Интервю с Борислав Михайлов за промените в БФС

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: Защо няма алтернатива на Михайлов?

Мнениеот BRF » 14 фев 2014 16:15

tzvetan_tee написа:
C&A_MALE написа:Човек ,като прочете заглавието ще си помисли,че ще се проведе нормална дискусия :lol: По-надолу обаче, ставаме свидетели на провокация и дебилизъм в застрашителни размери. От такива левскари ме е срам най-много!

Кое не е вярно от това, което съм казал? Имам карта за сектор А вече 4 години, няма от какво да ме е срам! Ти кога за последно беше на "Герена"?

Хммм!За настоящия сезон колко ти струваше? :?

Потребителски аватар
tzvetan_tee
Контакти:

Мнениеот tzvetan_tee » 14 фев 2014 16:29

BRF написа:
tzvetan_tee написа:
C&A_MALE написа:Човек ,като прочете заглавието ще си помисли,че ще се проведе нормална дискусия :lol: По-надолу обаче, ставаме свидетели на провокация и дебилизъм в застрашителни размери. От такива левскари ме е срам най-много!

Кое не е вярно от това, което съм казал? Имам карта за сектор А вече 4 години, няма от какво да ме е срам! Ти кога за последно беше на "Герена"?

Хммм!За настоящия сезон колко ти струваше? :?

ха - ха - ха
КОГАТО СИН ГРЪМ УДАРИ, ЧЕРВЕНОТО ЕХО ЗАГЛЪХВА....

Потребителски аватар
james
Контакти:

Мнениеот james » 14 фев 2014 18:17

C&A_MALE написа:
Captain Stottlemeyer написа:
james написа:
damageplan написа:Защото ако имаше алтернатива , ЦСКА щеше да е в селските групи.

И синия близнак извърши няколко неща заради, които можеше да им партнира в по-долна дивизия ;)

Би ли бил така добър да ни осветлиш, за какви "неща" иде реч (най-добре, ако можеш да цитираш съответния член от правилниците на БФС)? ;)
П.П. Уважението към традициите на твоя любим "Локомотив" - София ме възпира да коментирам курвенския начин, по който този отбор остана в "А" група миналия сезон... 8-)

Те нямаха вина за тогава, какво да направят, да се приберат ли. Радуканов контузи титулярите на чорбата за да има оправдание. А по-предния сезон точно Локомотив и Черноморец дръпнаха ръчната, за да можем ние да вземем евровизи, забрави ли ?

Така да се каже, май всички сме в л.йната :?

Потребителски аватар
james
Контакти:

Мнениеот james » 14 фев 2014 18:20

james написа:
damageplan написа:Защото ако имаше алтернатива , ЦСКА щеше да е в селските групи.

И синия близнак извърши няколко неща заради, които можеше да им партнира в по-долна дивизия ;)

Би ли бил така добър да ни осветлиш, за какви "неща" иде реч (най-добре, ако можеш да цитираш съответния член от правилниците на БФС)? ;)
П.П. Уважението към традициите на твоя любим "Локомотив" - София ме възпира да коментирам курвенския начин, по който този отбор остана в "А" група миналия сезон... 8-)

В Левски дори не се знае кой е собственик . А относно точките, по които е трябвало да бъде пратен в по ниска дивизия ще ти подскажа още след първия ви мач на пролет .

Trolololol

Мнениеот Trolololol » 14 фев 2014 19:03

Бобито няма алтернатива,защото е удобен за всички.Всички си въртят далаверките,гласят си така нещата,че да им е удобно,дават "комисионна" на Боби,а той си бие кючеците с Преслава (или Плиска,или Кева,или както там се казваше оная от клипа).

Потребителски аватар
hd29
Контакти:

Мнениеот hd29 » 14 фев 2014 19:32

james написа:

А как ще коментираш начина по-който взехте евроквота преди два сезона :mrgreen:

Потребителски аватар
donDiego

Мнениеот donDiego » 14 фев 2014 20:09

hd29 написа:
james написа:

А как ще коментираш начина по-който взехте евроквота преди два сезона :mrgreen:

Нали виждаш как е коментирал по-горе, на един от техните признанието
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

Върни се в “Футбол - България”