Какво ни показват трансферите от България навън

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Re: Какво ни показват трансферите от България навън

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 30 яну 2014 17:16

Син до гроб_ написа:
Captain Stottlemeyer написа:Спомням си, когато преди няколко години след един международен мач (срещу "Дебрецен") в автобуса на път за летището Тодор Батков каза пред журналисти, че в "Левски" има един единствен играч, който е готов физически за ... Втора Бундеслига - Веско Минев. Очевидно е, че и сега българските футболисти изостават физически (тук включвам и правилното възстановяване), тактически и ... всячески... 8-)

Смятай колко си е повярвал тоя Ганьо нещастен щом коментира физическата подготовка! :evil: Що не съвместява поста си на президент с този на кондиционен специалист?

Не съм фен на Тодор Батков, но в конкретния случай той беше прав. ;)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Мнениеот Син до гроб_ » 30 яну 2014 17:22

Captain Stottlemeyer написа:
Син до гроб_ написа:
Captain Stottlemeyer написа:Спомням си, когато преди няколко години след един международен мач (срещу "Дебрецен") в автобуса на път за летището Тодор Батков каза пред журналисти, че в "Левски" има един единствен играч, който е готов физически за ... Втора Бундеслига - Веско Минев. Очевидно е, че и сега българските футболисти изостават физически (тук включвам и правилното възстановяване), тактически и ... всячески... 8-)

Смятай колко си е повярвал тоя Ганьо нещастен щом коментира физическата подготовка! :evil: Що не съвместява поста си на президент с този на кондиционен специалист?

Може да е прав, но не трябва да коментира подобни неща, свързани със спортно-техническата част. Не му е работа, ама явно огромното му мустакато его надделява над разума и виждаме последствията.
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !

Потребителски аватар
Себастиан Фетел
Контакти:

Мнениеот Себастиан Фетел » 30 яну 2014 17:52

Успеха е 95% труд и 5% талант.
[wrapimg=center]https://c1.staticflickr.com/8/7511/16011066645_a2a38581e2_b.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 30 яну 2014 17:53

Син до гроб_ написа:
Captain Stottlemeyer написа:
Син до гроб_ написа:

Може да е прав, но не трябва да коментира подобни неща, свързани със спортно-техническата част. Не му е работа, ама явно огромното му мустакато его надделява над разума и виждаме последствията.

Съгласен съм. В конкретния случай го оправдавам само, защото беше афектиран. Иначе според мен на Тодор Батков трябва да се забрани да се изказва пред журналисти (понеже той е президент, той трябва да си забрани това сам). ;) За тази цел големите клубове имат назначени разбиращи от футбол, умни, интелигентни и с чувство за хумор пресаташета (PR специалисти). :)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
scka

Мнениеот scka » 30 яну 2014 18:01

leski написа:
batmanlevski написа:показва ни ,че само Левски може да продава, пласират играчи и в Испания и в Италия , а другите отбори дето са напомпани по изкуствен начин като Лудогорец вече трета година никой не им иска измислените играчи ,защо ли ? уж са най-добрите или май от играчите им нищо не зависи ,май работата е друга ?

Кво продава ЛЕВСКИ,.. краставици и домати ! :lol: ..

като те гледам теб по-голям зарзават от теб не съществува

Потребителски аватар
babati

Мнениеот babati » 30 яну 2014 18:05

donDiego написа:
batmanlevski написа:показва ни ,че само Левски може да продава, пласират играчи и в Испания и в Италия , а другите отбори дето са напомпани по изкуствен начин като Лудогорец вече трета година никой не им иска измислените играчи ,защо ли ? уж са най-добрите или май от играчите им нищо не зависи ,май работата е друга ?

Нещо не ми схващаш мисълта. Пак ще ти ги напиша: Курдов, Гаджев, Домовчийски...до Чикаго и назад

какъв Курдов ,какъв ти Домо ,тези да не би да са в Левски осъзнай се ,все едно да кажеш ,че Левски са продали Хуан Мата ,излагаш се ,мисли преди да пишеш. Левски продадоха Вутов в Италия и Родригес в Испания ,а не като Делев да се чуди къде да ходи

Потребителски аватар
donDiego

Мнениеот donDiego » 30 яну 2014 18:31

babati написа:
donDiego написа:

Нещо не ми схващаш мисълта. Пак ще ти ги напиша: Курдов, Гаджев, Домовчийски...до Чикаго и назад

какъв Курдов ,какъв ти Домо ,тези да не би да са в Левски осъзнай се ,все едно да кажеш ,че Левски са продали Хуан Мата ,излагаш се ,мисли преди да пишеш. Левски продадоха Вутов в Италия и Родригес в Испания ,а не като Делев да се чуди къде да ходи

Защо пишеш, като не разбираш какво ми е притеснението за българските млади футболисти, къде видя да съм уточнил период на излизане от страната :roll: , прочети ми цялото мнение, виж и линка и тогава ми отговори. Нито искам да се заяждам на левскари и чорбари, нито да се превърне темата в боза, притеснението ми е основателно :idea:
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Мнениеот Blue1914 » 30 яну 2014 19:40

Има много фактори, които спъват развитието на млади футболисти у нас:

- остарели методики в школите
- лоши бази
- корупция и връзкарщина
- демографски проблем (донякъде)
- футболът остана на заден план като забавление за малките
- малък процент от юношите остават читави в общество, където на 14 вече спокойно можеш да се наливаш с водка и да "плющиш" наред
- последно, но МНОГО ВАЖНО- клубовете нямат законови механизми, с които да задържат перспективните кадри в школите си. Общо взето юношите у нас ходят където си поискат до 18 годишни. Трудно можеш да накараш някой да инвестира големи пари в някое момче при тези обстоятелства.

Извън работата на школите- интереси на менидъри, скаути и директори в клубовете, които грухат богато от трансферни комисионни.

Все пак се правят и някои добри неща за младежкия футбол- в отбори като Левски, Славия, Черноморец, Етрополе, Ловеч, Ботев, Лудогорец и др... За базата на ЦСКА се чуват добри новини...

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 31 яну 2014 21:03

Показват, че преди време, футболът ни беше на теория аматьорски, а на пракитка професионален, сега е много професионален, но на практика е абсолютно аматьорски. Тогава нямаше фенклубове, а имаше пълни или почти пълни стадиони, сега има фенклубове, но няма хора по стадионите.
А иначе проблемът идва от там, че всеки първо иска, а след това мисли какво точно може да даде. Това важи в огромна степен за младите играчи, които не мислят как да се развиват, а това става с пълно посвещаване. А за треньорите не искам въобще да отварям и дума. Но всеки отбор дори и от Б група имаше по нкой играч, който си заслужаваше да гледаш. Сега такива няма в челниците

Върни се в “Футбол - България”