Изказванията на Ст.Стоев

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Черният козел
Контакти:

Re: Изказванията на Ст.Стоев

Мнениеот Черният козел » 08 апр 2014 16:25

loko29 написа:Колко и да плювате Стоев, той постигна повече от "човека с правилния футбол"

Мъри не ми е любимец,но тука си в грешка! Помисли пак!
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.

Потребителски аватар
nikita 333
Контакти:

Мнениеот nikita 333 » 08 апр 2014 16:26

Нека Стойчо ви бие дето ви хване,а вие си го плювайте тук,на него му дреме на старата шапка!!! ;)
По страшен от спин-а, по-опасен от рак-а си остава простака!!!

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 08 апр 2014 16:27

Не говори много добре пред камера но поне мен лично не ме дразни!
Че интересно ми е кой стои зад тези инициали давай направо името.
Определено мисля че Лудогорец ще имат нов треньор чужденец.
Последна промяна от Pichichi на 08 апр 2014 16:31, променено общо 1 път.

ivailo1403
Контакти:

Мнениеот ivailo1403 » 08 апр 2014 16:30

Стоев е възпитан човек ,и няма нищо обидно в думите му, че не се притеснява от ЦСКА.

Потребителски аватар
IvailoRz
Контакти:

Мнениеот IvailoRz » 08 апр 2014 16:32

Pichichi написа:Не говори много добре пред камера но поне мен лично не ме дразни!
Че интересно ми е кой стои зад тези инициали давай направо името.
Определено мисля че Лудогорец ще имат нов треньор чужденец.

Той е треньор , а не оратор . Младенов нали добре говори ? :mrgreen:

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 08 апр 2014 16:38

Черният козел написа:Почвам да си мисля,че тоя човек е неадекватен! Нямоло начин, при 8точки преднина как да изгубят титлата! Еми ако изгубат точки от Левски,Черно море,Ботев,Литекс и ЦСКА,все си мисля,че има.Излиза пред камерите ,след мача с ЦСКА и заявявя,че няма респект от тях защото били 2-а пъти шампиони,а той дори не е бил част от тях тогава,а и ЦСКА май имат повече от две титли! Абсолютно нагло повединие и ще се радвам от сърце,ако друг стане шампион независимо кой!

На фона на това, че съм твърд привърженик на Петев и не съм фен на Стоев, трябва да кажа, че си е напълно прав човекът... от ГОНГ оня ден пишат някви смешни статии, в които искат да намерят някаква криза в Лудогорец, ама и е не знаят каква и не могат точно да я определят... отборът направи ДВА равни поред?!?!?!?! Ми те са си за закриване :D Стоев е прав и за 8-те точки... кой ще ги мине, чорбата или Гришата?!?!?! А Ботев нямат сили да стават шампиони.... гледам тука някви неадекватни сметки от кого ще губят точки Лудогорец, ама претендентите им какво, всичките 6 отбора, след всеки кръг ще са с по шест победи ли :D :D :D И да, какъв респект да имаш от отбор събиран по плажовете през лятото, като ти преди месец си отстранил Лацио... та Стоев колкото и да го недолюбвам, неоснователно го нападате : )
[center]Изображение[/center]

saract
Контакти:

Мнениеот saract » 08 апр 2014 16:47

Стоев ми изглежда напълно изчерпан за Лудогорец.Вярно е направи много повече отколкото някой очакваше но към настоящия момент виждам един демотивиран отбор и общо взето безпомощен треньор.Все пак класата им е твърде голяма и вероятно ще станат шампиони.Проблема е че на звезди като Марселиньо,Безяк и Мисиджан Разград вече излежда твърде малък град.Домусчиев също не помага много с неособено адекватните си изявления.

red__army
Контакти:

Мнениеот red__army » 08 апр 2014 16:49

Alex написа:
Черният козел написа:Почвам да си мисля,че тоя човек е неадекватен! Нямоло начин, при 8точки преднина как да изгубят титлата! Еми ако изгубат точки от Левски,Черно море,Ботев,Литекс и ЦСКА,все си мисля,че има.Излиза пред камерите ,след мача с ЦСКА и заявявя,че няма респект от тях защото били 2-а пъти шампиони,а той дори не е бил част от тях тогава,а и ЦСКА май имат повече от две титли! Абсолютно нагло повединие и ще се радвам от сърце,ако друг стане шампион независимо кой!

На фона на това, че съм твърд привърженик на Петев и не съм фен на Стоев, трябва да кажа, че си е напълно прав човекът... от ГОНГ оня ден пишат някви смешни статии, в които искат да намерят някаква криза в Лудогорец, ама и е не знаят каква и не могат точно да я определят... отборът направи ДВА равни поред?!?!?!?! Ми те са си за закриване :D Стоев е прав и за 8-те точки... кой ще ги мине, чорбата или Гришата?!?!?! А Ботев нямат сили да стават шампиони.... гледам тука някви неадекватни сметки от кого ще губят точки Лудогорец, ама претендентите им какво, всичките 6 отбора, след всеки кръг ще са с по шест победи ли :D :D :D И да, какъв респект да имаш от отбор събиран по плажовете през лятото, като ти преди месец си отстранил Лацио... та Стоев колкото и да го недолюбвам, неоснователно го нападате : )
Баце давата мача бяха постнички.Отдавам го на тва че им требва време след ЛЕ,да се върнат в българската действителност.Щото то терените в Локо Пловдив и Варна,са като тревата в парка.Ама дано ушиете "телетата",да ги върнете в действителноста,след уговорените мачове с отборчета от кръга на КТБ И "ГЕРБ".Човека си е ОК,ама щом Домусчиев докара двама испански кондикционни специалисти,може да се очаква и треньор от там.Лудогорец е в такъв етап че от следващия сезон му требва треньор който яко ще надгражда и потдържа постояна класа за Европа,не за бг първенството.Тренер с успехи дето ще вдъхва респект на европейски отбори,вместо на Гонзовци,Йешич и Стоиловци.

Crazy_Paco
Контакти:

Мнениеот Crazy_Paco » 08 апр 2014 16:51

Alex написа: И да, какъв респект да имаш от отбор събиран по плажовете през лятото, като ти преди месец си отстранил Лацио... та Стоев колкото и да го недолюбвам, неоснователно го нападате : )

Този отбор,който е събиран от плажовете направи за смях този, който отстрани Лацио... (Добре,че имаха късмет.. Както беше и в ЛЕ) Ти си прави сметка колко добър треньор е... Още повече,заслугите на този отбор са на Петев,защото той го е изградил този отбор,а Стоев дойде на готово. Пародия

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 08 апр 2014 16:55

Последна промяна от Dust на 15 апр 2014 14:22, променено общо 1 път.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Върни се в “Футбол - България”