Отивам да гледам някой спорт, защото българският му представител се справя добре. Тия фенски глупости дето ми ги пишете бих ги приел, ако отбора репрезентира някаква идея тип Левски по време на комунизма. Хората левскари са се считали против комунизма. За националния по футбол искам да питам колко от вас гледат на националите по хокей или лакрос ? Защо не ги подкрепяте тях !
Аз като дете съм бил от ЦСКА, как стоят нещата в момента: собственик, които е източвал държавата(доказано !) докарал един път вече ЦСКА до фалит, български футболисти без никакви ценности с малки изключения и разни чужденци където едва ли не ако аз влезна във форма ще съм по-добър от тях. ЦСКА беше пералния по времето на Титан с тия заеми дето си давали към фирмите им. Та това е гавра, издържаш нещо като даваш заеми на себе си

. Като искате да градите нещо, поне го изградете с някакви ценности иначе няма да има стоиност. ЦСКА трябваше да фалира и да започне регионални или В група. Сега тия глупости с тия акции скоро някой ще плаче. Някой беше пуснал колко акции бихте си купили, всеки човек бих го посъветвал 0. Никога не вярвайте на Томов, бих ви посъветвал да правите точно обратно ан това което казва !
За Левски историята е същата, те са пералния от край време на Чорни или които са точно хората зад Батков. Той е със същата схема 42 милиона заеми има Левски към "негови" фирми. Как виждате някой да купи Левски и да изкупи тези дългвое ?
Публиката на ЦСКА и Левски съдържа невероятно количество боклуци, които не трябва да стъпват на стадиона. ЦСКА и Левски ще завършат по един начин и това ще е фалит ! Друг е въпроса дали ще оцелеят след това !
Следователно няма как да отида да гледам ЦСКА, ако ще да играят с Барса !
Нямаше никога да гледам тенис, волейбол и изобщо всеки спорт, ако нямахме силни представители. Подкрепям българите за усилието, което са вложили, за да станат толкова добри. Сега някой ще почне ми циври как в Лудогорец имало 5 българи. Защо никой не плаче, че екипа на Гришо е целия от чужденци ?