Домусчиев и Венци Стефанов в Изпълкома

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: Домусчиев и Венци Стефанов в Изпълкома

Мнениеот PFC Litex » 31 яну 2014 15:28

1912plovdiv написа:MAN / COVINI , ТИ КОГА ЩЕ СПРЕШ ДА СПАМИШ НА ЛИЧНИ ВЕ ПСИХОПАТ :?: :evil:

Не му отговаряй бре :)
Като видиш, че личното съобщение е от него директно го трии без да го отваряш, аз така правя и тоя спря да ми пише :lol:
Дори да реши да ми пише отново ще последва същото, директно изтриване и толкова.
Глупаците се убиват с игнориране.
Изображение

Потребителски аватар
olympic teteven
Контакти:

Мнениеот olympic teteven » 31 яну 2014 15:31

PFC Litex написа:
alexveselinov написа:Стигам до заключението, че Перуката си е удобен за всички.

Добро утро, а и най-добрата маска е да атакуваш някой публично за щяло и нещяло.

Намерило се кой да критикува. То и ти атакуваш Крум Савов, ама никой не ти казва нищо... :mrgreen:

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 31 яну 2014 17:09

Viktor4o_Rs написа:Според мен трябва или всеки клуб да има свой представител в Изпълкома, или да няма нито един такъв ;) Явно заради стадиона Венци Дебелия ще го набутат и него. Иначе за изпадащите - ясно е, че ще се спасим, дори и да не го заслужаваме. За Черноморец ми е мъчно, защото са симпатичен отбор, но не виждам как Локо или Славия могат да изпаднат, не и този сезон поне.

Няма мъчно - аз ако бях фен на Славия хич нямаше да ми е добре да знам , че отбора не играе честно и тем подобни.
Нека чисто футболно да докажете , че сте за А група и тогава нищо никой няма да ви каже .Същото важи и за Локо Сф .

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 31 яну 2014 17:10

Домусчиев и Венци Стефанов да си гледат в канчето :lol:
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
hd29
Контакти:

Мнениеот hd29 » 31 яну 2014 18:53

Ivo-Chernomoretz написа:
Viktor4o_Rs написа:Според мен трябва или всеки клуб да има свой представител в Изпълкома, или да няма нито един такъв ;) Явно заради стадиона Венци Дебелия ще го набутат и него. Иначе за изпадащите - ясно е, че ще се спасим, дори и да не го заслужаваме. За Черноморец ми е мъчно, защото са симпатичен отбор, но не виждам как Локо или Славия могат да изпаднат, не и този сезон поне.

Няма мъчно - аз ако бях фен на Славия хич нямаше да ми е добре да знам , че отбора не играе честно и тем подобни.
Нека чисто футболно да докажете , че сте за А група и тогава нищо никой няма да ви каже .Същото важи и за Локо Сф .

А твоя отбор мислиш ли,че е за А гр.Дори и да закърпите положението с някакви нискоразрядни чужденци и успеете да се спасите тая година(в което се съмнявам),то следващия сезон се превръщате в "боксовата круша'' на А гр.

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 31 яну 2014 20:33

Ivo-Chernomoretz написа:

Никой не играе честно, приятел. Иначе чисто футболно имаме победа и хикс срещу вас. Ама не е там работата ...
Изображение

Върни се в “Футбол - България”