За кой се играе БГ футбола?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Mecho-Cuh
Контакти:

Re: За кой се играе БГ футбола?

Мнениеот Mecho-Cuh » 09 ное 2009 23:57

Случайно ли е ,че отборите с публика нямат пари? Защо се наливат пари във футбола без възвръщаемост? Какво получават насреща за парите си? В нормалният свят се печели от билети,шалчета,фланелки,ТВ зрители,реклами.Обясни ми как митко събев, гриша ганчев или гигов печелят пари от футбола?Ако не печелят защо тогава продължават да наливат милиони? Мисълта ми е ,че никои не иска да печели пари по нормален начин.Играта не се играе за феновете а само за купуване на мачове,пране на пари,черно тото и всяка друга извънзаконна дейност.Освен въпросния черноморец,не съм чул някой да мисли за футболистите и в часност за детско-юношеските школи.Никой не му пука ,че нивото на футбола затъва и всичко така се е изрудило ,че е всичко друго но не и футбол.Честно да ви кажа много се измъчвам като гледам родното първенство какви футболисти се подвизават( включително и в Берое) футбола преди 20 години беше според мен на по добро ниво от сегашният.След 10 години не кипър ами и тамбукту ще ни скриват топката ако продължава да се мисли по същият мафиотски начин.

Потребителски аватар
Gonzo0009
Контакти:

Мнениеот Gonzo0009 » 10 ное 2009 00:05

Първо да се оправи държавата.А тогава няма да закъснее и вдигането на нивото и на футбола ни.
moje suze prema tebi padaju... moje suze padaju nagore

Потребителски аватар
ilian12
Контакти:

Мнениеот ilian12 » 10 ное 2009 00:07

В природата няма жезненост в неща, които са "фалшиви". Така се получи и с БГ футбола - затова умира.
105 години / 4 поколения ботевисти!

Потребителски аватар
MoNteSo
Контакти:

Мнениеот MoNteSo » 10 ное 2009 00:11

PFC Litex написа:
modor написа:За кой се играе БГ футбола?
Не и за нас феновете :evil:

С риска да се повторя, Абрамович едва ли му пука за феновете на Челси, но с този отбор просто си прави лоби на острова, а Емирейтс, а Глейзър и т.н., и т.н.
За това трябва да спрем да гледаме собствениците на клубове и да си се радваме на 90-те минути, след които отново да си кажем наздраве ;)

На какво да се радвам ? На мачове като днешния :roll: Ебати жалката картинка, почвам да се съмнявам колко честно сме победили чорбата и Черноморец... толкова много мачове, толкова много разходи за всеки един и за какво :?: Ама айде сега ми е лесно, има кой да ме издържа, но нервите ми ще издържат година-две макс, защото после ще си дам сметка - за какво подяволите си хвърлям парите :| :x

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 10 ное 2009 00:39

За нещастие въпроса ти има еднозначен отговор: не и за нас феновете. За мен, за теб, за всички нас, отбори като Милан, Реал, Барса играят повече за нас отколкото го правят много от българските отбори. Жалко е, но това е положението. Иска ми се Етър да показват желание да се измъкнат от дупката на "Б" група, но виждам, че те не желаят. Иска ми се "Левски" да покаже сила и желание за победа не срещу отбори като Барса и Челси, там работите са до голяма степен предрешени, но поне срещу Тампере и Дебрецен. Националния ни отбор да надиграва отбори като Грузия и Беларус, но ... Поне се успокоявам и се радвам на отбори като Милан, Волфсбург, Хофенхайм, Шериф :mrgreen: и още и още, които показват желание за победа и следват духа на великата игра. :cry:
Феновете са най-добрия коректив за играта на отбора. Милан - Реал (Мадрид) - 90 000, Първия и втория в България - 4000! Един случай. Преди 3 ли, 4 години, Етър отстрани Славия (с гол от около 40 метра :mrgreen: ). Следващият съперник - "Левски". Не бях виждал "Ивайло" (стадиона в Търново) толкова пълен откакто ни гостуваха Кайзерслаутерн (смятайте преди колко време). Стадиончето се пукаше по шевовете. Останаха отвън сумата и народ (!). Оказа се, че стадиона не може да побере голяма част от публиката. 0:3 и ... хората ръкопляскаха накрая. Това е. Нямаше псувни, нямаше обиди. Schade, schade...
Последна промяна от metodito на 10 ное 2009 02:10, променено общо 3 пъти.

