Истински запалянковци, или глорихънтъри?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Re: Истински запалянковци, или глорихънтъри?

Мнениеот subzero » 11 мар 2014 21:49

petrof написа:Ще ходя на мача и ще подкрепям Лудогорец от все сърце, защото са БЪЛГАРСКИ отбор. Те го заслужават с предствянето си до момента. Хората на стадиона ще са там по същата причина и ще подкрепят Лудогорец.
ЕМИЛ написа:С изключение на ултрасите от Разград останалите отиват да гледат Валенсия

Пишеш пълни глупости . На кой пък му дреме за Валенсия?

:mrgreen: :mrgreen:
Сигурно,ако играеха с Бран (Берген) щеше да е пълен стадиона.
Миньор и Лудогорец-вечна дружба !!! Знаем случката. ;)
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

ronin3
Контакти:

Мнениеот ronin3 » 11 мар 2014 21:51

Keine Lust написа:
tsonpen написа:
bilyaletdinov написа:
tsonpen написа:
Да те питам теб - Базел по-малко интересен отбор ли е от Валенсия? Кога е по-приятно да гледаш мач - вечер през лятото или вечер през март?
Може ли Пирин ГД да е съизмерим дразнител с Валенсия? Колко хора познаваш, които са склонни да пътуват 2х200 км за мач и след 4 дена - 2х350 км.

И знаеш ли - никога няма да можеш да разбереш дали "Левски" може да стори чудото на Лудогорец - да може да привлече повече неутрални или чужди фенове в своя подкрепа, отколкото фенове може да има самият отбор. Да привлече повече зрители, отколкото жители има градът на отбора.
Едно е ясно - Лудогорец извърши подвиг, само две години след влизането си в А група и показа колко смешно съществуване водят някои отбори.
Шапки долу пред Лудогорец! Те го заслужават!

Делиормански, спрете с тая грандоманщина. Ходих на мача ви с Лацио, имам билет и за мача с Валенсия. Не се сравнявайте с Левски и ЦСКА много ви моля. Не си мисли, че хората отиват само заради вашия отбор на стадиона. Лацио и Валенсия са институции в европейския футбол. Аз много се съмнявам дали "Васил Левски" щеше да е пълен, ако играехте с по-непопулярни отбори като Генк/Анжи или някой от друг калибър. Не искам да си отварям устата за атмосферата, че там нещата са още по-трагични.

Че "Левски" и ЦСКА пълнят ли си стадионите като играят срещу малки отбори? Май нещо съм пропуснал :mrgreen:
Да ти напомня, че в четвъртък не идва нито Барселона, нито Реал Мадрид.
За атмосферата - разбира се, че може да бъде по-експресивно, но както знаем Разград със своите 33 хил. не може да напълни 41 хил. седалки, така че не всички могат да бъдат крайно въодушевени и да дерат гърло. Въпреки това има хора от други места, които са доста съпричастни. Като стана дума за атмосфера - предпочитам театрална, отколкото изстъпления. Не ходя да избивам комплекси на стадиона.

Най- искрено ти пожелавам 0-3 и орките като теб да си седят на село!
Айде поздрав:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=2du1gMMHKwE[/youtube]

Тоя, чак ще ми забранява да ходя в София. Момче не знам дали си запознат ама София е столица на България и е също толкова твой град колкото и мой. Много комплекси има в тези крайни квартали. Нещо родителите ти не са вземали възпитанието ти на сериозно или са същите диваци като теб.

Потребителски аватар
Владо_ЦСКА
Контакти:

Мнениеот Владо_ЦСКА » 11 мар 2014 21:51

Трябва ли да обвиняваш някой, ако не ходи на всяка продукция-боза на кино, а само на блокбъстърите?
Аз съм ЦСКА-р до гроб, но искрено се радвам на това което става и на хората които не ходят на стадиона често, а сега се разпалват по това. Надявам се, че ще се запалят много хора и не ме интересува, по кой отбор ще се запалят. Важното е да им хареса и да започнат все по често да ходят на стадиона :!:
Warped написа:
Владо_ЦСКА написа:Коя е столицата на Лихтенщайн?

Питай майкати тя нали вършее насам натам/.........

haha

Мнениеот haha » 11 мар 2014 21:52

subzero написа:
petrof написа:Ще ходя на мача и ще подкрепям Лудогорец от все сърце, защото са БЪЛГАРСКИ отбор. Те го заслужават с предствянето си до момента. Хората на стадиона ще са там по същата причина и ще подкрепят Лудогорец.
ЕМИЛ написа:С изключение на ултрасите от Разград останалите отиват да гледат Валенсия

Тия Лудогорец, ако случайно вземат да отстранят Валенсия май ще ти докарат някой удар.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 11 мар 2014 21:53

haha написа:
subzero написа:

Тия Лудогорец, ако случайно вземат да отстранят Валенсия май ще ти докарат някой удар.

Със сигурност. :mrgreen:
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
puf-paf
Контакти:

Мнениеот puf-paf » 11 мар 2014 21:56

Толкова сме комплексирани, че това може да се случи само при нас .Навсякъде единствения отбор на нациите е националния, клубните са в пряка конкуренция със собствен локален живот,собствена история ,традиции ,клубен химн /а не националния химн/ и фенове живеещи ежедневно с отбора.
Щастливо роден съм, на тази земя
защото се боря, за кауза една
в черно и бяло, душата блести
за Локо от Пловдив ,отворих очи

РосенВарна
Контакти:

Мнениеот РосенВарна » 11 мар 2014 21:56

Pizzi names 20-man squad list for PFC Ludogorets game
March, 11 2014 Manager picks players for trip to Bulgaria in UEFA Europa League first leg

Costa misses out through injury, Parejo through suspension

Juan Antonio Pizzi named a 20-man travelling squad for the game against PFC Ludogorets Razgrad, revealing his group of chosen players on Tuesday morning. The Argentine is without the injured Ricardo Costa, the suspended Dani Parejo and the unregistered Vinícius Araújo, but has Pablo Piatti and Oriol Romeu available for action.

The full squad is as follows: Guaita, Alves, Joao, Barragán, V. Ruiz, Mathieu, Senderos, Bernat, Gayà, Portu, Oriol, J. Fuego, Keita, Míchel, Fede, Piatti, Feghouli, Jonas, Vargas and Alcácer.

Това е групата от играчи на Валенсия, която ще дойде в България.
Кучетата си лаят, орлите си летят.

Потребителски аватар
Владо_ЦСКА
Контакти:

Мнениеот Владо_ЦСКА » 11 мар 2014 21:57

А на комплексарите дето ще викат за Валенсия, само да им кажа да ходят да ги гледат в на м.... им в п.....
Аз освен любовта ЦСКА, си имам още 4 отбора на които симпатизирам. Блекбърн, Лацио, Аякс и Валенсия.
Жив да не съм, ако викам и съм викал за тях, срещу български отбор :!:
Те си имат много успехи и фенове. Ние тук, гольовците си нямаме нищо :!: :!: :!:
Warped написа:
Владо_ЦСКА написа:Коя е столицата на Лихтенщайн?

Питай майкати тя нали вършее насам натам/.........

Потребителски аватар
Keine Lust
Контакти:

Мнениеот Keine Lust » 11 мар 2014 21:57

ronin3 написа:
Keine Lust написа:
Най- искрено ти пожелавам 0-3 и орките като теб да си седят на село!

Тоя, чак ще ми забранява да ходя в София. Момче не знам дали си запознат ама София е столица на България и е също толкова твой град колкото и мой. Много комплекси има в тези крайни квартали. Нещо родителите ти не са вземали възпитанието ти на сериозно или са същите диваци като теб.

Да! Щом се разпознаваш като орк, то за всички ще е най-добре да не изпълзяваш от дупката, в която си в момента 8-)
Последна промяна от Keine Lust на 11 мар 2014 21:58, променено общо 2 пъти.

love_hurtz
Контакти:

Мнениеот love_hurtz » 11 мар 2014 21:57

Отивам да гледам някой спорт, защото българският му представител се справя добре. Тия фенски глупости дето ми ги пишете бих ги приел, ако отбора репрезентира някаква идея тип Левски по време на комунизма. Хората левскари са се считали против комунизма. За националния по футбол искам да питам колко от вас гледат на националите по хокей или лакрос ? Защо не ги подкрепяте тях !

Аз като дете съм бил от ЦСКА, как стоят нещата в момента: собственик, които е източвал държавата(доказано !) докарал един път вече ЦСКА до фалит, български футболисти без никакви ценности с малки изключения и разни чужденци където едва ли не ако аз влезна във форма ще съм по-добър от тях. ЦСКА беше пералния по времето на Титан с тия заеми дето си давали към фирмите им. Та това е гавра, издържаш нещо като даваш заеми на себе си :). Като искате да градите нещо, поне го изградете с някакви ценности иначе няма да има стоиност. ЦСКА трябваше да фалира и да започне регионални или В група. Сега тия глупости с тия акции скоро някой ще плаче. Някой беше пуснал колко акции бихте си купили, всеки човек бих го посъветвал 0. Никога не вярвайте на Томов, бих ви посъветвал да правите точно обратно ан това което казва !

За Левски историята е същата, те са пералния от край време на Чорни или които са точно хората зад Батков. Той е със същата схема 42 милиона заеми има Левски към "негови" фирми. Как виждате някой да купи Левски и да изкупи тези дългвое ?

Публиката на ЦСКА и Левски съдържа невероятно количество боклуци, които не трябва да стъпват на стадиона. ЦСКА и Левски ще завършат по един начин и това ще е фалит ! Друг е въпроса дали ще оцелеят след това !

Следователно няма как да отида да гледам ЦСКА, ако ще да играят с Барса !

Нямаше никога да гледам тенис, волейбол и изобщо всеки спорт, ако нямахме силни представители. Подкрепям българите за усилието, което са вложили, за да станат толкова добри. Сега някой ще почне ми циври как в Лудогорец имало 5 българи. Защо никой не плаче, че екипа на Гришо е целия от чужденци ?
Последна промяна от love_hurtz на 11 мар 2014 22:05, променено общо 1 път.

Върни се в “Футбол - България”