Кой все пак е правилния футбол и Мъри ли е точният човек?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Re: Кой все пак е правилния футбол и Мъри ли е точният човек?

Мнениеот slash1912 » 25 фев 2014 17:22

boabbb написа:
mark1926 написа:
Raoul_Duke написа:
mark1926 написа:Питам да знам до кога да съм спокоен...

Ама според мен ти въобще не си спокоен, турченце такова :mrgreen: По-скоро ми приличаш на озлобено и страдащо небългарче, което ляга и става с мисълта за Ботев. Да ти кажа честно, така най-много ви обичам - да се гърчите от мъка :mrgreen: Искам ви все така измъчени и изтерзани, все така с пяна на уста от злоба и все така незаинтересовани от живуркането на вагона... :mrgreen:

Незаинтересован...АЗ, викаш да не изпускаш мач на Локомотив е незаинтересованост?

Интересуваме разбрали се Кривия до кой клас е учил пети - шести?И как човек без основно образование е начело на "Османската империя"?Кривия може да управлява единствено работници които копаят дупка, представи си какви индивиди управлява в момента... не е ли логично?

Е той кого управлява - Бостанджията и една шепа резаци, плюс 7-8 негра - идеален им е, и на цвят даже :mrgreen: :lol: :lol:

Само Лупи ще ви оправи вас :lol:
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

mark1926
Контакти:

Мнениеот mark1926 » 25 фев 2014 18:08

С този boabbb е невероятен смях, не просто защото бъзика жълти, а защото хумура му е прекрасен.

Защо не давате отговори на културно зададените ми въпроси?Неудобни са ви нещо,а?

И да не забравя- само не пипайте Мъри и онзи петокласник ли е шестокласник ли е ТАКА И НЕ КАЗАХТЕ.

Потребителски аватар
Ботевъ Пловдивски
Контакти:

Мнениеот Ботевъ Пловдивски » 25 фев 2014 19:24

Ще ми се да доживея да видя оставена подобна тема за "Левски". Те обаче по правило отиват в Кошчето за отпадъци не по-късно от 7-то мнение. Колкото и да са "чисти", на място и без провокации и обиди. А тази е за триене по правилник, но още стои да краси началната страница на форума, като става все по-л.а.й.н.я.н.а. На отговорните и бездейните, бравос :!:
Изображение Изображение

Потребителски аватар
nik_bg1
Контакти:

Мнениеот nik_bg1 » 25 фев 2014 20:26

Ботевъ Пловдивски написа:Ще ми се да доживея да видя оставена подобна тема за "Левски". Те обаче по правило отиват в Кошчето за отпадъци не по-късно от 7-то мнение. Колкото и да са "чисти", на място и без провокации и обиди. А тази е за триене по правилник, но още стои да краси началната страница на форума, като става все по-л.а.й.н.я.н.а. На отговорните и бездейните, бравос :!:

+1912

Потребителски аватар
nib
Контакти:

Мнениеот nib » 25 фев 2014 20:29

mark1926 написа:С този boabbb е невероятен смях, не просто защото бъзика жълти, а защото хумура му е прекрасен.

Защо не давате отговори на културно зададените ми въпроси?Неудобни са ви нещо,а?

И да не забравя- само не пипайте Мъри и онзи петокласник ли е шестокласник ли е ТАКА И НЕ КАЗАХТЕ.

Отговори ти се сульо, също така културно , но ти не забелязваш отговора . Всъщност ти и не искаш такъв де. Няма въпрос , зададен от циганин , който да ми е неудобен, освен ако не е на цигански. Иначе страшен хумор ама за петокласници, ама въпрос на равнище, ти си знаеш де

Потребителски аватар
Rooster1912
Контакти:

Мнениеот Rooster1912 » 25 фев 2014 22:04

Безценно е да гледаш злобната пяна, която се излива като водопад от циганските усти! :mrgreen: Прекрасно е! :lol:

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 25 фев 2014 22:50

mark1926 написа:Незаинтересован...АЗ, викаш да не изпускаш мач на Локомотив е незаинтересованост?

Интересуваме разбрали се Кривия до кой клас е учил пети - шести?И как човек без основно образование е начело на "Османската империя"?Кривия може да управлява единствено работници които копаят дупка, представи си какви индивиди управлява в момента... не е ли логично?

Ей хумУр, ти след този коментар, честно ли имаш претенции кой къде е учил и какво образование има :mrgreen:

Потребителски аватар
angelco77
Контакти:

Мнениеот angelco77 » 26 фев 2014 00:31

Ботевъ Пловдивски написа:Ще ми се да доживея да видя оставена подобна тема за "Левски". Те обаче по правило отиват в Кошчето за отпадъци не по-късно от 7-то мнение. Колкото и да са "чисти", на място и без провокации и обиди. А тази е за триене по правилник, но още стои да краси началната страница на форума, като става все по-л.а.й.н.я.н.а. На отговорните и бездейните, бравос :!:

Няма и да видиш,за съжаление.
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. :mrgreen:

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 26 фев 2014 07:33

До сега в първенството съм виждал да бъде надиграван Лудогорец два пъти.От Литекс и Левски.Звездната селекция е от тази календарна година,а това им е първата официална среща.Няма недоволни от равният резултат,заради показаното на терена.Все пак това е най-добрият български отбор от 3 години насам,а това че в един момент израха необичайно с двама централни нападатели прави впечатление за намеренията на Стоев.Били уморени.Не им пролича,но комплексарите се уморяват да създават напрежение.Някои медии от сега загряват за 12 март.Мъри показа с плана си в Левски че разбира от тази професия,а не им раздава топки да ритат.Целта на Ботев е ЕКТ.Пет точки ни делят от медали,а участваме и в турнира за купата.И да запълня празното пространство между двете уши на някои ,,половината от парите за Неделев за похарчени за звездната селекция''.Банкера не си хвърля парите напразно и знае какво е инвестиция,за разлика от кухите лейки.

Потребителски аватар
COVINI

Мнениеот COVINI » 26 фев 2014 08:36

Феновете на локото какво токова са се вторачили в Ботев след като са след тях в класирането,то не са вой,не са сълзи.Представям си какво ще бъде при размяна на позицията,тогава дори и Юго+Толкин няма да могат да опишат душевните драми в майна таун.
Лефскарче се нариииичам
Да паса обиииичам
След дрога тииичам
Буквара срииичам

Върни се в “Футбол - България”