Истински запалянковци, или глорихънтъри?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Re: Истински запалянковци, или глорихънтъри?

Мнениеот bubka » 11 мар 2014 22:32

Red Warrior написа:Чета, че целия национален стадион е продаден за мача Лудогорец - Валенсия. На този мач, ще има хора, които не са ходили на мач 10 години. Такива, които плюят, но не си вдигат задника да подкрепят любимия си отбор, ако няма успехи. Аз лично ще стискам палци пред телевизора за Лудогорец, но ми се струва супер смешно да се пишеш запалянко, а да ходиш на мач само когато има успехи, дори на отбор, който не подкрепяш по принцип. Глорихънтърите са същите като "великденските християни", които пълнят черквите само по Великден.

Може ли тези хора да се наричат истински запалянковци?

Много бъркаш в разсъжденията си-това че хората ще идат на този мач, за да подкрепят български отбор в Европа и за да изживеят(евентуално) една приятна емоция не ги прави нито глорихънтъри, нито пък истински запалянковци :!: :!:
ИСТИНСКИ ГЛОРИХЪНТЪР Е ПЪПЧИВ ПУБЕР-"ФЕН" НА БАРСА ИЛИ НА МАНЧО ЮНАЙТЕД(това последното вече обаче не се брои :lol: ), който си мисли, че разбира от футбол и е някакъв запалянко. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Последна промяна от bubka на 11 мар 2014 22:33, променено общо 1 път.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 11 мар 2014 22:32

Keine Lust написа:
castiel написа:Ех... как завиждат хората , че отбор от провинцията ще им напълни стадиона до дупка за първи път от бай-тошо насам.......
Футболът в България сам си изгони мирният зрител от стадиона . По стадионите останаха хора , които се чудят как да ги охраняват , ще кажеш че теростичен акт ще има.. чупят наред националният стадион !?!?!!? Да си Чупят и играят на техните стадиони ! Защо имат лиценз , като немогат да приемат определени мачове !?!?!?
Стадионът не се пълни само от върли привърженици , на даденият отбор , а и от мирният зрител отишъл да си гледа спокойно , като фен или неутрален зрител , футбол.Но нито може да го гледа спокойно , като отвсякъде се псува, бият се , хвърчат бомби , седалки и всичко останало , нито пък футбол има за гледане !!!

Че в Разград кой/кое/какво им пречи да си пълнят стадиона???

Ти пък. Ши ходят А група да гледат... Те са над това.
Сега като свършат с Европа,ще го пълнят. :mrgreen:
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
castiel
Контакти:

Мнениеот castiel » 11 мар 2014 22:35

Keine Lust написа:
castiel написа:Ех... как завиждат хората , че отбор от провинцията ще им напълни стадиона до дупка за първи път от бай-тошо насам.......
Футболът в България сам си изгони мирният зрител от стадиона . По стадионите останаха хора , които се чудят как да ги охраняват , ще кажеш че теростичен акт ще има.. чупят наред националният стадион !?!?!!? Да си Чупят и играят на техните стадиони ! Защо имат лиценз , като немогат да приемат определени мачове !?!?!?
Стадионът не се пълни само от върли привърженици , на даденият отбор , а и от мирният зрител отишъл да си гледа спокойно , като фен или неутрален зрител , футбол.Но нито може да го гледа спокойно , като отвсякъде се псува, бият се , хвърчат бомби , седалки и всичко останало , нито пък футбол има за гледане !!!

На ... ли се правиш ? Проста сметка 30000 души живеят там 1/3 гледат спорт и 1/3 от тези биха ходили по стадионите .. Не е като 3 милиона и 10000 на вечното дерби /никъде и не видях , колко зрители имаше на дербито , явно ги е срам да го напишат/.
[wrapimg=]http://external.ak.fbcdn.net/safe_image.php?d=AQD2RerfQABjoqo3&url=http%3A%2F%2Fvthumb.ak.fbcdn.net%2Fhvthumb-ak-ash3%2Fs403x403%2F632664_10201051998290442_10201051973449821_64103_803_b.jpg&jq=100[/wrapimg]

Потребителски аватар
Phoenix_
Контакти:

Мнениеот Phoenix_ » 11 мар 2014 22:37

Keine Lust написа:
Phoenix_ написа:Един път да съм съгласен със световния конспиратор Станко - КАЧЕСТВЕН ФУТБОЛ!

Колкото до "великите фенове", които наричат хората "глорихънтъри". В жалкия ви животец, може би е много престижно и трудно да бъдеш фен. Искам да ви уведомя, че е трудно да си инженер, лекар, учител, учен и т.н. Всяка средностатистическа отрепка може да бъде фен - справка :arrow: Наркоманите от сектор Б и отрепките от Г(общо 200 човека). Ясно е, че повечето хора не са фенове на Лудогорец, но какво от това? На Левски - Барселона само в моята компания от 10 човека имаше 2-ма чорбари в сектор Б. За А и В изобщо не искам да коментирам. Хората искат да гледат качествен футбол. Набийте си го в тъпите кратуни!

А вариант да бъдеш инженер, лекер, учител и същевременно фен, ултра или хоол? Какво общо има едното с другото. Едното е професия, другото страст :idea:

пп. Честно, това че си отишъл с розови в Б не е кой знае какво геройство. За това, че тия 2мата дето друг път няма да стъпят на мач 2ма Левскари са гледали мач по ТВ :idea:

А бе пич, какво геройство те гони? В кой век живееш? Аз не ти се хваля, че ходя с чорбари в Б. Купили са си билети хората, приятели са ми. Много ясно, че ще ходим заедно. Големите левскари да си си купили абонаментни карти или да се се наредили рано за билети.

Колкото до първото, нищо не пречи! Казвам обаче, че не е трудно. Тука някои хора ми се изживяват като голяма работа щото са фенове.. :lol: Аз няма да ходя на мача на Лудогорец, щото просто реших, че ми се ходи. Но да се обвиняват хората, които ходят е СМЕШНО.

Потребителски аватар
Ивайло Лудогорец
Контакти:

Мнениеот Ивайло Лудогорец » 11 мар 2014 22:37

http://greenfront09.com/index.php?p=vie ... rettyPhoto

Малко снимки от Б и В група . Някои отбори надали въобще ще имат публика във В група при такива условия . ;)

Потребителски аватар
Keine Lust
Контакти:

Мнениеот Keine Lust » 11 мар 2014 22:40

castiel написа:
Keine Lust написа:

На ... ли се правиш ? Проста сметка 30000 души живеят там 1/3 гледат спорт и 1/3 от тези биха ходили по стадионите .. Не е като 3 милиона и 10000 на вечното дерби /никъде и не видях , колко зрители имаше на дербито , явно ги е срам да го напишат/.

И как се пълни 40К стадион в град пълен с "лоши" от отбор от град с 30К жители, дето не може да напълни собственият си 7К стадион без да има "лоши"? :lol:

Потребителски аватар
vannistelroy
Контакти:

Мнениеот vannistelroy » 11 мар 2014 22:42

puf-paf написа:Толкова сме комплексирани, че това може да се случи само при нас .Навсякъде единствения отбор на нациите е националния, клубните са в пряка конкуренция със собствен локален живот,собствена история ,традиции ,клубен химн /а не националния химн/ и фенове живеещи ежедневно с отбора.

Щастливо роден съм, на тази земя
защото се боря, за кауза една
в черно и бяло, душата блести
за Локо от Пловдив ,отворих очи,

Но тоя отбор който го хване го би,
аз пак щастлив съм,че отборът ми пада,
доволен съм,че Коко отново пак страда.
Ала истината май е съвсем различна,
да пада отборът,стратегия лична.
Иначе на Коко тото ще се разбие,
ако вземе отборът му да бие...

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ЧЕРНОМОРЕЦ И РЕАЛ МАДРИД НА СЪРЦЕ!

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 11 мар 2014 22:43

Бе аз тоя стадион го виждах пълен относително скоро, което означава, че си доста сбъркан. Чупели стадиони? :mrgreen: На мач ходил ли си някога? Хвърчат бомби вика :mrgreen: и даже се ПСУВА!!! :shock:

todorov94
Контакти:

Мнениеот todorov94 » 11 мар 2014 22:45

аз съм сигурен,че 90 процента от хората не са фенове на Лудогорец и нека всички ги подкрепим. Но ми писна да слушам злобни коментари от страна на част от феновете на Лефски,хубаво с Лацио побратими,но сега кво... Май при тях това е нещо като мода да се подкрепя чуждия отбор,но нека ние си знаем че просто завиждат

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 11 мар 2014 22:45

Абе, що за племе сме, мама му стара?? Има ли значение, кой какъв е, щом стадионът се пълни, че се пускат такива тъпи теми. Еййййй, няма оправия и това си е.
Абе кефете се там и точка, че български футбол в следващите десет години не се знае дали ще гледаме пак на пролет. Няма да сме ние, ако дори и нещо малко хубаво не го разчовъркаме. Тц, тц...
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Върни се в “Футбол - България”