Лудогорец е като Ливърпул от 2005.

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Re: Лудогорец е като Ливърпул от 2005.

Мнениеот KOPScousers » 12 мар 2014 19:45

dreben23 написа:Авторът е направил сравненията, аз казах, че такива постижения са непосилни за всички, не само Ливърпул и Арсенал, и всичките отбори по света!
Неслучайно статиите за победите на Лудогорец се намират на първата страница в сайта на УЕФА веднага след като бият някого! :)
И да не ви харесва, такива са фактите. :)

Освен това, никой от нас не си е и мечтал, че български тим ще бие наред в групи! :)

Кое е непосилно бе, момче? Естествено, че Лудогорец ще бъдат на първите страници в сайта на УЕФА след победа - те са сензацията на таз годишното издание на Лига Европа, нормално е. Бас ловя, че преди да направи този фурор в груповата фаза, почти никой не беше чувал за Лудогорец. Поздравления, че си правят такъв имидж и трупат самочувствие по такъв страхотен начин, но да говориш, че постиженията на отбора са непосилни за ЛИВЪРПУЛ и АРСЕНАЛ, пък и уж си фен на артилеристите, е смешно, разбери. Сравнение между ЛУДОГОРЕЦ, който дори хората в България не бяха чували до преди 4-5 години, и два от най-големите европейски колоси, не може и няма как да има. ;)
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
JACKO
Контакти:

Мнениеот JACKO » 12 мар 2014 19:46

badboy95 написа:
avg написа:Най-интересното е, че казваш, че си фен на Валенсия още от дете, а гледам на профилната снимка си сложил играч със НЕМСКАТА НАЦИОНАЛНА ФЛАНЕЛКА, отдоло на подписа ти гледам емблемите на ЦСКА и АРСЕНАЛ??? Е ся вярно, че не всички тус сме образовани, но не мисля да сме паднали от луната :) Не знам само кога ще престанете да завиждате???????? Имам чувството, че утре ако Лудогорец се изправи със Гинчергирлиби в някоя фаза от Лига Европа пак ше има някой който да излезе и да напише: "Оооо аз съм фен на Гинчергирлиби от години наред, сърце ми не дава да подкрепя Лудогорец" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: вече става банално наистина

Е как, от 10 годишен е фен на ЦСКА, Арсенал, Валенсия и Германия, истински фен е това, да взимат пример качулката, че изостават, още не са се писали и те от Валенсия. :mrgreen:

Абе знае ли човек ;)
http://football24.bg/novina/129332-pak-levskari-shte-vikat-sreshtu-ludogorec

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 12 мар 2014 20:38

До avg Брато, направи малко мнения,че такива като тебе "записали" се преди 1 час им обръщаме много малко внимание!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
avg

Мнениеот avg » 12 мар 2014 20:56

Черният козел написа:
avg написа:
dreben23 написа:Как ще го подкрепя като съм фен на Валенсия от десетгодишна възраст? Айде обясни ми как да стане.. Аз не мога да подкрепя различен отбор от тези дето са на сърцето ми. Макар че с Лацио като играхте, си сдържах емоциите напълно. :) Другите, които не са фенове на Валенсия, нека да подкрепят Лудогорец, аз не мога. Но се радвам на успехите на Лудогорец, напълно заслужени са! :)

Но най-глупавото нещо за мен е да обичаш един отбор и да идеш да подкрепяш друг, ей това вече според моите разбирания си е пълна малоумщина и съм го казвал и друг път! Лудогорец като има отбор, трябва да си има свои фенове, не ментета!

Странен е българският футбол като цяло, пълно отражение е на политиката и манталитета на хората в държавата. Един такъв ми е непонятен.
Като си държа на нещо-държа на него докрай! Така се отнасям и към приятелите си и всичко, което ми е скъпо! :)
Предателствата не са ми по вкуса, а да идеш да викаш за друг отбор си е предателство, ама всеки си има избор какъв да бъде. ;)
П.П. Мисля, че Валенсия ще вземе своето и ще продължим напред. :P

Най-интересното е, че казваш, че си фен на Валенсия още от дете, а гледам на профилната снимка си сложил играч със НЕМСКАТА НАЦИОНАЛНА ФЛАНЕЛКА, отдоло на подписа ти гледам емблемите на ЦСКА и АРСЕНАЛ??? Е ся вярно, че не всички тус сме образовани, но не мисля да сме паднали от луната :) Не знам само кога ще престанете да завиждате???????? Имам чувството, че утре ако Лудогорец се изправи със Гинчергирлиби в някоя фаза от Лига Европа пак ше има някой който да излезе и да напише: "Оооо аз съм фен на Гинчергирлиби от години наред, сърце ми не дава да подкрепя Лудогорец" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: вече става банално наистина

