А Група 10-12 отбора ?
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: А Група 10-12 отбора ?
Като швейцарското да стане .... 10 отбора последния изпада предпосления играе бараж с 2-рия от Б група ... 1 влиза в ШЛ 2,3,4 Лига Европа ..... всеки срещу всеки по 4 мача 36 кръга .... перфектно!
[center]

[/center]

пък някфи тука искали "а" група с 20 отбора 

- Бижутера
- Контакти:
абе нашите 30 не могат да изиграят като хората, ти 36 искаш...
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
Швейцария, Шотландия и Австрия са цъфнали и вързали. Има примери, но и много кинти покрай тях. Не е това причината да сме слаби. И 5 отбора да има пак няма да имаме и бази. Догодина Доростол пък ще пътуват три дни до Неврокоп или Петрич. Чудничко 

MaRTo1233 написа:Като швейцарското да стане .... 10 отбора последния изпада предпосления играе бараж с 2-рия от Б група ... 1 влиза в ШЛ 2,3,4 Лига Европа ..... всеки срещу всеки по 4 мача 36 кръга .... перфектно!
В Швейцария формулата е друга

С плейофи и е адски интересна

You`re My Wicked Live
Ki Cho написа:puffer написа:Най-добре да направят две ''А''групи- едната от два отбора цска и левски и втората от 14 отбора.В първата е гарантирано място в ШЛ и ЛЕ.Втората две места за ЛЕ.Всички ще са доволни и ''агнето цяло и вълкът сит''!
Брой ме присъединен към мнението.
Отделно предлагам да няма мачове между Л и Ц, щото могат да се контузят и тогава - лошо. По добре е да играят белот или сантасе и който бие в три от пет - печели участието в ШЛ.
Единственото по-сериозно, което чух е предложението за полу-професионална Б група.
Колкото до това, че само шест седем отбора можели да достигнат критериите за стадион: ... ако средната заплата на сините псевдофутболисти /простете истински фенове на Левски, не става дума за вас/, ... та ако средната заплата на сините псевдофутболисти намалее от БЕЗУМНИТЕ 8 700 до не по-малко безумните 7 700, за две - три години, местакатият хубостник, дето им ги раздава, ще събере пари за чисто нов стадион и няма само да мрънка, че държавата това, държавата онова. С каква игра си ги изкараха тези пари? Подобно е и в ЦСКА и другаде.
Въобще не ми пука какво ще правят отборите от първата група,...ама хич!
П.П.забравих още едно правило

Последна промяна от puffer на 11 ное 2009 15:03, променено общо 1 път.
ПО-ДРЕВНИ ОТ РИМ,ПО-ГОЛEМИ ОТ ВСИЧКИ В БЪЛГАРИЯ--ТОВА Е ПЛОВДИВ,ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ!!!
- AlcoHooliFan
- Контакти:
Най-добре да има 2 професионални отбора - Ел Говедорес и Лос Чорбаланес, другото да е аматьори, нали
Ама какво ще папат тогава стотиците професионални футболисти в България
И стига с това измислено наименование - гранд, което е лепнато на "сини" и "червени", защото се вижда и знае, колко изкуствени "ГРАНДОВЕ" са двата оТбора...
Още нещо - при първенство с 10 тима и 36 кръга, точно от тези два клуба ще ревнат, че им се събират сума ти официални мачове, добавяйки и тези, които играят "ДОСТОЙНО" в Европа... така че... няма нужда... но, ако се реши, нека първият сезон с 10 отбора, да е с клубовете от топ 10 на вечната ранглиста на България, аз съм 'ЗА'
... и оттам нататък вече, кой, за каквото се пребори

Още нещо - при първенство с 10 тима и 36 кръга, точно от тези два клуба ще ревнат, че им се събират сума ти официални мачове, добавяйки и тези, които играят "ДОСТОЙНО" в Европа... така че... няма нужда... но, ако се реши, нека първият сезон с 10 отбора, да е с клубовете от топ 10 на вечната ранглиста на България, аз съм 'ЗА'

СВЕТЪТ Е БЕРОЕ!!!
Предлагам да разделим първенството на 4 отделни. Софийско, Тракийско, Черноморско и на Мизия (Мизийско не ми звучи добре). Посъвместни дербита (кютеци) и ще смаяме Европа като излъчим 4 отбора за ШЛ и 8 за ЛЕ. Ето на това му викам БГ доминация! 
В скоро време се очакват и 5-то: Македонско.

В скоро време се очакват и 5-то: Македонско.
105 години / 4 поколения ботевисти!
stannn написа:Аз съм за тази идея. Идеалната група е от 10 отбора играят по 3 мача всеки срещу всеки. 2 отбора отпадат, 1 играе бараж с третия от Б група. А тия които са против явно им се гледа как нашите отбори падат от пакистанци и инциянци. Защото ако продължаваме така до там ще я докараме. И защо сравнявате България с Англия, Германия и другите развити страни. Просто сме на светлинни години зад тези страни. Нямаме стадиони, нямаме бази. Общо взето нищо нямаме. Имаме само едно самочувствие което вече е без никакво покритие.
И защо си мислиш,че дори да останат с 10 отбора пак няма да падаме от пакистанци ,индиянци и т.н.?
stannn написа:Аз съм за тази идея. Идеалната група е от 10 отбора играят по 3 мача всеки срещу всеки. 2 отбора отпадат, 1 играе бараж с третия от Б група. А тия които са против явно им се гледа как нашите отбори падат от пакистанци и инциянци. Защото ако продължаваме така до там ще я докараме. И защо сравнявате България с Англия, Германия и другите развити страни. Просто сме на светлинни години зад тези страни. Нямаме стадиони, нямаме бази. Общо взето нищо нямаме. Имаме само едно самочувствие което вече е без никакво покритие.
При 3-тият мач как ще се определя домакинството. На неутрален терен. Та Ботев от край време така играе. Предлагам всички мачове да са на неутрален терен, като денят на мача се пази в строга тайна. Би било ужасно някъкви си фенове да цъфнат на мача и да провалят/разгласят "договорката".
Последна промяна от ilian12 на 11 ное 2009 15:21, променено общо 1 път.
105 години / 4 поколения ботевисти!
Върни се в “Футбол - България”