Херо ще води тима, независимо в "А" или в "Б" група

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

meteorit
Контакти:

Re: Херо ще води тима, независимо в "А" или в "Б" група

Мнениеот meteorit » 07 апр 2014 20:46

Успех на Херо и дано Черноморец остане в А група! Ще е истински празник да натрие носа на свинята Венци и Гигов.

Потребителски аватар
plamenski
Контакти:

Мнениеот plamenski » 07 апр 2014 21:47

ntodorov написа:По темата. Херо е единствено недооценен от феновете на отбора, който той създаде...Абе нещо, като Алеко Костадинов, създал бай Ганя и убит от "творението" си години по-късно.
За да напиша това бях подтикнат от колегата рик 69 или, каквото и да е там.
Що се касае за Владо Стоянов. Ще се пребори с коварната болест. Обеща...Той си остана един от малкото истински акули. Играч преминал
през Локо Сф, Ботев и Ла Коруня, но винаги завръщащ се в Бургас и в отбора, чийто юноша е. Владо не изглеждаше добре на първата зимна контрола
на Черноморец, но беше в Созопол за мачът ни с местния тим. Сигурен съм, че ще надвие тази коварна болест, която последните 2-3 години не пожали много
спортисти от града ни. Включая и ЧОВЕКЪТ Димитър Димитров. Човек, който и на последното дерби беше сквернен от феновете на Нафтата повечето от, които - пръкнали се на белий свят много след, като ТРЕНЕРЪТ Херо създаде от едно обикновено Порточаново отроче - отбор.

Херо: Хора, които не разбират от футбол, управляват "Нафтекс" Снимка: архив "Сега"
"Не може клуб да се управлява от хора, които нямат елементарни познания в спорта и в частност във футбола", заяви бившият треньор на "Нафтекс" Димитър Димитров. Херо бе уволнен след поражението от "Локо" (Пд) с 1:2 и обвинен в липса на човешки и спортен морал.

Той пък вини ръководството на "шейховете" в липса на последователност в управлението на клуба, създаване на интриги и огромно двувластие. "В периода, в който работихме с моите помощници, имаше огромно разминаване между думи и дела - добави треньорът. - Аз мач в живота си не съм продавал, не съм карал футболисти да играят симулативно. Бяхме употребени като салфетки и изхвърлени по най-гадния начин."

Херо каза още, че е бил предаден от човек от спортно-техническия щаб, който не е бил на пейката по време на мача с "Локо" (Пд). Тогава от скамейката отсъстваше само треньорът на вратарите Еролин Кючуков, който е в отлични отношения с изп. директор на клуба Пламен Киряков. Декларацията до медиите, в която треньорът бе набеден за продажник, пък е написана от 24-годишния Светлин Събев, психолог на отбора.

"Не искам да работя с това ръководство, изключително съм обиден и засегнат - категоричен бе Димитров. - Ще почивам 3-4 месеца, след което отивам в чужбина."
.....

Вили Вуцов заложи на точен резултат, признава героят от САЩ'94

Нов скандал с участието на "Нафтекс" гръмна вчера, след като шефовете на "шейховете" обвиниха героя от САЩ'94 Златко Янков в уреждане на мач от "А" група. На 1 май 2004 г. "Черно море" и "Нафтекс" завършиха 2:2 в среща от XXVII кръг. Малко по-късно "Нафтекс" уволни треньора Димитър Димитров-Херо и помощниците му Златко Янков-Фара и Димитър Стойчев. Мотивът е "основателни съмнения за задкулисни уговорки на мачове и в частност на "Черно море" - "Нафтекс". Въпросният двубой се развива като истински футболен трилър. "Нафтекс" повежда чрез Пламен Крумов (6-ата мин), "Черно море" обръща резултата в своя полза с два гола на Емил Тодоров-Зелето (23 и 35), а "шейховете" стигат до точката с ново попадение на Крумов - от дузпа в 73-ата мин. За капак реферът Антон Генов вдига червени картони на Иван Георгиев от домакините и вратаря на гостите Йордан Господинов.

Обвиненията на "Нафтекс" към Янков и Херо идват само няколко дни след като двамата бяха назначени за шефове в новия бургаски клуб "Черноморец 919". В разпространените вчера факсмилета от писмените обяснения на Янков до шефа на "Нафтекс" Митко Събев бившият национал разкрива, че Илиан Илиев от "Черно море" му се обадил с молба да уредят равен мач заради опасността "моряците" да изпаднат. Янков предал разговора на Херо, а футболистите сами взели решението, пише още Фара. "Не сме залагали на точен резултат. Никой от нас не е искал да печели пари. Само Вили Вуцов (бел.ред. - тогава треньор на "Черно море") го е направил явно", казва още в обяснението Янков. Той уточнява, че само един австрийски букмейкър е приемал залози за 2:2 - максимум 25 евро при коефициент 17, което означава максимална печалба от 425 евро на залог.

