Потресен съм от тренировките на треньор в ДЮШ на 7 годишните

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
nicromanser
Контакти:

Re: Потресен съм от тренировките на треньор в ДЮШ на 7 годишните

Мнениеот nicromanser » 15 мар 2014 11:06

явно това е практика от преди "демокрацията", аз тренирах в локомотив русе (имаше на времето такъв отбор) при нас беше същата работа имахме 30 минути заграявка тренера ни разделяше на 2 отбора пускаше топката сядаше на трибуната и...играйте :))) правеше се на съдия от трибуните със свирката само :)))
[center]ЕДИН ГОСПОД БОГ И СИНА МУ ИСУС ХРИСТОС
ЕДНА РЕЛИГИЯ-ПРАВОСЛАВИЕ
ЕДНА МИЛА СТРАНА-БЪЛГАРИЯ
ЕДИН НАРОД-БЪЛГАРСКИ
ЕДИН ОТБОР
ЦСКА НИЩО ДРУГО НЯМА ЗНАЧЕНИЕ
[/center]

Потребителски аватар
tzvetan_tee
Контакти:

Мнениеот tzvetan_tee » 15 мар 2014 12:10

Нормално е 7 годишните просто да играят на малки вратички. (+ това си гледал само 1 занимание, обикновено са различни, в дните) По този начин, в играта, треньорът може да види качествата на играчите и кой кое му се отдава. Според теб, иначе как се определя кой ще е защитник и кой нападател? Естествено може и треньорът да е некадърен, но не можеш да го кажеш само след 1 тренировка ;)
КОГАТО СИН ГРЪМ УДАРИ, ЧЕРВЕНОТО ЕХО ЗАГЛЪХВА....

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Мнениеот Der Schmarotzer » 15 мар 2014 13:44

Треньорите им още от тази възраст си въртят игрички, ти искаш от тях да ги учат на нещо. И да не съм голословен веднага давам пример - в полуфиналната група за деца 6г. на турнира на "Лъвчетата" в София през 2013г. в една от групите (3 отбора в група) единият от треньорите имаше 2 отбора. Единият от отборите падна в първия мач нещастно с 1:2, в другия мач другият отбор на треньора и победилият първия му отбор направиха равен. В третия мач двата отбора на треньора играеха един срещу друг - отборът, който нямаше шанс да играе за първо място (имащ вече една загуба) поведе и доста дълго задържаше резултата и водеше играта (в него имаше няколко много добре играещи момчета). В последните няколко минути треньорът извади от игра цялата му титулярна защита и в резултат на това последва загуба с 1:3. След това загубилите деца плакаха със сълзи заради тази несправедливост. Мислите ли, че на тези деца няма да им остане горчивината от треньорската простотия доста дълго време?
Ние сме Левски, Левски (София)!!!

Потребителски аватар
Готиния

Мнениеот Готиния » 15 мар 2014 16:53

Parmalat написа:
Себастиан Фетел написа:Е какво очакваш от Добруджа?

Тук не е важно името на отбора,а че не се работи правилно!

То в повечето елитни отбори не се работи правилно, а ти се учудваш за Добруджа. Да не си от скоро в България?
Най-сърдечно ви поздравявам с тази песен- http://lokomotiv.ovo.bg/index/video/0-7

Върни се в “Футбол - България”