40% от феновете на Лудогорец са фенове и на Гинчергирлиби

Не знам колко % са фенове на Гинчергирлиби, ама ти със сигорност си 100% много прост :mrgreen:
:)

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 12 мар 2014 23:25

bez-nick написа:Цяла България е с Лудогорец, дори тези, които не се радват на успехите им в Европа, дълбоко в себе си ще се зарадват на успех над Валенсия, дори и онези българи, които викаха срещу други българи им е трепнало при 3:3, когато 36 000 българи изпълнили националния стадион след толкова дълго време имаха повод да се зарадват истински и дори да полудеят от радост!За мен този Лудогорец наподобява Ливърпул от 2005, който спечели Шампионската лига през 2005, не заради някакви невероятни футболни качества, а главно заради вярата и характера си, естествено имаха тогава и късмет, но без да го предизвикаш късмета, той няма как да дойде при теб, ето защо съм на мнение, че този отбор може да продължи да прави магически неща за българския футбол!Трябва самите играчи да са готови да потърсят късмета и с много борба и характер, могат да направят нещо голямо!

още веднъж доказа какъв кретен си. Не знам дали мозъка ти го побира но Ливърпул през 2005та имаше поне 5-6 изключително силни футболиста около които се въртеше и отбора

Потребителски аватар
Aberfeldy
Контакти:

Мнениеот Aberfeldy » 12 мар 2014 23:47

bez-nick написа:Цяла България е с Лудогорец, дори тези, които не се радват на успехите им в Европа, дълбоко в себе си ще се зарадват на успех над Валенсия,

Нищо подобно, много хора дори ви презират именно заради тази гнусна пропаганда и опитите да се изкарате заместник на националния отбор.

Вие не сте България, вие сте просто един клубен отбор, радвайте си се на успехите, но си знайте мястото.

Потребителски аватар
Черният козел
Контакти:

Мнениеот Черният козел » 13 мар 2014 00:30

avg написа:
Черният козел написа:
avg написа:
dreben23 написа:Как ще го подкрепя като съм фен на Валенсия от десетгодишна възраст? Айде обясни ми как да стане.. Аз не мога да подкрепя различен отбор от тези дето са на сърцето ми. Макар че с Лацио като играхте, си сдържах емоциите напълно. :) Другите, които не са фенове на Валенсия, нека да подкрепят Лудогорец, аз не мога. Но се радвам на успехите на Лудогорец, напълно заслужени са! :)

Но най-глупавото нещо за мен е да обичаш един отбор и да идеш да подкрепяш друг, ей това вече според моите разбирания си е пълна малоумщина и съм го казвал и друг път! Лудогорец като има отбор, трябва да си има свои фенове, не ментета!

Странен е българският футбол като цяло, пълно отражение е на политиката и манталитета на хората в държавата. Един такъв ми е непонятен.
Като си държа на нещо-държа на него докрай! Така се отнасям и към приятелите си и всичко, което ми е скъпо! :)
Предателствата не са ми по вкуса, а да идеш да викаш за друг отбор си е предателство, ама всеки си има избор какъв да бъде. ;)
П.П. Мисля, че Валенсия ще вземе своето и ще продължим напред. :P

Най-интересното е, че казваш, че си фен на Валенсия още от дете, а гледам на профилната снимка си сложил играч със НЕМСКАТА НАЦИОНАЛНА ФЛАНЕЛКА, отдоло на подписа ти гледам емблемите на ЦСКА и АРСЕНАЛ??? Е ся вярно, че не всички тус сме образовани, но не мисля да сме паднали от луната :) Не знам само кога ще престанете да завиждате???????? Имам чувството, че утре ако Лудогорец се изправи със Гинчергирлиби в някоя фаза от Лига Европа пак ше има някой който да излезе и да напише: "Оооо аз съм фен на Гинчергирлиби от години наред, сърце ми не дава да подкрепя Лудогорец" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: вече става банално наистина

40% от феновете на Лудогорец са фенове и на Гинчергирлиби

Не знам колко % са фенове на Гинчергирлиби, ама ти със сигорност си 100% много прост :mrgreen:

Да позна,шофирам добре не като Ален Прост но пак бива .
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.

