Министър Нейков иска БФС да отнеме лиценза на ЦСКА

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Re: Министър Нейков иска БФС да отнеме лиценза на ЦСКА

Мнениеот Бижутера » 10 ное 2009 16:35

Абе гледай си у вашия двор бе! се Левски ти е в устата, нормално за розов...
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Xanko
Контакти:

Мнениеот Xanko » 10 ное 2009 16:43

tprodanov хайде пак твойта логика щом са на Левски анексите са регистрирани, но щом в справката която изнесоха пише друго май ..........
Колкото до това дали си си избрал сметоизвозващата фирма и аз съм го направил - бях член на тръжната комисия за избор на изпълнител на услугата в общината в която живея. :P

Потребителски аватар
angelov
Контакти:

Мнениеот angelov » 10 ное 2009 16:55

Xanko написа:tprodanov хайде пак твойта логика щом са на Левски анексите са регистрирани, но щом в справката която изнесоха пише друго май ..........
Колкото до това дали си си избрал сметоизвозващата фирма и аз съм го направил - бях член на тръжната комисия за избор на изпълнител на услугата в общината в която живея. :P

Пич, след сбирката на босовете с Яне Янев, Янев каза, че има още неща около възнагражденията за доуточняване. А почти всички президенти казаха, че това не са реални цифри и официално футболистите им взимат повече. Май от тези които говориха пред камерите само Митьо Селския каза, че играчите му живеят с тези пари, които бяха публикувани. Другото, ако не си забелязал, този списък успяха да го снимат точно от Баткоф. Мислиш ли, че ако това са действително декларираните суми, точно той ще постъпи така небрежно?
Иначе, не мога да разбера защо толкова се отклонихте от темата, която всъщност е изказването на Свилен Нейков.

7:1,7:2,5:0
Контакти:

Мнениеот 7:1,7:2,5:0 » 10 ное 2009 17:24

Опровержението на МФВС! Няма лицензни истории, няма глупости...

Във връзка с проведената днес от 11.00 часа пресконференция в МФВС и непосредствено след това публикуваните в интернет информации, че “Министерството на физическото възпитание и спорта иска БФС да отнеме лиценза на ЦСКА” бихме искали да внесем следното уточнение:
Точните думи на министър Свилен Нейков са: “Относно футболен клуб ЦСКА. До момента не сме получили средствата, водим преговори с г-н Борисов. Взехме решение, по което вече е създадена искова молба до Софийски градски съд от Министерство на физическото възпитание и спорта с изходящ номер 06-00-6 от 2009 г. този месец, в която министерството дава на Софийски градски съд възможността да вземе решение относно футболния клуб. От друга страна ние изпращаме сигнална записка до Българския футболен съюз относно становище и решение за движението на футболния клуб оттук нататък. Тоест, да излязат с предложение. Ние им казваме, че те имат съответните задължения към нас, че до този момент нямаме постъпления от тяхна страна. Чакаме от тях становище, тъй като Министерството на физическото възпитание и спорта няма право да отнема лицензи на футболни клубове. Това има право да направи Футболният съюз. Така че в тази връзка ние изпращаме писмо до футболния съюз да ни дадат становище по този въпрос.”
Видно е от гореизложеното, че никъде в изказването на министър Нейков няма призив или покана към БФС да отнеме лиценза на ПФК ЦСКА ЕАД.
Напротив, министър Нейков направи уточнение, че компетентен орган да се произнесе относно казуса с лиценза на ПФК ЦСКА ЕАД, е само БФС.
Министърът на физическото възпитание и спорта по никакъв начин не се намесва в дейността на БФС и не оказва натиск. Но счита за свое задължение, като представител на държавата, да сезира БФС относно публичните задължения от страна ПФК ЦСКА ЕАД и очаква компетентно становище по казуса.
Действията, които МФВС би предприело пред съда, са свързани само и единствено с неизпълнени договорни задължения от страна на ПФК ЦСКА ЕАД спрямо министерството, за които са давани няколко пъти отсрочки.

Потребителски аватар
edmon_dantes
Контакти:

Мнениеот edmon_dantes » 10 ное 2009 17:31

Аз се чудя на този министър... Постоянно предупреждава, предупреждава, предупреждава... Е, докога бе? Или взимаш някакви сериозни мерки или няма да мрънкаш, че този или онзи имал да плаща. Взе да става дразнещо вече...
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ
ИзображениеИзображениеИзображение

Xanko
Контакти:

Мнениеот Xanko » 10 ное 2009 17:36

Аз по-горе в темата какво, ви казах скръцна му бат Бойко на Министъра, та нали идват избори в София кампания се плаща трябва да е чист града ами пак казвам, който плаща кампанията поръчва музиката в случая днешния рожденик.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 10 ное 2009 18:25

bigbonusprize на 10 Ное 2009 16:07
Олд дед. Това, което казва Проданов е потвърдено от много хора, живели тогава! Да наистина стадион Георги Аспарухов е построен доброволно от фенове (и не само) за отборът Левски. Не виждам какво странно има... По странно е теорията за АС23...

Заради такива като тебе се превърнах в архивар,отворих специална тема,за да имате къде да лъжете и да плюете на воля,но и това не помага.Виж какво говорят архивите за "собствеността" ви на стадиона:

Игрище "Левски" никога не е било на клубът.През 1924г. теренът му е най-нагло отнет от АС23/преди това то е било собственост на Атлетик клуб - един от съоснователите на АС23/,и предоставен на сините.Справка:вестник "Спорт" от 15 септември 1933г.,стр.3.

