Лицензионната комисия направи Василев и Домусчиев на балъци

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

kanari
Контакти:

Re: Лицензионната комисия направи Василев и Домусчиев на балъци

Мнениеот kanari » 10 апр 2014 15:01

dafquezz написа:
kanari написа:Страхотно звучи, но на този етап е нереално. Парите, за които говориш (6-7) милиона, могат да бъдат генерирани само при пробив в Европа или, ако всяка година въпросният клуб изкарва по един Бербатов, Миланов или Неделев. При състоянието на ДЮШ и липсата на стартов капитал не ми изглежда реално да стане. Виж, ако почнете (хипотетично Цска) на чисто и тогава стартирате кампанията, която Томов измисли може и да се получи нещо хубаво. Сега всичко е "Тъмна Индия" . Какво става ако не успеете да продадете 1.4мил акции ( толкова е минимумът ако не се лъжа) . Тогава Томов по закон би трябвало да върне всички събрани до момента пари. А той сега не оперира ли с тях? И за какво отиват тези пари? Едва ли за развитие на клуба. По-скоро за покриване на стари задължения и се работи на парчe (ден за ден). Как може изобщо да му се връзвате на този. Ей това не мога да си обясня.

Айде да не говорим наизуст. Томов, всъщност който и да било, не може да оперира със събраните до момента средства. Те са блокирани до края на кампанията, когато ще се разбере успешна ли е тя или не. Ако не е, парите се връщат на хората, без за секунда да са били на разположение на Томов, или който и да било.

Това е добре (благодаря за разяснението). Ако е успешна на първото събрание на акционерите благодарете на Лупи и един шут в дивия и да се маха. Ако не е, заведете един колективен иск да ви върне парите, които сте дали за такси в банките :mrgreen:

Потребителски аватар
Show Must Go On

Мнениеот Show Must Go On » 10 апр 2014 15:01

Олимпи Сараев написа:
Show Must Go On написа:
Олимпи Сараев написа:
Show Must Go On написа:
Олимпи Сараев написа:Феновете на "Жълтата гостенка" много активни нещо, що тъй? Уж си стоят кротко в дълбините на канала, на примерни се правят, пък изведнъж им щуква не канари, а керкенези да бъдат! Застраховка май си правят с тази тема, ама да видим?
Всъщност що са жълти? Хепатит или често напикаване? ;)

Е кво ся, ти като си цръвен в мензис ли си или не си?

Ами ако бях Олимпия Сараева можеше да ти отговоря на въпроса, с който отговаряш на моя въпрос! :)

Като ти чета глупостите, точно на Мура Торпедовска ми мяасш :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

А с твоите "умнотии" на ниво пети клас, не си нищо повече от проскубан сопотски гишляр! :lol:
Гран канар голишар :mrgreen:

Аха и ти си от тея с класовете и колко съм умен :)
Тук, като няма какво да се каже и всеки се опитва да покаже, че бил по умен :) С какво ниво на клас съм аз не е важно. Ти обаче имаш достатъчно ум да ми кажеш през коя година отбора на съветската армия (накратко - сега цска) влиза в А група и как!!!!!

Потребителски аватар
Олимпи Сараев

Мнениеот Олимпи Сараев » 10 апр 2014 15:05

Show Must Go On написа:Ти обаче имаш достатъчно ум да ми кажеш през коя година отбора на съветската армия (накратко - сега цска) влиза в А група и как!!!!!

А ти твърдейки, че това е отбора на съветската армия, доказваш ли го? Или просто обичаш клишетата? Пък и не мисля, че темата е игра на въпроси и отговори! ;)
Последна промяна от Олимпи Сараев на 10 апр 2014 15:06, променено общо 1 път.
Знанието е да знаеш, че доматът е плод, а не зеленчук.
Мъдростта е да знаеш, че не трябва да го слагаш в плодова салата.
:)

El_Brujo

Мнениеот El_Brujo » 10 апр 2014 15:06

Show Must Go On написа:Ти обаче имаш достатъчно ум да ми кажеш през коя година отбора на съветската армия (накратко - сега цска) влиза в А група и как!!!!!

Аз на красноармейските кремълски изтривалки им зададох няколко пъти тоя въпрос, ама те бяха заети да обясняват колко били велики.

Потребителски аватар
dafquezz
Контакти:

Мнениеот dafquezz » 10 апр 2014 15:07

kanari написа:Това е добре (благодаря за разяснението). Ако е успешна на първото събрание на акционерите благодарете на Лупи и един шут в дивия и да се маха. Ако не е, заведете един колективен иск да ви върне парите, които сте дали за такси в банките :mrgreen:

Проблемът е, че с тия 200 000 акцийки сме едно абсолютно нищо, като процент и съответно право на глас.
Аз друго не разбирам, и не знам защо не се говори по този въпрос - как и от кого Стойчо си купи 40 000 акции, Манджуков 600 000, и т.н. Как се купуват каквито и да било акции извън въпросната кампания за предлагането им? Кой ги продава, и след като може така, защо е нужно да има кампания със срокове, а не идем всички да си купим директно от Лупи, когато ни скимне? Моля някой да ми обясни, мисля даже да пусна тема по въпроса.