Потребителски аватар
HekakaB
Контакти:

Мнениеот HekakaB » 13 мар 2014 06:16

CSKA 78 написа:
roskov9 написа:До ЦСКА 78
Може би е нормално Ботев да е несравнимо по-харесван от Лудогорец, но не видях някой да припадаше когато сравняваха Мъри с Гуардиола, при Ботев - българската Барса. (В по-различен план Русе- малката Виена). Наистина е по-удачно отбор от малко градче като Разград, да се сравнява с аналогичен отбор, от друго малко градче. Светкавица Търговище например. За стандартите на такива градчета, успехът е не фанстастичен, ами легендарен.
Нормално е да ни пречите да се радваме, защото нашата радост е платена с цената на полагащите Ви се по право на Вас титли.
Причината да Ви заливат отвсякъде с дразнещи хвалебствия за Лудите, е че сега изживяваме най-голямото си щастие, а след Лацио, вече не е толкова срамно да се подкрепят орлите от по-широка аудитория.
Ако е абсолютно невъзможно да се изрази най-нормална подкрепа, без това да бъде изтълкувано като обидно низко сравняване с Величияата, ще се наложи поне още малко да продължим да плащаме тази цена.
Нашата подкрепа е съвсем еднозначна и напълно естествена точно покрай сблъсък от такова ниво. Тя няма за цел да изисква нищо от Вас, нито пък нещо да Ви натяква, още по-малко пък да си присвоява чужди върхове или да чертае разделителни линии.

Успехът може да е голям,грандиозен,вселенски ако щеш,но е успех единствено на Лудогорец(не е успех на цяла България или е по-голям успех от на друг български клуб).Така че,сравненията м/у Лудогорец и други български клубове(да вземем една "Славия" например,те имат полуфинал в ЕТ),а още по-малко със световно известни клубове са не само
неуместни,но и смешни(да не кажа жалки)!!За това гордейте се с вашето лично постижение,радвайте се,но в гордостта си се опитвайте да не ставате за смях !!
Относно Ботевь(и не само)-българският футбол е толкова слаб(меко казано),че ако един отбор(най-вече от провинцията) запише няколко победи в Европа,това вече е сензация!Същият отбор вече се издига в култ(особено от привържениците му),пишат се оди за него,дитирамби,направо смешна история!! :shock: :o ;)

Изображение

Това постижение на Лудогорец си е само тяхно нали?Ако бият Валенсия може и на 23-то място да се окаже БЪЛГАРИЯ в ранкинга, а не Лудогорец.Сам виждаш какво са постигнали предните сезони "колосите" на българския футбол.Вместо да се радвате и да подкрепяте отбора вие само плюете и омаловажавате успеха му.Това е успех за България, защото благодарение на тях, няма да берете срам следващите сезони срещу Казахстански селски отбори в предварителния кръг на предварителния кръг.Ако няма какво позитивно да кажете, по-добре си мълчете.И си чакайте поредната съботна гладиаторска битка.
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите... :)

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 13 мар 2014 12:37

Изображение

Това постижение на Лудогорец си е само тяхно нали?Ако бият Валенсия може и на 23-то място да се окаже БЪЛГАРИЯ в ранкинга, а не Лудогорец.Сам виждаш какво са постигнали предните сезони "колосите" на българския футбол.Вместо да се радвате и да подкрепяте отбора вие само плюете и омаловажавате успеха му.Това е успех за България, защото благодарение на тях, няма да берете срам следващите сезони срещу Казахстански селски отбори в предварителния кръг на предварителния кръг.Ако няма какво позитивно да кажете, по-добре си мълчете.И си чакайте поредната съботна гладиаторска битка.

Е,и?!Това с какво по точно помага на българския футбол??Когато отборите са ни слаби и да изтеглят по-слаб противник-резултатът го знаеме!
Когато отборите са ни силни-коефициентът не играе!!!
Да не говорим,че коеф. на другите български отбори се повишава с 0,25-0.5,което си е нищо!
За мача довечера ще си замълча,след мача пак ще говорим.

ПП Тази таблица помага само на Лудогорец-да бъде изкаран като по-голяма кауза от националния отбор!Докато отборът от Разград трупа най-вече коеф. за себе си!
И накрая стигнахме пак до извода-това постижение, е постижение само и единствено на Лудогорец(самото постижение въобще не може да се сравнява с постиженията на други български отбори,но е много добро за отбор на 3 години в А група.Все пак става дума само за 1/8 финал)!!!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Върни се в “Футбол - България”