"За мен това са пълни глупости. Аз не се съмнявам в никого. Спомням си, че тогава Илиан Илиев бе напуснал отбора, а с треньора Вуцов бяхме в напрегнати отношения", коментира президентът на "Черно море" Красен Кралев. Самият Янков заяви, че е бил принуден да напише неверни факти, за да избегне дисциплинарно уволнение. "Нека подложат шефове и играчи на "Нафтекс" на детектор на лъжата и да ги питат с честни средства ли останаха в групата тази година. Апаратът ще се счупи", коментира пък Димитър Димитров.

Нейчо искам да попиташ този честен и принципен човек, защо се върна да работи при хората, които го обвиниха в продажба на мачове, караха да пише обяснения, .....и по този начин обслужи интересите им, а именно затриване на Нефтохимик за сметка на новосъздаденото отборче окончаващо на 919, в последствие преименувано на псфк....Ей за това, по-скоро това е основната причина, да го обичаме и уважаваме толкова много...

А дали той е създал Нефтохимик, или е обратното може да си говорим много, ама много...
‎"Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.

https://www.facebook.com/photo.php?v=597275566961592

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 07 апр 2014 22:17

Мнението си за моментното състояние на треньора Херо го казах в една друга тема.
Мнението си за човека Херо също повечето го знаете.
Дано се окаже качествен за Б група,макар че ме съмнява да остане.
На 'Зелените"......На Херо трябва да му целувате краката до живот. Иначе щяхте да си останете заводското отборче на Портос.
Ако въпреки всичко Черноморец се спаси,основна заслуга ще има Херо. Колкото и странно да звучи казано от мен. :)
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
plamenski
Контакти:

Мнениеот plamenski » 07 апр 2014 22:20

subzero написа:Мнението си за моментното състояние на треньора Херо го казах в една друга тема.
...
На 'Зелените"......На Херо трябва да му целувате краката до живот. Иначе щяхте да си останете заводското отборче на Портос.
...

I dоubt it! Не се връзва с теорията за древния Рим и зрелищата за простосмъртните...или викаш той е бил внимателно избраният...
‎"Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.

https://www.facebook.com/photo.php?v=597275566961592

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 07 апр 2014 23:01

ntodorov написа:По темата. Херо е единствено недооценен от феновете на отбора, който той създаде...Абе нещо, като Алеко Костадинов, създал бай Ганя и убит от "творението" си години по-късно...

Алеко Костадинов... :roll:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

ricki69
Контакти:

Мнениеот ricki69 » 07 апр 2014 23:08

Bourgas написа:
ricki69 написа:Херо, за съжаление отдавана е изпята песен. А бе един от най-добрите на неговият пост. В момента си е добре в Черноморец. Отбор без цели и натиск от фенове.

Вие Шампионска лига догодина от кой кръг стартирате или директно от групите?

Ще стартираме от там от където и вие.

ricki69
Контакти:

Мнениеот ricki69 » 07 апр 2014 23:25

ntodorov написа:По темата. Херо е единствено недооценен от феновете на отбора, който той създаде...Абе нещо, като Алеко Костадинов, създал бай Ганя и убит от "творението" си години по-късно.
За да напиша това бях подтикнат от колегата рик 69 или, каквото и да е там. Включая и ЧОВЕКЪТ Димитър Димитров. Човек, който и на последното дерби беше сквернен от феновете на Нафтата повечето от, които - пръкнали се на белий свят много след, като ТРЕНЕРЪТ Херо създаде от едно обикновено Порточаново отроче - отбор.

Защо се палиш толкова? За Херо, не ме разбрахте правилно. Той беше голям треньор и аз го уважавам. И не съм забравил какво е направил за нашия отбор. Но колкото Херо е дал на Нефтохимик, толкова и Нефтохимик е дал на Херо. А колкото за това че написах че Херо е изпята песен. Имах на предвид че от както се разболя не е този човек. Не работи на 100% пази се което е нормално. За това че сме го били освирквали си има причини и вие много добре ги знаете.

Потребителски аватар
shwepi
Контакти:

Мнениеот shwepi » 07 апр 2014 23:30

Captain Stottlemeyer написа:
ntodorov написа:По темата. Херо е единствено недооценен от феновете на отбора, който той създаде...Абе нещо, като Алеко Костадинов, създал бай Ганя и убит от "творението" си години по-късно...

Алеко Костадинов... :roll:

На матурите учих някакъв Алеко Константинов ;)
Абе аз съм от изпуснатото поколение неграмотен ама чак толкова :!: :!: :!:
39 PFC CSKA Sofia BUL 25 0 98 41 16 41 140 144 98 -4
:?:
147 PFC CSKA-Sofia JSC BUL 4 0 16 8 1 7 29 28 17 1
:!:

tobli
Контакти:

Мнениеот tobli » 07 апр 2014 23:42

Херо ще води тима, независимо в "А" или в "Б" група

А на стадион "Черноморец" в комлука ? Кога? :evil:

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 08 апр 2014 01:02

Херо ще ги води, ама ако иска :)
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Върни се в “Футбол - България”