Потребителски аватар
ticha.ultras
Контакти:

Мнениеот ticha.ultras » 10 ное 2009 00:47

За да е правилен логически въпроса ти трябва да е: За какво се играе БГ футбола? - и отговора е пари, пари...
А за да е правилен граматически е: За КОГО... ;)

Потребителски аватар
maximalniq
Контакти:

Мнениеот maximalniq » 10 ное 2009 00:51

Бойко Борисов ще ни оправи,споко ... :)
Изображение

Потребителски аватар
birabecks
Контакти:

Мнениеот birabecks » 10 ное 2009 00:56

Mecho-Cuh написа:Случайно ли е ,че отборите с публика нямат пари? Защо се наливат пари във футбола без възвръщаемост? Какво получават насреща за парите си? В нормалният свят се печели от билети,шалчета,фланелки,ТВ зрители,реклами.Обясни ми как митко събев, гриша ганчев или гигов печелят пари от футбола?Ако не печелят защо тогава продължават да наливат милиони? Мисълта ми е ,че никои не иска да печели пари по нормален начин.Играта не се играе за феновете а само за купуване на мачове,пране на пари,черно тото и всяка друга извънзаконна дейност.Освен въпросния черноморец,не съм чул някой да мисли за футболистите и в часност за детско-юношеските школи.Никой не му пука ,че нивото на футбола затъва и всичко така се е изрудило ,че е всичко друго но не и футбол.Честно да ви кажа много се измъчвам като гледам родното първенство какви футболисти се подвизават( включително и в Берое) футбола преди 20 години беше според мен на по добро ниво от сегашният.След 10 години не кипър ами и тамбукту ще ни скриват топката ако продължава да се мисли по същият мафиотски начин.

Футбола в България е една индустрия,от която доста хора си "изкарват хляба",а някои дори си прекарват чудесно.Освен за превъртането на кинти,помисли колко хора се изхранват покрай този спорт.Да започнем от БФС - шефове,чиновници,съдии,комисии и т.н.Нищо,че Националния се събира,а няма с кой да играе контрола.За футболните президенти е ясно - щом хора като ГТ,Селския и други недоразумения се водят президенти на футболни клубове,щом и те са си повярвали,че могат да имат "келепир" от тая работа...За Ганчев,Гигов, В.Стефанов,Събев,Титаните,ТИМ-аджиите да не коментираме,там работата е дебела.Вярно,ЦСКА и Черно море имат публика,но останалите... :roll: Както и да е.Футболните мениджъри - те също са на далавера.Не на последно място - журналистите.Някои са просто "прикачени" към "някои" отбори...няма такова чудо,като в България.Като хванат една тема и я карат по цели седмици.Ама Чичовото казал,ама Гонзо стоял до 3 часа през ноща...почват се едни анализи,разбори,изводи ,прогнози - ужас.Тези глупости се коментират с такава жар и страст,че на човек му идва да си изхвърли радиото от колата,или телевизора през терасата.Ама че на мачовете на сини и червени ходят по 1000 човека - майната му,това няма значение.За пустите му "евромачове" коментарите почват една седмица предварително,макар и отлично да се знае какво ще се случи.Няма лошо,с това някои хора си вадят хляба.За правата в/у излъчването на мачовете от А група,били платени 50 000 000 !!! Как се възвръщат тези пари,къде отиват ? Като прибавим и смешните ни футболисти,които взимат нелоши пари за БГ стандартите,като прибавим и букмейкърските къщи,нелегалните залагания или т.нар. "черно тото"...Сещаш ли се за кого се играе БГ футбола ?
Ту мъч пипълс към онли фор дъ паст дъ тайм.Но уорк ! Но секрифиси...

Hq-team
Контакти:

Мнениеот Hq-team » 10 ное 2009 01:08

maximalniq написа:Бойко Борисов ще ни оправи,споко ... :)

Нас никой не може да ни оправи :lol:

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 10 ное 2009 02:07

ticha.ultras написа:За да е правилен логически въпроса ти трябва да е: За какво се играе БГ футбола? - и отговора е пари, пари...
А за да е правилен граматически е: За КОГО... ;)

То... ако трябва да сме подробни, въпроса може да го променим на : "За чий ...?" :mrgreen:

Върни се в “Футбол - България”