Може ли да има силен БГфутбол без силни Левски и ЦСКА?АНКЕТА
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
Re: Може ли да има силен БГфутбол без силни Левски и ЦСКА?АНКЕТА
Ми то се видя. Кой игра в европейските турнири и постигна добри успехи?
Re: Анкета: Може ли да има силен футбол без силни Левски и ЦСКА?
doktora25 написа:Силен футбол у нас без силни Левски и ЦСКА може да има, но не трябва това да става факт. Това са двата отбора с най-много фенове, а аз съм повтарял неведнъж, че футболът е за феновете, а не за мутрите, мафиотите, спортните мениджъри, букмейкърите и останалата подобна паплач. Аз съм сигурен, че дори Литекс и Лудогорец да задържат за още 20 години високата класа, стабилност и финансова обезпеченост и в същото време Левски и ЦСКА да не излязат от посредствеността едва ли ще има пренасочване на фенове от едната в другата посока, а дори и да има никой няма да брои тези фенове за някакъв актив, ами ще са най-обикновени ветропоказатели и слънчогледи.
Левски и Цска имат най-много фенове защото 60 години мачовете са се предавали само по една телевизия и само по 2 на кръг-този на Левски и този на Цска,това е страшно силно промиване на мозъци,сега в 21 век това не е така,предават се по 5-6 мача на кръг,почти на всички отбори и до 10 години животинските фенове ще са малцинство
Последна промяна от джони на 21 апр 2014 19:30, променено общо 1 път.
Момчетата на ЦСКА спечелиха днес мача, сърцат отбор на Левски, в спорта е така. На кое място са ЦСКА? Ами докато тези отбори не са първи и втори, нещо не е наред в държавата“, сподели Тити Папазов.Това вече е прекалено ,кое не е наред в държавата.
Ако има още няколко отбора като Лудогорец и Ботев....не виждам защо да няма силен футбол.
-
- Контакти:
Казвал съм го отдавна, ще го кажа отново, докато тези 2 отбора не изчезнат от картата поне за 5 години да се нормализират нещата не виждам как може да се развива футболът ни, защото болните амбиции и още по-болните хора които се опитват да ги постигнат унищожават спортсменството и честта на тази игра и задушават много от отборите в България, само някои местни феодали като Домусчиев и Ганчев и безобразни богаташи като Василев могат да им опонират.
Трябва да има справедливост, спортсменство и чест във футболът, трябва да се върнат хората на стадионът, а тези 2 отбора са олицетворение точно на обратното.
А лафовете за фенските маси ги видяхме тази пролет, Лудогорец от далечен Разград напълни националният така както Левски и ЦСКА не успяха в безбройните си мачове помежду си, просто българският фен не познава лоялността и се подкрепя винаги силният, ако Левски и ЦСКА 20 години са без успехи, станат средняци, дори без да изпадат от А група ги чака славизация, да, Славия някога са били най-успешният български и най-популярният софийски отбор, а сега? Дали някой преди 60 години си е представял сегашното положение?
Трябва да има справедливост, спортсменство и чест във футболът, трябва да се върнат хората на стадионът, а тези 2 отбора са олицетворение точно на обратното.
А лафовете за фенските маси ги видяхме тази пролет, Лудогорец от далечен Разград напълни националният така както Левски и ЦСКА не успяха в безбройните си мачове помежду си, просто българският фен не познава лоялността и се подкрепя винаги силният, ако Левски и ЦСКА 20 години са без успехи, станат средняци, дори без да изпадат от А група ги чака славизация, да, Славия някога са били най-успешният български и най-популярният софийски отбор, а сега? Дали някой преди 60 години си е представял сегашното положение?
-
- Контакти:
ДА. Когато са слаби ЦСКА и Левски българският футбол е по-интересен и силен.Дано завинаги са слаби и всички да ги бият като "шкембе в дувар", а феновете им да страдат.
Да, определено може без силни Левски и ЦСКА! И аз занапред не ги виждам тия 2 отбора сред водещите ....там прекалено много хора налитат да ядат от пая и това ще ги съсипе ....ЦСКА в момента може да се движат добре, защото са обединени поради жестоката криза при тях! Обаче като си стъпят здраво на краката ще почнат да се появяват достатъчно хора "милеещи" за тях и да видим тогава какво ще стане. За мен бъдещето е в отборите, в които се работи професионално - Лудогорец, Ботев Пд ...това е моделът, който развива футбола. Левски и ЦСКА са свикнали със старите лаври и комунистически методи - мислят си, че понеже носят някакво име и задължително някой трябва да им осигури място между първите 3 отбора, което е смешно ...и това като не стане се сменят комисии и се вдига олелия до небесата. Така че за мен в момента двата отбора повече вредят на развитието на футбола в България. Освен това всеки отбор си има фенове, не е количеството най-важното. Примерно разградчани ме кефят как си подкрепят отбора, може да са малко, но поне са качествени. И 10 фена да има един отбор, ако играе красив и печеливш футбол и е заел място пред Левски и ЦСКА - значи трябва да е там, това е! Ако Левски и ЦСКА искат с нещо да помогнат за българския футбол ....вместо само да слушам плачене по ТВ и медии, да вземат да работят по-сериозно, по-професионално и да не мислят за страничните фактори, че ми писна вече! И от платени журналисти и какво ли не ...примерно преди мача на Левски срещу Черно море нарочно се пуснаха едни обвинения срещу младия ни вратар Китанов ....ето точно това трябва да се изкорени! Докато не спрат тия подмолни номера от сини и червени и техните платени псевдо журналисти ....надявайте се с нещо да допринасят за футбола в България освен с простотията си и интригите
И после идват Иртиш, Мура и всякакви такива..... но и това не им помага да поумнеят малко за съжаление
Лудогорец и Ботев Пд очертават бъдещето на футбола в България.... да видим кога ще се сетят тия 2 отбора да го последват 

Всеки един фен на Левски и ЦСКА е привърженик и на отбора от родния си град, така че е без значение дори дали съществуват , без тях остатъчната корупционна схема ще се разбие на малки схемички, които ще бъдат лесно уловими и доказуеми .
Последна промяна от james на 21 апр 2014 19:47, променено общо 1 път.
Аз мисля, че не е фатално. Вижте къде са Интер и Милан в Италия, или Марсилия във Франция, или Мангалчестър Юн. в Англия. Тези отбори също имат милиони фенове и какво от това
Ако играят добре - ще побеждават, ако ли не - ще падат. Напълно нормално и елементарно е това. И там никой не прави трагедии, а наш Тити говори за апокалипсис, едва ли не...

- za nas e toj religiq
- Контакти:
Стига само Лудогорец и Ботев , а Литекс и Черно море да не са по слаби ? Дай сега щото 50 години са насаждали Левски и ЦСКА като единствените отбори в БГ , да им се слугува до живот
Имали фенове , ми и другите отбори ако играят добре и те ще спечелят фенове , дай да робуваме на феновете , баси и логиката 

Върни се в “Футбол - България”