А Група 10-12 отбора ?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Re: А Група 10-12 отбора ?

Мнениеот 0007 » 11 ное 2009 14:33

Подкрепям,само че отборите да не се избират по желание,а според класирането от този сезон ;) Така всеки ще може да си заслужи мястото ;)
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Потребителски аватар
kokic
Контакти:

Мнениеот kokic » 11 ное 2009 14:36

За пореден път Вальо Михов показва ,че му пука за нашия ш*б*н футбол , подкрепям го напълно както винаги , един път не съм чул от него да мрънка да се оплаква и винаги дава добри идеи :shock:

Потребителски аватар
Ki Cho
Контакти:

Мнениеот Ki Cho » 11 ное 2009 14:39

puffer написа:Най-добре да направят две ''А''групи- едната от два отбора цска и левски и втората от 14 отбора.В първата е гарантирано място в ШЛ и ЛЕ.Втората две места за ЛЕ.Всички ще са доволни и ''агнето цяло и вълкът сит''!

Брой ме присъединен към мнението.

Отделно предлагам да няма мачове между Л и Ц, щото могат да се контузят и тогава - лошо. По добре е да играят белот или сантасе и който бие в три от пет - печели участието в ШЛ.

Единственото по-сериозно, което чух е предложението за полу-професионална Б група.
Колкото до това, че само шест седем отбора можели да достигнат критериите за стадион: ... ако средната заплата на сините псевдофутболисти /простете истински фенове на Левски, не става дума за вас/, ... та ако средната заплата на сините псевдофутболисти намалее от БЕЗУМНИТЕ 8 700 до не по-малко безумните 7 700, за две - три години, местакатият хубостник, дето им ги раздава, ще събере пари за чисто нов стадион и няма само да мрънка, че държавата това, държавата онова. С каква игра си ги изкараха тези пари? Подобно е и в ЦСКА и другаде.
А папагалите са птиците с доказано най-силен клюн.

Потребителски аватар
howmen
Контакти:

Мнениеот howmen » 11 ное 2009 14:40

0007 написа:Подкрепям,само че отборите да не се избират по желание,а според класирането от този сезон ;) Така всеки ще може да си заслужи мястото ;)

Аз на твое място бих се замислил :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
До преди два кръга бяхте на 11 ;)
А сега малко по сериозно защото стана интересно :P
Относно стадионите и базите това е нещо с което собствениците спеколират от край време.Как Гриша Ганчев нямаше проблем да направи стадионче "кукла" и база мечта за всички отбори в България???Имаше желание и разум и вложи средства пък защо сега ЛИТЕКС е на върха ;)
Дали Батков или Черепа ако имаха желание (и възможност) нямаше до сега да са направили и стадиони и бази???
Миланело знаете ли къде е?Просто тези хора са(бяха) в клубовете не заради отборите ;)
В момента футболът ни е на дъното и няма повече какво да се взима,за това ревът-ако може и от държавата да хапнат пък каквото стане :cry:
Последна промяна от howmen на 11 ное 2009 14:50, променено общо 1 път.
You`re My Wicked Live

Потребителски аватар
shumnaliq
Контакти:

Мнениеот shumnaliq » 11 ное 2009 14:42

Borislove написа:Измисля ме нома европейска модернизация ли кво, аз в цяла европа такива глупости не съм виждал

Мисля че в Шотладия е така
Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!

Хан Крум написа:Хомо Гереникус ... 8-)

Потребителски аватар
levski55
Контакти:

Мнениеот levski55 » 11 ное 2009 14:43

да,добре е да се намали групата ,България нама нужда от отбори като цска ,миньор и тем подобни смашкаджий,те само пречат на истинския футбол,затова и на някой от тях им отнемат лицензите от Европа

Потребителски аватар
MoNteSo
Контакти:

Мнениеот MoNteSo » 11 ное 2009 14:44

Само ми кажете къде е връзката между корумпираното и некачествено съдийство и намаляването на членовете в А група.И да - отбори, като Беласица са адска грешка на природата, но в последните 2 сезона влязоха 6 отбора със стабилно финансово състояние и що годе свястна база.Така че проблема не е бройката на отборите, а в качеството им.Разбирам радостта на всички псевдофенове на т.н. грандове сега, защото ще вземат добри бг футболисти на безценица, но в тая действителност и те ще умрат, както стана с десетки таланти в последните години и тогава какво правим ? Намаляваме до 6 отбора или пък ще се ограничиме само до софийско първенство ? Много уважавам Вальо, ама пак се повтарям не е това начина.

iztursak
Контакти:

Мнениеот iztursak » 11 ное 2009 14:46

ако беше няколко години по-рано щях и аз да кажа 6-8 отбора... Сега обаче дори да са 10 пак ще е крайно интересно. Любопитно ми е как ще играе Славия когато се бори за оцеляване, или пак ще си продават всеки 2ри мач. Съответно и Б групата ще се следи с интерес и там борбата ще е адска. Дано го направят, ще се дигне и средна посещаемост и пари за ТВ права и най-вече качеството на футбола.

Потребителски аватар
greedy
Контакти:

Мнениеот greedy » 11 ное 2009 14:47

Че те ако останат 10-12 отбора и ако се играят само по две срещи между отборите, нашите отбори ще им е супер нарушена подготовката. В Европа ша ни мачкат още по-здраво, щото играчите няма да имат игрова подготовка, поне според мен група от 10-12 отбора няма да вирее в БГ. Ако пък решат да играят по 4 пъти по между, те играчите горките сега се оплакват, че им е тежко, камо ли ако играят 40 мача за първенство :lol:

Потребителски аватар
comandosa1
Контакти:

Мнениеот comandosa1 » 11 ное 2009 14:49

Според мен професионалните отбори в България, които напълно оправдават това определение са далеч по-малко отколкото местата за тях. Напълно нормално е да имаме 2 професионални футболни групи от по 10 отбора със зверски изисквания към тях, така че да се доближават максимално до европейските норми.
Напълно подкрепям това изказване на В. Михов.

Върни се в “Футбол - България”