Истински запалянковци, или глорихънтъри?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

todorov94
Контакти:

Re: Истински запалянковци, или глорихънтъри?

Мнениеот todorov94 » 12 мар 2014 00:50

Keine Lust написа:
todorov94 написа:аз съм сигурен,че 90 процента от хората не са фенове на Лудогорец и нека всички ги подкрепим. Но ми писна да слушам злобни коментари от страна на част от феновете на Лефски,хубаво с Лацио побратими,но сега кво... Май при тях това е нещо като мода да се подкрепя чуждия отбор,но нека ние си знаем че просто завиждат

Турчин, що да ги подкрепяме? Аз си имам отбор който да подкрепям!!! До скоро ми бяха безразлични, играят добре - бият, хвалят ги - нормално, радват си феновете, ОК! Някой обаче реши, че са "национална кауза" и почна всеки ден, всеки час само за това да се пише и само това да се натяква. Еми нито съм за Лацио, нито за Валенсия, ама да си завират "националната кауза" отзад и да си се прибират на село :arrow:

ти пък как реши, че съм турчин и как реши че съм от Лудогорец. Просто мисля,че трябва да се подкрепят всички бг отбори когато играят в Европа.Сомо от Лефски не го разбрахте това,но при вас явно това вече стана мода. Само ЦСКА!!!

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 12 мар 2014 00:52

subzero написа:Всъщност съм изключително кротък и обичлив човек .
Обаче като стане въпрос за Лудогорец нещо ми става . :mrgreen:

А би ли обяснил защо толкова ги мразиш, че ми стана любопитно?
Последна промяна от plamenst7 на 12 мар 2014 01:22, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
zoller

Мнениеот zoller » 12 мар 2014 00:53

zoller написа:
tprodanov написа:
subzero написа:
zoller написа:Бях на Алианц Арена супер стадион невероятно изживяване и не съжалявам за еврата които дадох.Никога не съм ходил на мач в Булгаристан няма и да отида.Бях с двамата ми синове те искат и у нас на мачове да ходим ама не няма да стани по нашите ниви са само пияници и наркомани.Не бих си завел децата на такива стадиони.

То ясно,че искаш да ни обидиш,ама поне напиши името на страната СИ правилно. :roll:

Това едва ли е неговата страна. В Мюнхен е пълно с турци, дори имат един великолепен пазар за зеленчуци - верно, адски мизерен и мръсен, но пък продават чудесни плодове, за разлика от пластмасите в магазините и немците купуват яко череши по 5 евро килото. Както и да е, като преминем лирическото отклонение - турците принципно наричат страната ни Булгаристан, та не виждам нищо странно в изказването му.

Грешиш моят дядо а също и баба са от Беломорска тракия.Аз не знам за този пазар личи си кой от къде е дошъл и къде ходи на пазар.

Потребителски аватар
Владо_ЦСКА
Контакти:

Мнениеот Владо_ЦСКА » 12 мар 2014 00:53

subzero написа:
Владо_ЦСКА написа:И да се радваме, че връщаме много хора към стадиона. Хора които отдавна са се отдръпнали и най-вече, хора които никога не са ходили. За тях най много се радвам. Та дори 1000 от тях да се зарибят и да ходят и на мачове от вътрешното първенство, за мен е успех. Пак казвам, няма значение на кой отбор тук ще станат фенове. Просто да станат фенове ;)

Тука е тънката граница между истинския фен и глорихънтъра. Това,че ще идат утре на мач,не значи че ще идат и когато не е модерно.

Ама чакай бе човек. Всеки се зарибява по футбола или който и да е спорт или по каквото и да е в живота, по някакъв начин.
Ти как стана фен?
Аз мога да ти кажа, аз как станах. На 9 годинки в 90-тата минута на един мач на Парк Де Пренс. Как си избрах отбора. От един мач в който той загуби с 1 на 7 и един поглед на излизащият Ивайло Андонов. Как си избрах Блекбърн като любим чуждестранен отбор. От един квартет Алън Шиарър, Крис Сътън, Киит Гилеспи и Кевин Галахър.
И в Б група си обичам тях и до ден днешен. Както ще си обичам ЦСКА и в Ж група и ще ходя да ги гледам с Изтребител Ново Делчево. ;)
Последна промяна от Владо_ЦСКА на 12 мар 2014 02:13, променено общо 1 път.
Warped написа:
Владо_ЦСКА написа:Коя е столицата на Лихтенщайн?

Питай майкати тя нали вършее насам натам/.........

