Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
валкареджио написа:тоя псевдожурналист и га га ,когато и да ги набиеш , все ще е късно.
това се отнася за 90% от УЖ Българските журналисти.
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Веселинов написа:Другарите ярмейци по стар комунистически обичай се нахвърлиха по амбразурите да бранят отнетата чест на ЦСКА авансово.![]()
Мислят си, че след като Зарков "нападал" ЦСКА и тя не се е защитила, то сега журналистът си е получил заслуженото за подигравките.
Червената парцалана винаги е била лишена от чувство за самокритика, защото е зачената от двама бащи: КПСС и БКП още преди Живков и Брежнев да се целуват.
Много им е приятно на червенокожите да ритат падналия, да ударят ранения, това е заложено в тяхното ДНК от преди 1948 г.
Журналистическите и морални качества на този Зарков са едно, а съвсем друго е нападнат и явно наранен човек! Все едно някой да се радва на нещастието на Анна Заркова, която беше залята с киселина в лицето?!Осъзнайте се, червени тикви! Вашата ЦСКА е важна за вас, но никой няма право да раздава правосъдие, нито запалянковци спрямо журналисти, нито треньори спрямо децата, които тренират, нито пък малоумници спрямо сградаата на БФС.
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта