Истински запалянковци, или глорихънтъри?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

tprodanov
Контакти:

Re: Истински запалянковци, или глорихънтъри?

Мнениеот tprodanov » 12 мар 2014 00:03

Владо_ЦСКА написа: Ти ми правиш впечатление, че нещо не си добре с главата и отказвам да споря с теб. Не се меси в разговора.

Разбира се. Когато аргументацията потъне в канала, най-приличният вариант е да се чупиш.

Да, подкрепянето на чужд отбор си е жива проституция, комбинирана с шизофрения. Подкрепянето на собствения отбор е нещо, винаги заслужаващо уважение, независимо кой е отбора. Това е.

emico
Контакти:

Мнениеот emico » 12 мар 2014 00:04

Феновете на ФК Левски страдат и изживяват нещата най-сериозно и най-болезнено, защото феновете на ФК Левски са най-много и едни от най-верните, а отборът им е собственост на истински комунист и номенклатурчик (което те органически не могат да приемат).
Отделно от това футболистите им са най-комплексираните и най-малоценните от как се помня.
Просто жалко. Затова и постоянно отварят разни теми, постоянно някой им духа под опашката.
Между другото феновете на ФК Левски и самият отбор ФК Левски са единствените в Света, които се хвалят и гордеят със своите загуби. Няма друг клуб, който да считаза свой най-голям успех 6 безапелационни загуби в ШЛ.
Най-големият им страх иу ужас е, че Лудогорец може да влязат догодина в ШЛ и тогава и последният им рупор ще рухне и така ще тънат в кал и интриги та чак до 200 годишнината си.
Жалко. Много жалко

Потребителски аватар
Владо_ЦСКА
Контакти:

Мнениеот Владо_ЦСКА » 12 мар 2014 00:04

subzero написа:
Владо_ЦСКА написа:
subzero написа:Логиката ми е,че онзи господин и не само той след няколко години ще остави Лудогорец и ще подкрепя следващия отбор практикуващ "добър футбол ". Пак ще станат фенове на ЦСКА и Левски.
Ти ще го направиш ли ???

Аз казвам,че е най нормалното нещо, ЦСКА-ри, Левскари и всякакви да се радваме за един български отбор и за неговите победи в Европа. Дали ще ходим на стадиона или ще им се радваме пред телевизора.
Дали за Лудогорец, Литекс, Славия или който и да е, аз щях да се радвам за тях и ако мога, да ида да ги подкрепя.
Както се радвам сега от сърце за Лудогорец, по същия начин по който си издрах гърлото от радост в събота на националния.

Затова сме различни хора. Аз мога да го направя за всеки друг отбор,без Лудогорец и Левски. И никой не може да ме кара да се чувствам виновен за това.
Въпрос на усещане. Никой не може да ти каже кого да обичаш и мразиш.

Чакай сега да се поясня. Аз не мога да се радвам само за един. Това е Левски. Просто не мога. Но ще покажа някакво възпитание и ще си трая. Няма да обиждам и да дразня хората които им се радват, дори и собствените колеги ЦСКА-ри. Просто ще си трая.
Няма да ги обиждам, че ще си сменят отбора или да ги наричам глорихънтъри и всякакви други простотии.
Ще си трая бе. Колко спортни поводи за радост имаме Българите, че да комплексарстваш и да дразниш, когато има един такъв. От много много редките :?: :?:
Warped написа:
Владо_ЦСКА написа:Коя е столицата на Лихтенщайн?

Питай майкати тя нали вършее насам натам/.........

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 12 мар 2014 00:06

emico написа:Феновете на ФК Левски страдат и изживяват нещата най-сериозно и най-болезнено, защото феновете на ФК Левски са най-много и едни от най-верните, а отборът им е собственост на истински комунист и номенклатурчик (което те органически не могат да приемат).
Отделно от това футболистите им са най-комплексираните и най-малоценните от как се помня.
Просто жалко. Затова и постоянно отварят разни теми, постоянно някой им духа под опашката.
Между другото феновете на ФК Левски и самият отбор ФК Левски са единствените в Света, които се хвалят и гордеят със своите загуби. Няма друг клуб, който да считаза свой най-голям успех 6 безапелационни загуби в ШЛ.
Най-големият им страх иу ужас е, че Лудогорец може да влязат догодина в ШЛ и тогава и последният им рупор ще рухне и така ще тънат в кал и интриги та чак до 200 годишнината си.
Жалко. Много жалко

И кое е по темата, бля,бля,бля,бля Левски.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 12 мар 2014 00:06

Владо_ЦСКА написа:
subzero написа:
Владо_ЦСКА написа:
subzero написа:Логиката ми е,че онзи господин и не само той след няколко години ще остави Лудогорец и ще подкрепя следващия отбор практикуващ "добър футбол ". Пак ще станат фенове на ЦСКА и Левски.
Ти ще го направиш ли ???

