Нападнаха Владимир Зарков!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: Нападнаха Владимир Зарков!

Мнениеот boabbb » 28 мар 2014 11:47

TristaNNN написа:Жалка и много тъжна картинка... Един от малкото останали кадърни спортни журналисти на сивия фон от интригантчета-пишлегари из сайтовете. Един от хората, заради които всеки ден си купувам вестника :cry:

Мале, :shock: а ние се чудиме кой :lol: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Олимпи Сараев

Мнениеот Олимпи Сараев » 28 мар 2014 11:52

Веселинов написа:Другарите ярмейци по стар комунистически обичай

Този пак даде "на късо"! :lol:
Подуенската синя мърша е все за пример нали, боклук? ;)
Знанието е да знаеш, че доматът е плод, а не зеленчук.
Мъдростта е да знаеш, че не трябва да го слагаш в плодова салата.
:)

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 28 мар 2014 11:56

От дълги години си го търсеше...Явно на някой не са му издържали нервите.

madman
Контакти:

Мнениеот madman » 28 мар 2014 12:06

Според олигофрена Москов, двата клуба, които са изисквали уволнението на Зарков, са провинциални - едва ли са Любимец и Пирин ГД. А Зарков 'га ядИ кИфтетата от Ловеч на рИва.

Графът
Контакти:

Мнениеот Графът » 28 мар 2014 12:21

чета и се чудя дали да влизам повече в тоя смачкан форум? как може да адмирирате физическа разправа за разчистване на професионални конфликти? какви хора сте да се радвате, че един човек в активна възраст може да ослепее. аз имам слепи хора в семейството и знам колко е трудно. да, зарков на моменти е вулгарен, но това не е причина да бъде осакатен. тук фенщината няма нищо общо! чета зарков от 3-4 години и мога да кажа, че никога не е плюл бардащината в софийските отборчета без причина. щото и титаните, и лупи, и батков творят шедьоври за типажа журналисти като зарков.
България има много отбори, но "Ботев" Пловдив е само един!

Потребителски аватар
Carpy
Контакти:

Мнениеот Carpy » 28 мар 2014 12:38

Най-противния от драскачите. Зарков и журналист в едно изречение не бива да се споменават. Не оправдавам постъпката, но явно е имало защо.

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 28 мар 2014 12:39

Никой не оспорва вандалщината. Нечовешко е да се разправяш по този начин с човек, даже и да не можеш да го гледаш. Но не малко от писалите тук не могат да освободят от чувството, че също са били обект на подобна нечовешка агресия, но вербална. Съгласен съм, че не веднаж е назовавал нещата с истинските им имена, но още повече ще се съглася с хората, на които разюзданият му език е причинявал болка и страдание заради обругаването на спортните им пристрастия.
Иначе - присъда за извършителя и поука за тези, за които читателиите са животни, над които можеш да издевателстваш с хлевоустите си писания.

Потребителски аватар
ndrangheta
Контакти:

Мнениеот ndrangheta » 28 мар 2014 12:47

Не мога да повярвам, че масово тук одобряват тази грозна постъпка.
Този журналист може да е лайно, може да е корумпиран, може да е неморален и непрофесионален, но да го ослепиш само защото не ти харесва какво пише е висша степен варварство и малоумие, да не говорим за тотална липса на човещина. Свободата на словото е по-висша ценност от наранените чувства на някой си. Като не ви харесва какво пише даден журналист, просто спрете да му четете текстовете. Не го ослепявайте. Зрели мъже в 21 век и пак трябва да си обясняваме елементарни неща.
"What is absurd and monstrous about war is that men who have no personal quarrel should be trained to murder one another in cold blood."

Потребителски аватар
MAXIMUS
Контакти:

Мнениеот MAXIMUS » 28 мар 2014 12:58

Чел съм му две три статии и ми стана ясно, че е ниско платена к**** ! Повече не чета неговите тесногърди и фенски писаници, нито пък купувам вестници . Същото се отнася и за индивида Москов!
Но! Това не е начина за разчистване на сметки ! Начина е съдилището или бойкот на негови творения. Дано се възстанови напълно !

g3_ev2
Контакти:

Мнениеот g3_ev2 » 28 мар 2014 12:59

"Няма човек - няма проблем! В случай на журналист - няма очи, половин проблем (а не цял)!" (цитат, Й. В. Сталин)! "Да би мирно стояло, не би чудо видяло" - (цитат - баба ми). "Критичният стил" на "най-добрия спортен журналист" на "спортна" България е прекалено жълт, а аргументацията му - прекалено залагаща на медийни кьорфишеци, за да избегне подобна ситуация. Разбира се, жал ми е за случилото се с него, но когато си станал журналист трябва да ти е било ясно, че и такива неща се случват на хората, "воюващи за едната правда", особено ако тези хора се опитват да балансират между алчни босове и примитивна, объркана действителност, в която 10 човека имат 20 истини, една от друга по-антагонистични! Тебе думам, Зарков, сещай се .... (моля, попълнете с предпочитано име на журналист).

Върни се в “Футбол - България”