За кой се играе БГ футбола?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

L'Empereur

Re: За кой се играе БГ футбола?

Мнениеот L'Empereur » 10 ное 2009 03:09

И какво да правим? Да лягаме и да мрем? Мечо, удовлетворението ни е във въпроса - За кого играе отборът ни - Берое ? Отоговорът е за нас - феновете ! Всеки, чийто отбор играе без една стотинка и бие, а и да не бие се раздава, трябва да е доволен !!! Защото и аз, и ти знаем, че следващия път пак ще сме на стадиона, и нищо няма да ни спре! Защото радостта, която се изпитва на стадиона е това , за което гледаме и горим с тази игра, защото тъгата от загубата те кара да не спиш цяла вечер и те амбицира да си дадеш последните пари и глас за следващия мач, защото поколения наред са ти разказвали , колко велик е твоя отбор !!!

L'Empereur

Мнениеот L'Empereur » 10 ное 2009 03:11

ЗАЩОТО ТОВА Е ФУТБОЛ !!!

Потребителски аватар
bergkamp
Контакти:

Мнениеот bergkamp » 10 ное 2009 05:41

Това е така наречената " завист" .Аз мога да пусна тема: "Що е завист и има ли почва тя у нас", но защо трябва да занимаваме хората с личните си драми.....темата е яко тъпа според мен.Отговорът се крие в географското разположение на Бургас,а именно излаз на Ч.Море.
Та какво да направим сега, че танкер в Ст.Загора не може да акостира и Събев си е регнал фирмата тук,там си имахте Банев и е редно да се зачудиш,защо той(а е един от най-богатите българи) не успя да направи това , което в момента се прави в Бургас....пред 3-4000

п.с. Ниската посещаемост, до голяма степен се дължи на високите цени на билетите.Ако си мислиш, че при цени 7/10/15 и 25 лв ще се съберете повече от 2-3000 яко се лъжеш друже.А отбора на Берое е симпатичен отбор с изграден почерк и мен лично ме кефи

Потребителски аватар
Ki Cho
Контакти:

Мнениеот Ki Cho » 10 ное 2009 06:33

Единствената забележка е, че правилно е "За кого се ...", но това е не чак толкова едър проблем. Колкото до мнението ми по темата - виж точка "5" от самоцитата отдолу.
Ще цитирам себе си отново и отново. Мнението ми не се е променило.
... положението в БГ футбола е като в електронна игра.
Правилата са подобни:
1. Даваш едни пари и си купуваш:
а/ компютър и диск с игра ... или
б/ отбор и стадион
2. Можеш да си говориш с останалите играчи и да си правите общи стратегии. Като за целта има:
а/ чат
б/ комисии - спортно-технически, арбитражни, алибалажни и т.н.
3. По-успешен си ако:
а/ в мултиплейър познаваш Модератора лично и ти дължи услуга
б/ познаваш Шефа на БФС лично и ти дължи услуга
4. Ако си по-тарикат ползваш:
а/ cheat codes
б/ съдии, делегати и пр.
5. По-добре е да си "single player", защото всеки мрази някой да му се меси и да дава акъл. Тоест това, че някой постояно ти вика: "Марш навън!" и/или обижда родата ти не е достатъчен повод да се откажеш. Сиреч играта е по-лесна ако:
а/ не си женен
б/ отборът няма публика
6. Разказват ти играта когато:
а/ отидеш да играеш мултиплейър в зала с местните тийнейджъри
б/ отидеш да играеш в евротурнир
В заключение:
... и в двата случая става дума за това, че: "Има игра, но не е футбол!" и ако ФИФА 2009/примерно/ е
виртуална реалност /буквален превод - измислена истиност/, то българският футбол е
реална виртуалност, тоест ИСТИНСКА ИЗМИСЛИЦА.
А папагалите са птиците с доказано най-силен клюн.

bacebojko
Контакти:

Мнениеот bacebojko » 10 ное 2009 06:54

Естествено за президентите!
Само не и за ФЕНОВЕТЕ!

Потребителски аватар
lz1tmw
Контакти:

Мнениеот lz1tmw » 10 ное 2009 07:24

Mecho-Cuh написа:Случайно ли е ,че отборите с публика нямат пари? Защо се наливат пари във футбола без възвръщаемост? Какво получават насреща за парите си? В нормалният свят се печели от билети,шалчета,фланелки,ТВ зрители,реклами.Обясни ми как митко събев, гриша ганчев или гигов печелят пари от футбола?Ако не печелят защо тогава продължават да наливат милиони? Мисълта ми е ,че никои не иска да печели пари по нормален начин.Играта не се играе за феновете а само за купуване на мачове,пране на пари,черно тото и всяка друга извънзаконна дейност.Освен въпросния черноморец,не съм чул някой да мисли за футболистите и в часност за детско-юношеските школи.Никой не му пука ,че нивото на футбола затъва и всичко така се е изрудило ,че е всичко друго но не и футбол.Честно да ви кажа много се измъчвам като гледам родното първенство какви футболисти се подвизават( включително и в Берое) футбола преди 20 години беше според мен на по добро ниво от сегашният.След 10 години не кипър ами и тамбукту ще ни скриват топката ако продължава да се мисли по същият мафиотски начин.

"Освен въпросния черноморец,не съм чул някой да мисли за футболистите и в часност за детско-юношеските школи." Това вече е приказка. Не намесвайте Черноморец във крими филми.Оставете ги да си работят спокойно.

