black sea написа:miros написа:black sea написа:Идеята ми беше, че по онова време хората са ходели почти на всеки мач, независимо от съперника. Естествено, срещу Уефски и ЦСКА е имало по-голяма тръпка, но нека не забравяме, че конкретно между Черно море и ЦСКА е имало специално отношение, ако ме разбирате за какво говоря. Ако сте честни, да не забравяме също, че всички по-добри играчи по един или друг начин са отивали ЗАДЪЛЖИТЕЛНО в Уефски и ЦСКА, а това до някаква степен продължи и след 89-та година. А по отношение евротурнирите - ами всяка година от създаването им, Уефски и ЦСКА ЗАДЪЛЖИТЕЛНО и на каквато и да е цена е трябвало да участват. То така много лесно, бе - от сума ти и участия, с откраднати от другите отбори играчи...
Ало,Честния!!!А честно ли е вашата агитка преди влизане на мача да минава зад гостуващия сектор и да замерва съперниковите фенове с камъни?
Другарю цесекар, аз лично не се занимавам с глупости и не мога да нося отговорност заради някои други...
Дали съм другар, комунист или господин за мен няма значение.(аз не съм плачко,справям се и си гледам семейството добре).Същото се отнася и за отбора на който симпатизирам-помагам с каквото мога(подкрепа на трибуните,подкрепа в бизнеса,подкрепа при организирането на лагерите).