Черноморец - фантазиите!!!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
JimBeam
Контакти:

Re: Черноморец-Селски фантазии!!!

Мнениеот JimBeam » 07 ное 2009 23:15

И с какво е виновен Том че го е провокирал?Кой в случаят е наказаният той или този който се е поддал? :)Научете си футболистите първо да не се поддават на такива неща и няма да има този проблем.
А какво ще кажеш за този дето стъпа на кръста на Том?Пак ли е провокация? :)

А държанието на вашите фенове какво е?Нормално ли е?В Европа за такова нещо знаете ли какво следва?Нали на там сте се запътили сега?
Кой в случаят сега е селянина тея от Бургас или от Ловеч, защото след мача с БАТЕ аз не видях такова нещо срещу Мъри, а тук го виждам.Коментирайте публиката сега да видим какво ще измислите де.

ПП : И къде се казва че Литекс е искат на всяка цена?Не беше ли ти точно човека който сам каза, че Литекс никъде не казват, че я искат?Сега пък са е искали на 100 %.
Последна промяна от JimBeam на 07 ное 2009 23:16, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 07 ное 2009 23:16

Siegfried написа:Черноморец за разлика от Литекс не иска титлата на всяка цена и не мами !!! А да губя - съм се научил много преди Черноморец да влезе в А група .

До момента да си чул някой от Литекс, че иска титла и нещо подобно, но искам искрен отговор?
Изображение

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 07 ное 2009 23:19

Също така, зная че имате възможност и е време да махнете тази изкуствена настилка.
Топката се движи коренно различно спрямо естествена такава.
Изображение

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 07 ное 2009 23:21

PFC Litex написа:
Siegfried написа:Черноморец за разлика от Литекс не иска титлата на всяка цена и не мами !!! А да губя - съм се научил много преди Черноморец да влезе в А група .

До момента да си чул някой от Литекс, че иска титла и нещо подобно, но искам искрен отговор?

Аз не говоря за феновете - а за самия ви тим - за самия ви президент !!!! Но вече няма значение - този мач вече е в историята - да не се караме повече - станалото станало . Акулите продължават напред . Желая успех и на двата тима за в бъдеще !!! Не мразя Литекс - просто наистина съдията доста си поигра в този мач и акулите бяха ощетени !!! Шампионатът ще се реши между Левски и Литекс - ако сините легнат на Литекс - край на шампионата и потвърждение на хипотезата ми ! До скоро от мен !
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
ivojel

Мнениеот ivojel » 07 ное 2009 23:50

Цялата злоба която изпитват "ГРАЖДАНИТЕ" към Бургас е,че завиждан на бургазлии за това което имат. Преди Нефтохимик им беше селски,сега Черноморец. Имам един въпрос към "ГРАЖДАНИТЕ...Защо София остава празна през съботите и неделите?
Сигорно,защото "ГРАЖДАНИТЕ " си отиват на село... ;)
Последна промяна от ivojel на 07 ное 2009 23:54, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
ivojel

Мнениеот ivojel » 07 ное 2009 23:53

Цялата злоба която изпитват "ГРАЖДАНИТЕ" към Бургас е,че завиждан на бургазлии за това което имат. Преди Нефтохимик им беше селски сега Черноморец. Имам един въпрос към "ГРАЖДАНИТЕ...Защо София остава празна през съботите и неделите?

Потребителски аватар
green man
Контакти:

Мнениеот green man » 08 ное 2009 01:10

Кой знае каква резачка ще е мача ни с Литекс в Зарата. Както ни "обича"джуджето,ще прати килър !
НЯМА МОЕ , НЯМА ТВОЕ , СВЕТЪТ Е БЕРОЕ !

Goshky
Контакти:

Мнениеот Goshky » 08 ное 2009 11:58

POPCORN написа:
Siegfried написа:
POPCORN написа:аз това ви го казах от доста време никой не ме слуша!Загубите на ЦСКА и Левски са не случайни!Левски ще падне и в Ловеч и така!Не може Литекс да ми играе посредствен футбол с Бате Борисов и сега да са великани!Не може 8-9 години подред през кръг Литекс да губи точки сега 6-7 кръга да имат сам победи!Какво стана ?Да не би да придобиха шампионски манталитет за 2 месеца?

Напълно съм съгласен - този шампионат е нагласен !!! Левски ще легне на Литекс и това е !!! Суровата българска действителност ...

еми то се вижда от самолет.Гриша Ганчев ли ще е най-големият будала всяка година да дава ебати парите и да не стане шампион.Кой знае кво си вика, хората ще ме помислят за ебати балъка!
хахах отдавна са го помислили за ебати балъка :lol: да инвестира в това село,а не в футболни центрове като Русе или Плевен :lol: то не може 10 години да си в четворката и да имаш 100 човека на домакински мач на сила хубост не става :lol:

comeundone
Контакти:

Мнениеот comeundone » 08 ное 2009 14:46

ivojel написа:Цялата злоба която изпитват "ГРАЖДАНИТЕ" към Бургас е,че завиждан на бургазлии за това което имат. Преди Нефтохимик им беше селски сега Черноморец. Имам един въпрос към "ГРАЖДАНИТЕ...Защо София остава празна през съботите и неделите?

Защо София остава празна през съботите и неделите? ----- Защо стадиона ви остава празен съботите и неделите ? Цената на билета не е оправдание - аз досега не съм видял цената на билет на Черно Море да е под 5 лв , независимо срещу какъв отбор играем . Уж ще върли футболни фенове , пари за билет нямате , а да стоите пред компа по цял ден можете ... Като не ви отърва - купувате се клубна карта ....

Върни се в “Футбол - България”