Raoul_Duke написа:boabbb написа:Raoul_Duke написа:plovdivram написа:Рауле, само кажи!!!
Няма да те карам да търсиш отговорите още 24 часа!!!![]()
Аз ги знам, ще ти ги кажа!!!
Нищо не търся. Чакам да ми кажеш защо не кръстихте фентъзито според статията, която ви определя за "не особено популярен отбор"?
Не знам за статията, аз не съм привърженик на нито един от двата отбора, но са ми казвали, че Локомотив има повече привърженици, дори когато е бил в "Б" група
Ами как няма да го "знаеш", след като от години "облъчват" и не са спрели да бълват митове и легенди за фенове мЕлЬОни. И то при положение, че в нета има клипове от техния стадион по време на дербита, един от преди 10, а друг от преди около 20 години, на които се вижда, че почти ЦЕЛИЯ ТЕХЕН стадион избухва при наши голове. Една лъжа повтаряна до припадък и в един момент и те започват да си вярват. Къде ли са сега тия "безчетни орди", които едно време се придвижваха към Лаута под предводителството на небезизвестния Сандокан(предполагам се сещаш от какъв произход) и под съпровода на зурни и барабанене върху кухи тенекии от сирене(също има кадри). А и сигурно, защото са мЕлЬОни, Марешки им каза миналата година на изпроводяк: "Тук е умряла работа".
Иначе ето я статията от годините, в които според тях всички ги определяли за "пловдивски любимец". Дрън-дрън... Жепейски глупости.
Т'ва ли било бе Рауле?!!

Заради тази част от това изречение ли трябва да си преименуваме заглавието на книгата?! Ами, че то самият автор си противоречи бе човек... уж НЕПОПУЛЯРНИ, а събрали 25 000... при това отбелязано "много пловдивчани"... да не говорим, че Локомотив Пловдив е и в долна дивизия... бах' тези НЕПОПУЛЯРНИ отбори!!!

И в тази връзка пак да те попитам... Понеже гледам, че залагаш на "ЕВТИНИ" хави!!!