Ганчев:Аз съм зает, нека от в-к Лудогорче свирят дербито

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кашчей

Re: тиГанчев:Аз съм зает, нека от в-к Лудогорче свирят дербито

Мнениеот Кашчей » 05 мар 2014 20:41

subzero написа:
fen-fen написа:През фара ми, че оттатък какво писали разни журналисти, какво казал Гриша Ганчев и колко завист и злоба изливат шепа хейтъри...........На върха винаги е ветровито и винаги има крайности. Както в политиката така и в спорта. Години наред, драскачите лизаха задниците на червените и сините босове, после на Ганчев, сега на Домусчиев и Цв. Василев и така после на някой друг. Същото е и с партиите, които са на власт. Журналистите от това живеят. Днес лижат едни, утре ги плюят после пак и така сценария се повтаря!
.

През фара ти е,щото пишат за вас. Ако ви плюеха нямаше да ти е през фара. Ама то е нормално за вас,феновете от 2 години. ;)

Викаш, допреди 2 години за Лудогорец и в Разград не бяха чували.А ти беше ли фен на Черноморец Бургас-София?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 05 мар 2014 20:50

Кашчей написа:
subzero написа:
fen-fen написа:През фара ми, че оттатък какво писали разни журналисти, какво казал Гриша Ганчев и колко завист и злоба изливат шепа хейтъри...........На върха винаги е ветровито и винаги има крайности. Както в политиката така и в спорта. Години наред, драскачите лизаха задниците на червените и сините босове, после на Ганчев, сега на Домусчиев и Цв. Василев и така после на някой друг. Същото е и с партиите, които са на власт. Журналистите от това живеят. Днес лижат едни, утре ги плюят после пак и така сценария се повтаря!
.

През фара ти е,щото пишат за вас. Ако ви плюеха нямаше да ти е през фара. Ама то е нормално за вас,феновете от 2 години. ;)

Викаш, допреди 2 години за Лудогорец и в Разград не бяха чували.А ти беше ли фен на Черноморец Бургас-София?

Викам,че точно тоя не е чувал. И да,бях фен. Фен съм на всеки Черноморец (Одеса,Балчик,София). ;) Но само Черноморец. Аман от въртигъзци. Още въпроси ???
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
fen-fen
Контакти:

Мнениеот fen-fen » 06 мар 2014 11:37

subzero написа:
Кашчей написа:
subzero написа:
.

Викам,че точно тоя не е чувал. И да,бях фен. Фен съм на всеки Черноморец (Одеса,Балчик,София). ;) Но само Черноморец. Аман от въртигъзци. Още въпроси ???

Хора като теб просто трябва да се подминават! Не знам какво е точно въртигъзик, но следвайки глагола и съществителното от която се състои думата, на теб ти пасва точно като определение!
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]

Върни се в “Футбол - България”