Истински запалянковци, или глорихънтъри?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Re: Истински запалянковци, или глорихънтъри?

Мнениеот Blue1914 » 12 мар 2014 11:23

За глорихънтъри не знам, ама трябва да си тотален малоумник да тръгнеш по масовата истерия за Лудогорец, за когото били РАЗПРОДАДЕНИ билетите в сектор А... оше преди да бъдат пуснати! :lol: :lol: Колко трябва да им е кафяв не носа, ами направо и половината им лице на българските журналя, че да тряскат напълно методично такива заглавия...

Аз специално никога не бих отишъл да се радвам ситуацията, че по прищявка на един единствен човек един неособено традиционен дори и за втория ешелон отбор става тотален хегемон в цялото първенство за отрицателно време. Намирам го за ужасно унизително спрямо феновете на трациционните отбори, на които сме фенове огромната част от пишещите тук. Не ме радва ситуацията вече да не си "мерим" не отборите, а собствениците. :oops:

ОБАЧЕ- отборът на Домовчиев играе на ниво, има и немалка доза късмет. Нивото до което достигна все пак са си най-големите мачове за клетия ни и безуспешен български футбол от мачовете на националите с ирландците насам. ;) А и да отидеш на европейски мач на Лудогорец без да си фен на клуба не е като да отидеш на мач на Левски или ЦСКА. ;) Слагаш и платените и докараните на стадиона, които да поведат хорото, журналята ти спретва "истерия" и спокойно забъркваш манджата "Пълен Васил Левски" ;)
Последна промяна от Blue1914 на 12 мар 2014 11:29, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Jax
Контакти:

Мнениеот Jax » 12 мар 2014 11:29

Няма лошо да се подкрепя български отбор, но това ми идва леко прекалено:

Изображение
Изборът е само един - той е жълто-черният тим.
Филибето е градът - БОТЕВ ПЛОВДИВ е тимът.

Потребителски аватар
zuekaa
Контакти:

Мнениеот zuekaa » 12 мар 2014 11:37

Ае ее какво стана след ''великото'' остраняване на Лацио , Римските орли уж щяха да ви дават техния ОРЕЛ в знак на почит , че сте ги остранили, а то какво се оказа пратиха ви един дресьор от ''РУМЪНИЯ'' с някакъв оскубан орел да се снимате с него .. сигура и разноските са останали за вас. Доколкото познаваме маркетинга ви..АГРЕСИВНО ПИСАНЕ НА ВСЯКАКВИ ТЪПОТИИ ЗА Лудогорец ( платените журналя ) сигура са измислили тази тъпотия с Домусчиев , ама нещо не я доизмислиха

ПОДКРЕПЯЙ ОТБОРА СИ
НЕ БЪДИ ПАЛЯЧО

Каквито ни политиците такива и феновете
Днеска вика за Ботев,Локо ,Цска,Левски.. утре за ....
Днеска е ДУПЕтат от СДС утре от БСП
Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете

Потребителски аватар
fen-fen
Контакти:

Мнениеот fen-fen » 12 мар 2014 11:42

Keine Lust написа:
CSKA69 написа:Според мен СТАНКО е изчерпал темата с мнението си - КАЧЕСТВЕН ФУТБОЛ, дами и господа - това искат всички фенове на футбола по света и у нас :idea:

Какви фвнове, бе пич? Ако си фен, а не п.тка няма да отидеш на мач и да подкрепяш отбор на който не симпатизираш!

Господи, ти или са на 15 години или си много прост! Късоглед ли си че не виждаш по далече от носа си, или искаш да докажеш селяндурския си манталитет! Само не ми отговаряй със " сельо" защото селяните живеят на село или в малък град, което не е порок, бачкат яко, изкарват си хляба с честен труд, чисти хора, живеят и обичат природата и не свинят наоколо! Признателни. Винаги можеш да разчиташ на подкрепа и помощ ако си в беда!
Обратното на тях са селяндурите, ей такива като тебе.Живее навсякъде, в малките, средните и големите градове, все гледат да са на далавера и да прекарат някого, хвърлят си боклука в найлоново пликче през прозореца и свинят навсякъде, приема природата като селско, то не е ли мола или дискотеката . Робуват на принципа "Я не сакам на мен да е добре. Я сакам на Вуте да е зле"..........