Аз казвам,че е най нормалното нещо, ЦСКА-ри, Левскари и всякакви да се радваме за един български отбор и за неговите победи в Европа. Дали ще ходим на стадиона или ще им се радваме пред телевизора.
Дали за Лудогорец, Литекс, Славия или който и да е, аз щях да се радвам за тях и ако мога, да ида да ги подкрепя.
Както се радвам сега от сърце за Лудогорец, по същия начин по който си издрах гърлото от радост в събота на националния.

Затова сме различни хора. Аз мога да го направя за всеки друг отбор,без Лудогорец и Левски. И никой не може да ме кара да се чувствам виновен за това.

Чакай сега да се поясня. Аз не мога да се радвам само за един. Това е Левски. Просто не мога. Но ще покажа някакво възпитание и ще си трая. Няма да обиждам и да дразня хората които им се радват, дори и собствените колеги ЦСКА-ри. Просто ще си трая.
Няма да ги обиждам, че ще си сменят отбора или да ги наричам глорихънтъри и всякакви други простотии.
Ще си трая бе. Колко спортни поводи за радост имаме Българите, че да комплексарстваш и да дразниш, когато има един такъв. От много много редките :?: :?:

Ми ОК. Както казах затова сме различни. Ако бяхме еднакви не 40000 хиляди,милиони места щяха да трябват. ;)
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
Владо_ЦСКА
Контакти:

Мнениеот Владо_ЦСКА » 12 мар 2014 00:07

tprodanov написа:
Владо_ЦСКА написа: Ти ми правиш впечатление, че нещо не си добре с главата и отказвам да споря с теб. Не се меси в разговора.

Разбира се. Когато аргументацията потъне в канала, най-приличният вариант е да се чупиш.

Да, подкрепянето на чужд отбор си е жива проституция, комбинирана с шизофрения. Подкрепянето на собствения отбор е нещо, винаги заслужаващо уважение, независимо кой е отбора. Това е.

Кефи ме да гледам, колко сте комплексирани сините фенчета. От такива като вас не се дразня. Радвам ви се.
Дразня се само от червени такива, защото няма причина феновете на най-големия български отбор да имат комплекси. За радост те са много малко ;) 8-)
Warped написа:

Потребителски аватар
Владо_ЦСКА
Контакти:

Мнениеот Владо_ЦСКА » 12 мар 2014 00:10

subzero написа:
Владо_ЦСКА написа:
subzero написа:
Владо_ЦСКА написа:
Ти ще го направиш ли ???

Ми ОК. Както казах затова сме различни. Ако бяхме еднакви не 40000 хиляди,милиони места щяха да трябват. ;)

Добре е да сме различни ;)
Ама различни по добри поводи.
Защо трябва да поддържаме жива поговорката за казана в ада и тегленето надоло ;)
Warped написа:

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 12 мар 2014 00:14

Владо_ЦСКА написа:
tprodanov написа:

Кефи ме да гледам, колко сте комплексирани сините фенчета. От такива като вас не се дразня. Радвам ви се.
Дразня се само от червени такива, защото няма причина феновете на най-големия български отбор да имат комплекси. За радост те са много малко ;) 8-)

Комплекси са да правиш заря, докато другият отбор играе в ШЛ. Да си против глорихънтърството към който и да е отбор е напълно нормална и човешка реакция. Ако някой дебил тръгне да обяснява същите неща за Левски, моята реакция ще е същата, защото нещата са принципни. Нещо, което ти няма как да схванеш. Какво да кажем за човек, който има позиция на принципа - абе за тоя бих, за тоя не бих, ама за всички бих, ама не и за тия, ама що и аз не знам... Шизофрения...

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 12 мар 2014 00:14

Владо_ЦСКА написа:Добре е да сме различни ;)
Ама различни по добри поводи.
Защо трябва да поддържаме жива поговорката за казана в ада и тегленето надоло ;)

Ти няма ли да е радваш,ако Левски се затрие ???
Най-вероятно няма,щото няма да го има "Дербито". Но примерно се кефиш,когато се случват някви мизерии с тях. Еми,тва си е двуличие,брат !! Значи,хем дай да не поддържаме поговорката,хем се кефиш. ;)
Смени Левски с Лудогорец и ще получиш моята гледна точка. Само дето аз искам да се затрият. :mrgreen:
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 12 мар 2014 00:16

emico написа:Между другото феновете на ФК Левски и самият отбор ФК Левски са единствените в Света, които се хвалят и гордеят със своите загуби. Няма друг клуб, който да считаза свой най-голям успех 6 безапелационни загуби в ШЛ.
Жалко. Много жалко

Успехът на Левски е самото присъствие в ШЛ, нещо непостижимо за друг български отбор от самото и създаване та до ден днешен. Представянето в нея е вече съвсем отделен въпрос. Но тогава дори теб да бяха накарали да наредиш групата на Левски, нямаше как да бъде по-трудна и Левски се изправи срещу възможно най-трудните противници в целия турнир-шампионите на Испания, Англия и Германия, единият от които последния европейски шампион.

Върни се в “Футбол - България”