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 10 апр 2014 15:08

boabbb написа:Няма Цецооу с държавните пари - как ти е трудно да го разбереш това :?: Не искаме да ставаме Металик, Боталик, Чепинец или там каквото друго има :!: :!: Сети ли се сега :?:

А лятото кой искаше да става Литекс и Нефтохимик?Иначе Павлов,Черепа,Титаните и Лупи хич не са станали такива с държавни пари :mrgreen:
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Show Must Go On

Мнениеот Show Must Go On » 10 апр 2014 15:09

Е кво ся, ти като си цръвен в мензис ли си или не си?[/quote]
Ами ако бях Олимпия Сараева можеше да ти отговоря на въпроса, с който отговаряш на моя въпрос! :)[/quote]
Като ти чета глупостите, точно на Мура Торпедовска ми мяасш :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:[/quote]
А с твоите "умнотии" на ниво пети клас, не си нищо повече от проскубан сопотски гишляр! :lol:
Гран канар голишар :mrgreen:[/quote]

Аха и ти си от тея с класовете и колко съм умен :)
Тук, като няма какво да се каже и всеки се опитва да покаже, че бил по умен :) С какво ниво на клас съм аз не е важно. Ти обаче имаш достатъчно ум да ми кажеш през коя година отбора на съветската армия (накратко - сега цска) влиза в А група и как!!!!![/quote]
А ти твърдейки, че това е отбора на съветската армия, доказваш ли го? Или просто обичаш клишетата? Пък и не мисля, че темата е игра на въпроси и отговори! [/quote]

То тема отдавна няма!!!! Относно доказателствата-питай баща си, ако не си запознат умнико с горен клас! Когато пишеш за сопотски и незнам какви си жълтури - погледни си историята на съветското отборче и тогава пиши!

Потребителски аватар
Олимпи Сараев

Мнениеот Олимпи Сараев » 10 апр 2014 15:10

El_Brujo написа:

Аз на красноармейските кремълски изтривалки им зададох няколко пъти тоя въпрос, ама те бяха заети да обясняват колко били велики.

Викаш да си тоалетната хартия на Христолов е по-престижно? Ок :)
Айде със здраве, че трябва да си набавя салатните продукти за мача! :lol:
Тука е ала - бала! Довечера ще е интересно, или поне се надявам!
Последна промяна от Олимпи Сараев на 10 апр 2014 15:12, променено общо 1 път.
Знанието е да знаеш, че доматът е плод, а не зеленчук.
Мъдростта е да знаеш, че не трябва да го слагаш в плодова салата.
:)

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 10 апр 2014 15:10

kanari написа:Страхотно звучи, но на този етап е нереално. Парите, за които говориш (6-7) милиона, могат да бъдат генерирани само при пробив в Европа или, ако всяка година въпросният клуб изкарва по един Бербатов, Миланов или Неделев. При състоянието на ДЮШ и липсата на стартов капитал не ми изглежда реално да стане. Виж, ако почнете (хипотетично Цска) на чисто и тогава стартирате кампанията, която Томов измисли може и да се получи нещо хубаво. Сега всичко е "Тъмна Индия" . Какво става ако не успеете да продадете 1.4мил акции ( толкова е минимумът ако не се лъжа) . Тогава Томов по закон би трябвало да върне всички събрани до момента пари. А той сега не оперира ли с тях? И за какво отиват тези пари? Едва ли за развитие на клуба. По-скоро за покриване на стари задължения и се работи на парчe (ден за ден). Как може изобщо да му се връзвате на този. Ей това не мога да си обясня.

Приходите на ЦСКА за сезон 12-13 и то при Титан са около 8 милиона лева... :!: Само че разсипията е била голяма. При едно разумно управление тези пари са предостатъчно...
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

mark1926
Контакти:

Мнениеот mark1926 » 10 апр 2014 15:22

Всички знаем че БотевЪ е на три години- ДОКАЗАНО Е :!: А е на три години защото 10 години ИМПЕРАТОР ХРИСТОЛОВ плащаше на тарторите им да не го закачат и сами ПОГРЕБАХА своя отбор. БотевЪ е напълно нов клуб , единствено феновете дойдоха от стария нормален Ботев.

п.п. Напълно съм съгласен, че малко им беше управлението на ИМПЕРАТОР ХРИСТОЛОВ... за съжаление му свършиха парите иначе още щеше да дава определената сума на тарторите в жълто и да си е начело на втория отбор в Пловдив :!:

Върни се в “Футбол - България”