5 лига и там да сме пак ще сме жалки, защото хората и там имат по-добри стадиони от нашите в А група :?

Потребителски аватар
MoNteSo
Контакти:

Мнениеот MoNteSo » 01 ное 2008 08:43

СинТерор написа:
MoNteSo написа:В навечерието на "най-неподкупеното и истинско" дерби аз реших да ви развеселя или да ви разочаровам до крайна степен от българския футбол, с ето този клип <---------------- http://www.vbox7.com/play:caf7722a

Това сравняване което си направил е малко грешно защото трябваше да сравняваш 2-ра лига със нашата А група и пак сме много назад! Ние имаме 4 нормални стадиона в БГ! А ти ми правиш сравнения между Б група :lol: :lol: :lol: А до 5 лига и там да сме пак ще сме жалки, защото хората и там имат по-добри стадиони от нашите в А група :?

Ако си изгледал клипа внимателно, щеше да разбереш защо направих точно това сравнение.Доста от стадионите в А група в момента са в ремонт или ще бъдат ремонтирани, а и до колкото разбрах най-сетне в министерството се е подписaл онзи договор(проект, не се сещам за точната дума), стадионите и спортните бази да се дават на клубовете!Така, че от тази гледна точка ще има някакво подобрение поне в А група.А пък и ако сложа Васил Левски, Лазур, Герена, Армията, "Градски"-ите в Ловеч и Сливен, разликата нямаше да е чак толкова фрапираща, а и клипа ми имаше и друго за цел - да покаже от къде тръгват младите ни таланти.Малко са футболистите, които започват футболната си кариера от най-високото стъпало.В нашия случай - А група.

Che Guevara
Контакти:

Мнениеот Che Guevara » 01 ное 2008 09:23

Яд ме е че има много материал по тия "стадиони",може да ги направят кукли особенно във градовете със традиция във футбола,Стара Згора,В Търново,шумен и др да не ги изброявам...до тука във Бг има май само стадиона във Бургас който се доближява най близко до Евро стандартите.....баси и мошенниците тия собственици,декларират милиони за разход ама като кледам стадионитя ядвали хвърлят по няколко десетки хиляди лева...трагедия и тежко ни на феновете

Потребителски аватар
madhool
Контакти:

Мнениеот madhool » 01 ное 2008 11:06

Какъв материал има?В България имало 4-ри стадиона които ставали? :D Как ги преброихте?И защо ни сравнявш с Англия?Ами я вижте какво правят в съседна Ромъния-новия национален стадион,Сърбия?!-която десет години беше във война-Новият стадион Партизан и Дори Западна България(Македония)?!?където са умрели от глад-нов национален стадион.Ами нашите собственици защо реват.Искат земя за милиони така,щото не са свикнали да дават.Нали много милеят за клубовете и са много паралий.КОПУВАШ ЗЕМЯ-ПРАВИШ СТАДИОН-ТАКА Е В БЕЛИТЕ ДЪРЖАВИ.АМА НИЕ БЯЛА ДЪРЖАВА ЛИ СМЕ?Ако някой се интересува: http://www.worldstadiums.com/stadium_me ... ture.shtml
ВСИЧКО ХУБАВО НА ТОЗИ СВЯТ Е СИНЬО!

Потребителски аватар
ludost
Контакти:

Мнениеот ludost » 01 ное 2008 11:37

ОСВЕН ТОВА НАШИТЕ СТАДИОНИ СА ЗА ПРАВОСТОЯЩИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Върни се в “Футбол - България”