Може ли феновете в Бургас да се обединят в името на футбола?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Aberfeldy
Контакти:

Re: Може ли феновете в Бургас да се обединят в името на футбола?

Мнениеот Aberfeldy » 21 мар 2014 21:47

Двата отбора задължително трябва да се обединят под името Нефтоморец или Чернохимик, а обединената им фенска маса - мазутни шарани.

Само така може да оцелее бургаският футбол.

Потребителски аватар
pas
Контакти:

Re: Може ли феновете в Бургас да се обединят в името на футбола?

Мнениеот pas » 21 мар 2014 23:27

ivan56 написа:Ако някой се е засегнал от от това което написах си е негов проблем.Така го мисля аз и ми омръзна да ви слушам простотиите че за всичко ви е виновен шарана.Значи по времето на дражев педе..са доволно потривахте ръце сега станахте големи радетели за бургаския футбол...

Я се замисли малко - при омразният ви Дражев имахте отбор в "А" група, отличен стадион, един от първите със седалки в България, на който играеше младежкият национален отбор и нямахте никакви дългове. Ако Общината не беше започнала война с Дражев никога нямаше да изпаднете и да ги има цирковете с Бургас-София.

Днес при спасителя Събев сте сигурни за "Б" група, нямате стадиона, а плащате наем /всъщност трупате дългове за общинска сметка/, имате задължения над 70 милиона лева и никаква перспектива.

Обаче, във вашите очи педе..са продължава да е Дражев, а Събев е спасителя!!!

На мен ми е непонятно. Опитвам се да ви разбера гледната точка, но не мога. Имам чувството, че дори отбора ви да бъде ликвидиран, стадиона продаден /заради дълговете/, вие пак няма да кажете и думичка против тези, които ви докараха дотук.

Върни се в “Футбол - България”