NIE POMNIM 7-1,7-2 A VIE?????????

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
dikanio
Контакти:

Re: NIE POMNIM 7-1,7-2 A VIE?????????

Мнениеот dikanio » 28 окт 2008 17:06

redguy написа:Кур за Уефски САМО ЦСКА ВИЕ ЩЕ ЗАПОМНИТЕ НАШАТА 32 ТИТЛА ХАХАХАХХАХАХАХ ДА ГО ДУХАТЕ ПОД ВОДА :twisted:

redgay пак се изказа "компетентно".
Един картоф, една чорба, един коптор!

C_S_K_A_
Контакти:

Мнениеот C_S_K_A_ » 28 окт 2008 17:24

БЕ ЕВРОПА ВИ ПОМНИ КАТО ЕВРОИДИОТИТЕ ПРОСЛАВИЛИНИ ЧАК ОТТАТЪК ОКЕАНА.МАЙ В ТОЗИ СЛУЧАЙ НЯМА ЗНАЧЕНИЕ ВИЕ КАКВО ПОМНИТЕ ИЛИ НИЕ. ВАЖНОТО Е ЧЕ СВЕТА НИ СОЧИ С ПРЪСТ ЗАРАДИ ВАС. НО НИЩО ДЕНЯТ НА СТРАШНИЯ СЪД НАБЛИЖАВА /ЛОЗАНА/.

batekrasi
Контакти:

Мнениеот batekrasi » 28 окт 2008 17:32

вие си живейте със спомените :)) ние живеем сега и гледаме в бъдещето :) а на вас ви остана само едно минало .... настояще нямате ,а бъдещето е мъгливо :)
Аз знам,че нищо незнам ,но знам ,че вие и това незнаете :)
http://batekrasi.blogspot.com/

TERES
Контакти:

Мнениеот TERES » 28 окт 2008 17:46

Какво бъдеще имат евроидиотите начело с Борат, ами да подобряват рекорди от 1:17 вече и от Бате, Кака, Леля, Жилина, Тампере и тука ви отпра, а сега пак идва и ЦСКА да ви размаже и пак ще ви накаже по случай 32-рата шампионска титла над нещастното адвокатско отборче от подхуене.

Потребителски аватар
iskren
Контакти:

Мнениеот iskren » 28 окт 2008 17:47

може ли да ми каже някои каква история има чурбата от 1989 год насам,това с победата над актуалния евро шампион е така но е предрешен мач от турнирите къде то се гледа изхода от двата мача и че вие си скъсах ти гъза да тичате тези 90 мин а те ви се смееха че сте малоумници го видя цял стадион щото друг не ви е гледал!няква друга истинска историческа победа или мач имате ли? имате как гонзо ви бие сам! :D :D :D :D
Батков вън от ЛЕВСКИ!

TERES
Контакти:

Мнениеот TERES » 28 окт 2008 17:52

Абе пи4 ти малоумен ли си или просто си кухо говедо отстранявали сме Шахтьор Донецк, Бйер Леверкузен

Потребителски аватар
iskren
Контакти:

Мнениеот iskren » 28 окт 2008 17:56

и те са сериозни европеиски колоси сигорно! ами да колкото сте и вие!
Батков вън от ЛЕВСКИ!

gong
Контакти:

Мнениеот gong » 28 окт 2008 17:57

tprodanov написа:Странна свинска работа, тия, дето всичките им добри спомени, свързани с техния отбор са прашасали на дъното на историята взеха да ни говорят на нас, че нашите успехи били отпреди сто години? Алоо, ае спокойно малко, четете повечко история, днес е лесно, има интернет, статистики, само някой да ги види.
Не нашите спомени всичко на всичко са 3 мача, 2 от които без значение и един мач, който е от този век.
Ако си малко по-умен, отколкото създаваш впечатление, ще си прочетеш написаното няколко пъти, след което съвсем искрено ще отговориш на въпроса КОИ СА ТОЧНО УСПЕХИТЕ ВИ??? Това 7:2 го слушам откакто се помня (на 38 години съм) - какъвто и успех да е бил, вече отдавна е в миналото... Даже съм убеден, че повечето малоумници, дето пишат глупости тук, не са били запланувани, когато това се е случило. Но същите тези малоумници си умират да го повтарят като папагали за щяло и нещяло. Ето, поредният дебил даже тема пусна за това и съм сигурен, че е мастурбирал от кеф пред монитора, докато е писал тия втръснали на всички глупости. Вярно е - били сте, никой не го отрича... Макар че, аз едва ли бих се гордял точно с тия два резултата - и в двата случая ЦСКА е била в сериозни кризи... Пък и във футбола се случват такива резултати и с много по-класни отбори (да не давам примери, щото са много). Ако бях левскар, щях да се радвам много повече на победите с по-скромни резултати, защото тогава наистина са се получавали сериозни мачове - когато и двата отбора са били на едно ниво. Естествено глупакът (като автора на темата) тези неща въобще не ги отчита - той си знае едно и си повтаря само него.
Когато си прост, то е завинаги!

Потребителски аватар
***cska***
Контакти:

Мнениеот ***cska*** » 28 окт 2008 18:01

TERES написа:Абе пи4 ти малоумен ли си или просто си кухо говедо отстранявали сме Шахтьор Донецк, Бйер Леверкузен

Защо му обясняваш?Че той от къде да занае,като през това време е бил на даскало? :DПростено му е. :D
Не е нужно да работиш в аптека, за да бъдеш заобиколен от капути!

gong
Контакти:

Мнениеот gong » 28 окт 2008 18:05

iskren написа:може ли да ми каже някои каква история има чурбата от 1989 год насам,това с победата над актуалния евро шампион е така но е предрешен мач от турнирите къде то се гледа изхода от двата мача и че вие си скъсах ти гъза да тичате тези 90 мин а те ви се смееха че сте малоумници го видя цял стадион щото друг не ви е гледал!няква друга истинска историческа победа или мач имате ли? имате как гонзо ви бие сам! :D :D :D :D
Вярно е, скъсаха си гъзовете от тичане, ама биха. Докато вие тичахте и ви праха като брашнян чувал. Добре, че в първия мач след петия гол Барса спряха да играят, че иначе бог знае с колко още щяха да ви го нахулят... Добре, че и Челси след третия гол спряха да играят, та да може Марианчо да вкара, та да видите и вие една съблечена фланелка.
Искрен, жалки сте бе брато, жалки сте. Разберете го най-после! Балансът ви с ЦСКА може и да е във ваша полза, но... само това, брато... Само това... По всички останали критерии ще има да дишате прахоляк още 1000 години сигурно...
Айде със здраве!
Когато си прост, то е завинаги!

Върни се в “Футбол - България”