Христолов иска да купи акциите на Коко Динев

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Re: Христолов иска да купи акциите на Коко Динев

Мнениеот plovdivram » 03 апр 2014 15:06

Raoul_Duke написа:
boabbb написа:
Raoul_Duke написа:
plovdivram написа:Рауле, само кажи!!! :)
Няма да те карам да търсиш отговорите още 24 часа!!! :)
Аз ги знам, ще ти ги кажа!!!

Нищо не търся. Чакам да ми кажеш защо не кръстихте фентъзито според статията, която ви определя за "не особено популярен отбор"?

Не знам за статията, аз не съм привърженик на нито един от двата отбора, но са ми казвали, че Локомотив има повече привърженици, дори когато е бил в "Б" група :|

Ами как няма да го "знаеш", след като от години "облъчват" и не са спрели да бълват митове и легенди за фенове мЕлЬОни. И то при положение, че в нета има клипове от техния стадион по време на дербита, един от преди 10, а друг от преди около 20 години, на които се вижда, че почти ЦЕЛИЯ ТЕХЕН стадион избухва при наши голове. Една лъжа повтаряна до припадък и в един момент и те започват да си вярват. Къде ли са сега тия "безчетни орди", които едно време се придвижваха към Лаута под предводителството на небезизвестния Сандокан(предполагам се сещаш от какъв произход) и под съпровода на зурни и барабанене върху кухи тенекии от сирене(също има кадри). А и сигурно, защото са мЕлЬОни, Марешки им каза миналата година на изпроводяк: "Тук е умряла работа".

Иначе ето я статията от годините, в които според тях всички ги определяли за "пловдивски любимец". Дрън-дрън... Жепейски глупости.

Изображение

Т'ва ли било бе Рауле?!! :)
Заради тази част от това изречение ли трябва да си преименуваме заглавието на книгата?! Ами, че то самият автор си противоречи бе човек... уж НЕПОПУЛЯРНИ, а събрали 25 000... при това отбелязано "много пловдивчани"... да не говорим, че Локомотив Пловдив е и в долна дивизия... бах' тези НЕПОПУЛЯРНИ отбори!!! :) Да беше намерил нещо ПО-УБЕДИТЕЛНО!!! :)

И в тази връзка пак да те попитам... Понеже гледам, че залагаш на "ЕВТИНИ" хави!!! :) Ако се намери материал, в който директно да се посочва, че не сте най-стария клуб в Пловдив... и то не само на едно място, а на различни такива, при това - в различни десетилетия, то вие ще се отречете ли от това да настоявате, че сте най-стария клуб?!! :)
Изображение

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Мнениеот Raoul_Duke » 03 апр 2014 15:13

plovdivram написа:Заради тази част от това изречение ли трябва да си преименуваме заглавието на книгата?! Ами, че то самият автор си противоречи бе човек... уж НЕПОПУЛЯРНИ, а събрали 25 000... да

Събрали са Септември и то в София, а не вие! "Част от изречение"... А "пловдивски любимец" какво е? Научен труд в 10 тома от някой академик?

plovdivram написа:Ако се намери материал, в който директно да се посочва, че не сте най-стария клуб в Пловдив... и то не само на едно място, а на различни такива, при това - в различни десетилетия, то вие ще се отречете ли от това да настоявате, че сте най-стария клуб?!!

Не, няма да го отрека. Защото под "най-стар" се има предвид ОТ СЕГА СЪЩЕСТВУВАЩИТЕ! Иначе е ясно, че в Пловдив в имало футбол и преди 12-та, но този отбор (Левски Пловдив) е в небитието много отдавна.
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg

[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 03 апр 2014 15:38

Raoul_Duke написа:
plovdivram написа:Заради тази част от това изречение ли трябва да си преименуваме заглавието на книгата?! Ами, че то самият автор си противоречи бе човек... уж НЕПОПУЛЯРНИ, а събрали 25 000... да

Събрали са Септември и то в София, а не вие! "Част от изречение"... А "пловдивски любимец" какво е? Научен труд в 10 тома от някой академик?

plovdivram написа:Ако се намери материал, в който директно да се посочва, че не сте най-стария клуб в Пловдив... и то не само на едно място, а на различни такива, при това - в различни десетилетия, то вие ще се отречете ли от това да настоявате, че сте най-стария клуб?!!

Не, няма да го отрека. Защото под "най-стар" се има предвид ОТ СЕГА СЪЩЕСТВУВАЩИТЕ! Иначе е ясно, че в Пловдив в имало футбол и преди 12-та, но този отбор (Левски Пловдив) е в небитието много отдавна.

Брей'... много бързо го ПОГРЕБА!!! :) Иска ти се да е в небитието, 'щото така ви е удобно!!! Я погледнете историята на този клуб и ако сте истински любители на историята на Пловдиския футбол кажете - поради каква причина този клуб е в НЕБИТИЕТО?!! Айде... дайте да погледнем и това... Според Климент Симеонов към 1960-та година, този клуб не е бил в небитието... За същото говори и приемствеността на наименованията на стадиона, на който лично ти му постна снимка!!! Айде... кажи ни какво знаеш ти за "Левски" Пловдив като го обяви в "НЕБИТИЕТО"?!!
Изображение

Върни се в “Футбол - България”