Та пич тия 40 хил. души, които искат да погледат качествен футбол все п*тки ли са бе? Никой от нас не ви е е призовавал да ставате фенове на Лудогорец? Не злобей! Оттърси се от ролята на Нане и си радвай на животеца си без да пречиш на щастието на другите! ;)
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]

Потребителски аватар
zuekaa
Контакти:

Мнениеот zuekaa » 12 мар 2014 11:42

Ето я истината за ''ИСТЕРИЯТА'' ЛУДОГОРЕЦ ВАЛЕНСИЯ

http://prodavalnik.com/ludogorets---val ... -i44292951
Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 12 мар 2014 12:33

Ивайло Лудогорец написа:
Само ,че леко се пропуска факта ,че всички българи в отбора без Бакалов са национални състезатели :)

Ооооо,колко си......наивен. Представяш ли си да не бяха ?????
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
s.i.s
Контакти:

Мнениеот s.i.s » 12 мар 2014 12:59

exiter написа:Ръководството на ПФК "Лудогорец" трябва да отправи специална благодарност на фракциите "Офанзива" и "София Запасд" ,че успяха да изгонят един куп нормални фенове от стадионите през последните 10 години .Сега тези фенове най-после ще могат да отидат на стадиона и да гледат спокойно един европейски мач .

ТОВА Е БЕЗСПОРЕН ФАКТ :idea:

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 12 мар 2014 13:04

ЕМИЛ написа:С изключение на ултрасите от Разград останалите отиват да гледат Валенсия .

Самият факт ,че не си пълнят малкия стадион в Разград и съответно не напълниха малкия сектор за гостуваща агитка в Ловеч е отговор на въпроса ти .

Как да го напълнят като Разград е 40 пъти по малък от София ? Какво лошо има хора които искат да гледат отбори като Лацио и Валенсия ?
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
Ивайло Лудогорец
Контакти:

Мнениеот Ивайло Лудогорец » 12 мар 2014 15:18

stefani написа:
ЕМИЛ написа:С изключение на ултрасите от Разград останалите отиват да гледат Валенсия .

Самият факт ,че не си пълнят малкия стадион в Разград и съответно не напълниха малкия сектор за гостуваща агитка в Ловеч е отговор на въпроса ти .

Как да го напълнят като Разград е 40 пъти по малък от София ? Какво лошо има хора които искат да гледат отбори като Лацио и Валенсия ?

Ами това е всичко да .Незнам откъде тръгна тази простотия . Никой не тръби да ни ставате фенове и т.н. Ако ви се гледа мач от високо ниво на ЕКТ просто отивате на стадиона и гледате . Това дори незначи ,че ни подкрепяте , а един вид гледате "спектакъл" или сте на кино или на театър . Това е футбола ! А не онея дето чупят седалки и се бият с полицаи и помежду си ( това е някаква изродена форма на фенщина) . Аз ако не бяхме ние бих отишъл ако имам възможност да гледам всеки един отбор на такова равнище , без значение дали е софийски или пловдивски или Берое или Любимец или Калиакра . Нещо масово се се опитват да изрудят цялата ситуация .

Потребителски аватар
Love in blue
Контакти:

Мнениеот Love in blue » 12 мар 2014 15:44

Много си прав пич, ама не се ядосвай на такива, тях вечно ще ги има!
Много трудно е да си добър когато си сред толкова много злобни хора!
Офияциално никога не бих се отказал от ЛЕВСКИ! Колкото и да ме е яд, да ме натъжава и разкъсва сантимента.....ВИНАГИ ЩЕ СЪМ ЕДИН ОТ ТЯХ!!

Върни се в “Футбол - България”