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 12 мар 2014 00:53

zoller написа:
tprodanov написа:
subzero написа:
zoller написа:Бях на Алианц Арена супер стадион невероятно изживяване и не съжалявам за еврата които дадох.Никога не съм ходил на мач в Булгаристан няма и да отида.Бях с двамата ми синове те искат и у нас на мачове да ходим ама не няма да стани по нашите ниви са само пияници и наркомани.Не бих си завел децата на такива стадиони.

То ясно,че искаш да ни обидиш,ама поне напиши името на страната СИ правилно. :roll:

Това едва ли е неговата страна. В Мюнхен е пълно с турци, дори имат един великолепен пазар за зеленчуци - верно, адски мизерен и мръсен, но пък продават чудесни плодове, за разлика от пластмасите в магазините и немците купуват яко череши по 5 евро килото. Както и да е, като преминем лирическото отклонение - турците принципно наричат страната ни Булгаристан, та не виждам нищо странно в изказването му.

Грешиш моят дядо а също и баба са от Беломорска тракия.Аз не знам за този пазар личи си кой от къде е дошъл.

Разбира се, че си личи. По обръщението към страната, по грамотността.. личи си.. Само това, че аз знам за пазар в Мюнхен, а ти не знаеш за него, при все, че уж живееш там какво точно иде да рече, но си е твоя работа.

tomba написа: Просто приеми че има по-крайни и не толкова, Байерн или МЮ имат същите зяпачи.
Ами не, нямат ;)

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 12 мар 2014 00:56

todorov94 написа: ти пък как реши, че съм турчин и как реши че съм от Лудогорец. Просто мисля,че трябва да се подкрепят всички бг отбори когато играят в Европа.Сомо от Лефски не го разбрахте това,но при вас явно това вече стана мода. Само ЦСКА!!!

Обаче Националният отбор не трябва да се подкрепя, така ли? :mrgreen:

Потребителски аватар
Keine Lust
Контакти:

Мнениеот Keine Lust » 12 мар 2014 00:58

Владо_ЦСКА написа:И да се радваме, че връщаме много хора към стадиона. Хора които отдавна са се отдръпнали и най-вече, хора които никога не са ходили. За тях най много се радвам. Та дори 1000 от тях да се зарибят и да ходят и на мачове от вътрешното първенство, за мен е успех. Пак казвам, няма значение на кой отбор тук ще станат фенове. Просто да станат фенове ;)

Вярвай си. В четвъртък на мач, а после тия дето не се ходили от години пак ще чакат години до следващият 1/8 финал на който и да е БГ тим, а тия дето до сега не са ходили ще им е за пръв и последен път. Чорбе си и ти е простено, че трудно схващаш, но освен 2-3К от Разград никой друг не го ебе за Лудогорец. Аз съм убеден, че от тия 40К не повече от 5К ще си пуснат да гледат Ловеч - Лудогорец в неделя за купата, да не казвам, че и горе-долу толкова изобщо знаят за такъв мач.

Потребителски аватар
anihilator
Контакти:

Мнениеот anihilator » 12 мар 2014 00:58

zoller написа:
zoller написа:
tprodanov написа:
subzero написа:

Грешиш моят дядо а също и баба са от Беломорска тракия.Аз не знам за този пазар личи си кой от къде е дошъл и къде ходи на пазар.

Принципно съм съгласен , че на стадионите преобладават пияници и наркомани :!:

Потребителски аватар
badboy95

Мнениеот badboy95 » 12 мар 2014 00:59

subzero написа:

Тука е тънката граница между истинския фен и глорихънтъра. Това,че ще идат утре на мач,не значи че ще идат и когато не е модерно.

Не става въпрос за модерно, а да се вдигне интереса към българския футбол като цяло, да се пълнят стадионите, всичко това би ускорило развитието на футбола ни, отборите ще имат повече пари, ще може да се подобри цялата инфраструктура. Ако другата година имаме 2-3 отбора в групите на ЛЕ и се представят добре, може наистина да бележим сравнителен напредък. Но трудно се постига, когато се случват простотии постоянно дори и в Европа.
Съединението прави силата!

Офтопик:
Image

Потребителски аватар
tomba
Контакти:

Мнениеот tomba » 12 мар 2014 01:00

Турчин, що да ги подкрепяме? Аз си имам отбор който да подкрепям!!! До скоро ми бяха безразлични, играят добре - бият, хвалят ги - нормално, радват си феновете, ОК! Някой обаче реши, че са "национална кауза" и почна всеки ден, всеки час само за това да се пише и само това да се натяква. Еми нито съм за Лацио, нито за Валенсия, ама да си завират "националната кауза" отзад и да си се прибират на село :arrow:[/quote]

Левски и ЦСКА също са ги изкарвали национална кауза и двата са ФК,каква е разликата?

Върни се в “Футбол - България”