Балкански Орел написа:До скоро исках да се спаси Черноморец за смтка на някой от отборите с двама фена, но те в последните домакински мачове имат по 50 човека публика така че ми е все тая.
Те винаги са били толкова. Дори и по малко от 50.

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Балкански Орел написа:До скоро исках да се спаси Черноморец за смтка на някой от отборите с двама фена, но те в последните домакински мачове имат по 50 човека публика така че ми е все тая.
FCH написа:Локомотив най-малкото заради стадиона си не трябва да получи лиценз...
orlando7 написа:Тука пращи от всезнайковци и специалисти по футбол!
FCH написа:Като изключим изпадналите Нефтохимик, Пирин ГД и Любимец, от останалите в седмицата единствено Берое и Черноморец имат стадиони отговарящи на условията.
Локомотив най-малкото заради стадиона си не трябва да получи лиценз, а Славия вече години наред обешава модерен стадион, сега бат Венци иска да му направят държавни пари такъв. Няма да се правим докато шефове на отбори командват футбола ни - или всички шефове в изпълкома или никой!
james написа:FCH написа:Като изключим изпадналите Нефтохимик, Пирин ГД и Любимец, от останалите в седмицата единствено Берое и Черноморец имат стадиони отговарящи на условията.
Локомотив най-малкото заради стадиона си не трябва да получи лиценз, а Славия вече години наред обешава модерен стадион, сега бат Венци иска да му направят държавни пари такъв. Няма да се правим докато шефове на отбори командват футбола ни - или всички шефове в изпълкома или никой!
Ти виждал ли си някога нашия стадион![]()
![]()
![]()
ricki69 написа:Няма кво да го мислите, "Черноморец" изпадат.
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
JohnnieWalker написа:james написа:FCH написа:Като изключим изпадналите Нефтохимик, Пирин ГД и Любимец, от останалите в седмицата единствено Берое и Черноморец имат стадиони отговарящи на условията.
Ти виждал ли си някога нашия стадион![]()
![]()
![]()
Тоя е толкова неосъзнат, че няма на къдеКакво му е на стадиона на Славия ? Черноморец е най-слабия от трите отбора и закономерно ще изпадне !
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта