Не превръщайте мача Ботев-Левски във война!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: Не превръщайте мача Ботев-Левски във война!

Мнениеот Teo » 25 апр 2014 21:24

Sofia_1914 написа:
Teo написа:На 11 май ще ви покажем какво е многобройна публика! Коматево ще кънти с армейски песни!
Тоя сезон сме домакини на абсолютно всички стадиони в България!

:DDDD Уолкът, кви домакини те гонят?! Че вие оня ден бяхте гости в центъра на София и то за пореден път!

:lol:

Та ние всяко дерби сме по 3 пъти повече от вас бе... :idea:

Редите се от 20 ред нагоре и пак празен сектор.. смех... в София сте си гости от години...

Потребителски аватар
Централен

Мнениеот Централен » 25 апр 2014 21:28

Teo написа:
Sofia_1914 написа:
Teo написа:На 11 май ще ви покажем какво е многобройна публика! Коматево ще кънти с армейски песни!
Тоя сезон сме домакини на абсолютно всички стадиони в България!

:DDDD Уолкът, кви домакини те гонят?! Че вие оня ден бяхте гости в центъра на София и то за пореден път!

:lol:

Та ние всяко дерби сме по 3 пъти повече от вас бе... :idea:

Редите се от 20 ред нагоре и пак празен сектор.. смех... в София сте си гости от години...

Момче, ти си болен. :lol:
„Човек заради едното име красно живей"
Рачко Пръдлето

" валидол за теб на 07 Окт 2013 19:32 :
Да и некрофил съм. "

Потребителски аватар
botkata
Контакти:

Мнениеот botkata » 26 апр 2014 00:03

*•ELECTROFANATIK•* написа:Левскарите ходят на мачове не заради футбола, а заради боя, който ще предизвикат. Не очаквам обаче да дойдат много такива в Пловдив, защото знаят, срещу кои ще се изправят. И с право ги е шубе.

Първо "Левскарите" са над милион,второ в цял свят ги има всякакви дали ще се стрелят или палят по между си ги има.А до колкото Пловдив майна ви сте само там и там ще си останете Лудогорец след година 2 ще има повече "фенове" от вас . Защото сте анти Българи като се биете по между си с (Лаута) в центара на Пловдив,а мангали те седат отстрани и ви се кефат! страх ви от столипино ли? Явно да!
Само Левски!
България во веки!
Кръв , сперма и расизъм , за здрав и бодър организъм ! ♥

Потребителски аватар
angelco77
Контакти:

Мнениеот angelco77 » 26 апр 2014 16:00

Автора е много прав ! Нека да слушат и да си взимат поука и двете страни!
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. :mrgreen:

Потребителски аватар
angelco77
Контакти:

Мнениеот angelco77 » 26 апр 2014 16:07

veni__85 написа:
Teo написа:Къде ще поберете агитката на Левски там :? при негативен резултат феновете на Левски ще прекратят мача с ''домашни бомби'' :lol:

Ние не прекратяваме мачове , за разлика от друг отбор който преди години трябваше да ги извадят от групата за рецидив след един мач в Мездра , но тогава "синьото БФС " ги спаси.

Синьото БФС спаси и вас когато развявахте пречупени кръстове,нали!Все ви спасяват и двата "гранда"!
Темата е за мача Ботев-Левски.
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. :mrgreen:

Потребителски аватар
Love in blue
Контакти:

Мнениеот Love in blue » 26 апр 2014 17:18

Че е прав автора, прав е , дума да няма! Но като някои други тука, и аз съм на мнение че с приказки по форумите нищо няма да се промени! И друг път се повдигало въпроса че това е едно от нещата които първо трябва да се оправят за да тръгне и футболът ни нагоре! Но аз не съм оптимист! Защото закони нямаме, и полиция която да си заслужи парите които им плащаме най-вече!
Много трудно е да си добър когато си сред толкова много злобни хора!
Офияциално никога не бих се отказал от ЛЕВСКИ! Колкото и да ме е яд, да ме натъжава и разкъсва сантимента.....ВИНАГИ ЩЕ СЪМ ЕДИН ОТ ТЯХ!!

Върни се в “Футбол - България”