Ето ти още материали за самообразоване:
Из статия на Георги Манов в списание Сумо Лефски в брой 6/98/ от месец август 2007г. на стр.46-47 озаглавена:"Как са изградени първите игрища в София":
"...3.От клубовете получили терени от общината и реализирали строеж върху тях днес продължават да съществуват само Левски и Славия.
Други 2 клуба - АС23 и Спортклуб са влезли през 1945г./всъщност през 1944,б.а./в обединение с други клубове на базата на които днес съществуват ЦСКА и Септември".

Стадион Бългаска армия е старото игрище на ОСК Слава,съосновател на АС23,докато това на атлетик,което след обединението му с ОСК Слава е било използвано за тренировки и приятелски мачове от АС23,през 1924г. е било незаконно отнето от клуба и дадено на на Левски.Така,че старото игрище Левски е именно някогашното такова на Атлетик-Клуб!
Който не вярва на това нека сам да види във вестник "Спорт" от 15 септември 1933г.,стр.1 и 4.

http://www.youtube.com/watch?v=cW2MC7LfJjM
Внимателно стопирай и прочети статията във вестника!

Спрете с тия лъжи бе!След името на Апостола ограбихте всичко в тая страна!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 10 ное 2009 23:55

Хахаха...ще отнемат да сигурно!
Ехх златни ми момченца и момиченца със сини шалчета и знаменца...се искате по служебно да стават тия ваши победи и класирания и тъй нататък,ма тоя път нЕма да ви мине номера!
ЦСКА ощетявал държавата!!!ХАХАХАХА....добре!А ти драги ми гражданино плащаш ли си всеки ден данъците???Това е реторичен въпрос към всички потребители тук или по точно на левскарите,които ''всеки път се плащат данъците'' и които ''не ощетяват държавата''!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 11 ное 2009 11:15

Old_death написа:
bigbonusprize на 10 Ное 2009 16:07
Олд дед. Това, което казва Проданов е потвърдено от много хора, живели тогава! Да наистина стадион Георги Аспарухов е построен доброволно от фенове (и не само) за отборът Левски. Не виждам какво странно има... По странно е теорията за АС23...

Заради такива като тебе се превърнах в архивар,отворих специална тема,за да имате къде да лъжете и да плюете на воля,но и това не помага.Виж какво говорят архивите за "собствеността" ви на стадиона:

Игрище "Левски" никога не е било на клубът.През 1924г. теренът му е най-нагло отнет от АС23/преди това то е било собственост на Атлетик клуб - един от съоснователите на АС23/,и предоставен на сините.Справка:вестник "Спорт" от 15 септември 1933г.,стр.3.

Ето ти още материали за самообразоване:
Из статия на Георги Манов в списание Сумо Лефски в брой 6/98/ от месец август 2007г. на стр.46-47 озаглавена:"Как са изградени първите игрища в София":
"...3.От клубовете получили терени от общината и реализирали строеж върху тях днес продължават да съществуват само Левски и Славия.
Други 2 клуба - АС23 и Спортклуб са влезли през 1945г./всъщност през 1944,б.а./в обединение с други клубове на базата на които днес съществуват ЦСКА и Септември".

Стадион Бългаска армия е старото игрище на ОСК Слава,съосновател на АС23,докато това на атлетик,което след обединението му с ОСК Слава е било използвано за тренировки и приятелски мачове от АС23,през 1924г. е било незаконно отнето от клуба и дадено на на Левски.Така,че старото игрище Левски е именно някогашното такова на Атлетик-Клуб!
Който не вярва на това нека сам да види във вестник "Спорт" от 15 септември 1933г.,стр.1 и 4.

http://www.youtube.com/watch?v=cW2MC7LfJjM
Внимателно стопирай и прочети статията във вестника!

Спрете с тия лъжи бе!След името на Апостола ограбихте всичко в тая страна!

Какъв архив е това? Какви са тия архиви дето ги ровиш? Да не са на ГА архивите? Това си е чиста проба извадка от някъде си. За мен няма никаква стойност. Един вестник от онези времена е друго.... Като имам време ще се поровя из архивите и ще ти извадя доказателства за Герена. Не знам за какви лъжи говориш? Хора участвали в строежа на стадиона го твърдят това нещо. Ти имаш ли информация от тези времена?
П.С. Репресиран ли се чустваш от Левски ??? Че от последното ти изречение такъв извод си вадя...
Последна промяна от bigbonusprize на 11 ное 2009 11:19, променено общо 1 път.
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 11 ное 2009 11:18

delqnski47 написа:Хахаха...ще отнемат да сигурно!
Ехх златни ми момченца и момиченца със сини шалчета и знаменца...се искате по служебно да стават тия ваши победи и класирания и тъй нататък,ма тоя път нЕма да ви мине номера!
ЦСКА ощетявал държавата!!!ХАХАХАХА....добре!А ти драги ми гражданино плащаш ли си всеки ден данъците???Това е реторичен въпрос към всички потребители тук или по точно на левскарите,които ''всеки път се плащат данъците'' и които ''не ощетяват държавата''!

Плащам си. Взимат ми 400лв от заплатата всеки месец и за какво? За едното нищо. За да взимам като се пенсионирам 1/2 от тези пари...
Не искам служебно класиране и победи. :) Искам да спрат ръководството ви да се правят на цигани и да минават метър. Аз как си плащам редовно данъците? По-голям балък от тях ли съм? Явно...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Върни се в “Футбол - България”