Снайперист
Контакти:

Мнениеот Снайперист » 10 ное 2009 07:39

Ki Cho написа:... положението в БГ футбола е като в електронна игра.
Правилата са подобни:
1. Даваш едни пари и си купуваш:
а/ компютър и диск с игра ... или
б/ отбор и стадион
2. Можеш да си говориш с останалите играчи и да си правите общи стратегии. Като за целта има:
а/ чат
б/ комисии - спортно-технически, арбитражни, алибалажни и т.н.
3. По-успешен си ако:
а/ в мултиплейър познаваш Модератора лично и ти дължи услуга
б/ познаваш Шефа на БФС лично и ти дължи услуга
4. Ако си по-тарикат ползваш:
а/ cheat codes
б/ съдии, делегати и пр.
5. По-добре е да си "single player", защото всеки мрази някой да му се меси и да дава акъл. Тоест това, че някой постояно ти вика: "Марш навън!" и/или обижда родата ти не е достатъчен повод да се откажеш. Сиреч играта е по-лесна ако:
а/ не си женен
б/ отборът няма публика
6. Разказват ти играта когато:
а/ отидеш да играеш мултиплейър в зала с местните тийнейджъри
б/ отидеш да играеш в евротурнир
В заключение:
... и в двата случая става дума за това, че: "Има игра, но не е футбол!" и ако ФИФА 2009/примерно/ е
виртуална реалност /буквален превод - измислена истиност/, то българският футбол е
реална виртуалност, тоест ИСТИНСКА ИЗМИСЛИЦА.

Много точно казано,кефи.
Дрогирани сини идиоти нахлуха в ложите на стадион "Георги Аспарухов".Фенове на "сините" с обезумял поглед са превзели като турска орда ложите.
Анатема за този комунистически клуб !

vladomin_
Контакти:

Мнениеот vladomin_ » 10 ное 2009 08:21

Mecho-Cuh написа:Не искам да обиждам отбора на Черноморец и неговите привърженици,но с парите които се наливат в този отбор могат да се издържат минимум 3 български отбора които ще радват много повече от 4000 (примерно) фенове на Черноморец.Защо отборите с много привърженици като любимият ми Берое нямат пари за заплати наеми на футболисти за НИЩО?Защо отбори като комшиите от Ботев и Локомотив Пловдив са в ужасно финансово състояние и са последни в класирането? Не се ли играе този спорт заради феновете?
Литекс,Славия и Локомотив Сф като отвориш една кутия шоколадови бонбони почерпиш футболисти и фенове на мач стига ,че и остават бонбони.А там имат пари....Да не споменавам случая със Нефтохимик и врътката която се случи там. Като затрият още няколко отбора да играят А група в баскетболните зали ,то за стадионите хора няма да има.Като гледам и Левски и Цска са тръгнали в същата посока!

Напълно споделям мнението ти. Не само защото съм привърженик на Берое, но и защото преди всичко един отбор трябва да има традиции, не само пари. Прав си, че с тези пари могат да се издържат три четири отбора в А група. Не мога да си го представя Черноморец шампион. Но мисля, че няма да стане защото Балъков е слаб треньор. Скоро могат и да го изгонят. Школи, терени, какво ли няма там, но на мегдана все още няма нищо. Наистина има време още много. Това не става за година или две. Тук плодовете се берат след десет петнайсет години. Важно е че се върви по правилния път. Защо да кажем Сърбия има такъв национален отбор не само по футбол ами във всеки един колективен спорт. Защото не бяха унищожени школите. Т.е. непрекъснато там се наливат пари. А тук школите са само на хартия. Нищо не се прави за развитието им. Е как искаш да имаш отбор като няма школа. Как искаме да имаме пари за отборите като икономика няма. То всичко е вързано.
ВДинев

Потребителски аватар
НАЦИОНАЛ-НАПАДАТЕЛ
Контакти:

Мнениеот НАЦИОНАЛ-НАПАДАТЕЛ » 10 ное 2009 09:57

Футболистите играят за мен !!!!!!!!!!!!!!
Аз съм човека/магарето/ във сянка ,което дърпа конците, кукловода с една дума.
Все още не съм решил кого да направя шампион този сезон . Двоумя се между Спортист Своге и Локо Мездра ..... Цска, Литекс и Черноморец ще изпаднат ...... През януари Титан ще продадат отбора си на Батков , а те самите ще си купят отбор от техният град Казан / :) неккъв Артур вече уреждал сделката :) След това ще купи 18 боливийци, 17 перуанци и ще направи отбор цудо-цудо. / Левски ще стане собственост на АД"АЕЦ-Белене" и част от "потъващите" десетки милиони ще потекат към отбора :) ... Митко Събев ще се опита да се самозапали със бензин произведен в собствената му рафинерия и именно поради това ще оцеле :mrgreen: :) , след 12 години си връща отбора в А група. Гришата трудно ще приживее отпадането на отбора му в долната група и ще опита да се отрови със сокове от собствената му фабрика , но неуспешно. Ще получи само подуване на корема и развиване на пъпа :) След това за излизане от кризата ще купи още един французин от 5 френска лига, където се играе само по кундури. Това част от сценария , които вече действа ....

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 10 ное 2009 14:19

аз от година на година все по-малко гледам нашия футбол, лошото е че политиката и ситуацията дори в любимия ми Левски понякога ме кара сериозно да се замислям има ли смисъл изобщо...
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Върни се в “Футбол - България”