Ще накажат ли Ботев за мача за купата с Левски ?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
No Pyro No Fun
Контакти:

Re: Ще накажат ли Ботев за мача за купата с Левски ?

Мнениеот No Pyro No Fun » 17 мар 2014 22:34

никки1912 написа:И за какво да ни накажат? Може би, че са разкрили платен буферски или говежди провокатор и са го напляскали. А за червени и сини наказания кога? Потрошиха стадиона биха УНИФОРМЕНИ полицаи и накрая едно голямо нищо> ДО КОГА С ДВОЙНИЯ АРШИН!!!

30-40 счупени седалки ли са потрошения стадион? И за всичко си има причина, закво почнаха да ритат момчето след като го бяха хванали? Всички да стоят и да ги гледат? Ние не сме като вас. Вас наказаха ли ви като хвърляхте камъни срещу нас на мача в Пловдив?
Изображение

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 17 мар 2014 22:55

Ботевъ Пловдивски написа:
Виж, на мач отиват толкова, колкото имат билети. Ако в клетката се събират 300 души, толкова "сини" трябва да влязат в нея. Живот и здраве, играем на базата до април 2015 г. И на мен ми се иска новия стадион да е готов по-бързо, но няма начин.

Като няма начин, плащате си за Националния или все тая там как. Ние също строим стадион, не виждам да сме ви спрели да идвате, или да ви даваме билети като за една маршрутка. Строежът си е единствено ваш проблем и ваша привилегия в последствие.

Потребителски аватар
bnborisov
Контакти:

Мнениеот bnborisov » 17 мар 2014 23:03

tprodanov написа:
Виж, на мач отиват толкова, колкото имат билети. Ако в клетката се събират 300 души, толкова "сини" трябва да влязат в нея. Живот и здраве, играем на базата до април 2015 г. И на мен ми се иска новия стадион да е готов по-бързо, но няма начин.

Като няма начин, плащате си за Националния или все тая там как. Ние също строим стадион, не виждам да сме ви спрели да идвате, или да ви даваме билети като за една маршрутка. Строежът си е единствено ваш проблем и ваша привилегия в последствие.

Какво строите? Стадион:-)

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 17 мар 2014 23:07

Не, клон на КТБ ;)

Потребителски аватар
bnborisov
Контакти:

Мнениеот bnborisov » 17 мар 2014 23:37

tprodanov написа:Не, клон на КТБ ;)

00 ;)

Потребителски аватар
Ботевъ Пловдивски
Контакти:

Мнениеот Ботевъ Пловдивски » 18 мар 2014 13:31

tprodanov написа:

Аха, значи и "Литекс", и "Лудогорец" да домакинстват с вас на Националния, защото интереса ви е по-голям от вместимостта на клетката за гости у тях? Не става така. Като имаш апартамент, който побира 20 души, не каниш 50 на парти, защото на повече им се искало да дойдат ;) Има място за 300, идвате 300.
Изображение Изображение

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 19 мар 2014 05:29

Беше пребита и кучка под прекритие.Трябва наказание.А на вечното дерби на униформеният му подаваха седалката и той я пое с глава.Пускайте подобни теми за да запълните формата.

Върни се в “Футбол - България”