loko29 написа:Колко и да плювате Стоев, той постигна повече от "човека с правилния футбол"
Мъри не ми е любимец,но тука си в грешка! Помисли пак!
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
loko29 написа:Колко и да плювате Стоев, той постигна повече от "човека с правилния футбол"
Pichichi написа:Не говори много добре пред камера но поне мен лично не ме дразни!
Че интересно ми е кой стои зад тези инициали давай направо името.
Определено мисля че Лудогорец ще имат нов треньор чужденец.
Черният козел написа:Почвам да си мисля,че тоя човек е неадекватен! Нямоло начин, при 8точки преднина как да изгубят титлата! Еми ако изгубат точки от Левски,Черно море,Ботев,Литекс и ЦСКА,все си мисля,че има.Излиза пред камерите ,след мача с ЦСКА и заявявя,че няма респект от тях защото били 2-а пъти шампиони,а той дори не е бил част от тях тогава,а и ЦСКА май имат повече от две титли! Абсолютно нагло повединие и ще се радвам от сърце,ако друг стане шампион независимо кой!
Баце давата мача бяха постнички.Отдавам го на тва че им требва време след ЛЕ,да се върнат в българската действителност.Щото то терените в Локо Пловдив и Варна,са като тревата в парка.Ама дано ушиете "телетата",да ги върнете в действителноста,след уговорените мачове с отборчета от кръга на КТБ И "ГЕРБ".Човека си е ОК,ама щом Домусчиев докара двама испански кондикционни специалисти,може да се очаква и треньор от там.Лудогорец е в такъв етап че от следващия сезон му требва треньор който яко ще надгражда и потдържа постояна класа за Европа,не за бг първенството.Тренер с успехи дето ще вдъхва респект на европейски отбори,вместо на Гонзовци,Йешич и Стоиловци.Alex написа:Черният козел написа:Почвам да си мисля,че тоя човек е неадекватен! Нямоло начин, при 8точки преднина как да изгубят титлата! Еми ако изгубат точки от Левски,Черно море,Ботев,Литекс и ЦСКА,все си мисля,че има.Излиза пред камерите ,след мача с ЦСКА и заявявя,че няма респект от тях защото били 2-а пъти шампиони,а той дори не е бил част от тях тогава,а и ЦСКА май имат повече от две титли! Абсолютно нагло повединие и ще се радвам от сърце,ако друг стане шампион независимо кой!
На фона на това, че съм твърд привърженик на Петев и не съм фен на Стоев, трябва да кажа, че си е напълно прав човекът... от ГОНГ оня ден пишат някви смешни статии, в които искат да намерят някаква криза в Лудогорец, ама и е не знаят каква и не могат точно да я определят... отборът направи ДВА равни поред?!?!?!?! Ми те са си за закриване :D Стоев е прав и за 8-те точки... кой ще ги мине, чорбата или Гришата?!?!?! А Ботев нямат сили да стават шампиони.... гледам тука някви неадекватни сметки от кого ще губят точки Лудогорец, ама претендентите им какво, всичките 6 отбора, след всеки кръг ще са с по шест победи ли :D :D :D И да, какъв респект да имаш от отбор събиран по плажовете през лятото, като ти преди месец си отстранил Лацио... та Стоев колкото и да го недолюбвам, неоснователно го нападате : )
Alex написа: И да, какъв респект да имаш от отбор събиран по плажовете през лятото, като ти преди месец си отстранил Лацио... та Стоев колкото и да го недолюбвам, неоснователно го нападате : )
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта