Трансфери в Топ 4

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Re: Трансфери в Топ 4

Мнениеот Заклет Левскар » 27 яну 2014 10:36

skor_pion написа:Сравнително отдавна са, но влизат в желания от теб период...

Супер, аз за това обхванах по голям период, за да изброим повече играчи.
Вече целта е поне 30 футболисти, ама за синовете на Майкъла и Стойчо не съм разбрал кога са ритали в Първа Бундеслига или Премиършип(към другия колега е това)
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 27 яну 2014 10:41

Заклет Левскар написа:

Вече целта е поне 30 футболисти, ама за синовете на Майкъла и Стойчо не съм разбрал кога са ритали в Първа Бундеслига или Премиършип(към другия колега е това)

Сина на Майкъла подписа преди дни с Болтън, май беше. На Стойчо сина беше в Бундеслигата но го пускаха в дубъла. Все пак договорът му е с първият отбор.
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.

Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Мнениеот Заклет Левскар » 27 яну 2014 10:44

ММ1914 написа:
Заклет Левскар написа:

Сина на Майкъла подписа преди дни с Болтън, май беше. На Стойчо сина беше в Бундеслигата но го пускаха в дубъла. Все пак договорът му е с първият отбор.

Младенов се зачита, ама Майкъла не го приемам :)
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

Потребителски аватар
skor_pion
Контакти:

Мнениеот skor_pion » 27 яну 2014 10:49

ММ1914 написа:
Заклет Левскар написа:
skor_pion написа:Миливое Новакович - от Литекс в Кьолн
Светослав Тодоров - от Литекс в Уест Хям
Радостин Кишишев - от Литекс в Чарлтън
Аурелиан Патрашку - от Литекс в Пиаченца
Петър Занев - от Литекс в Селта
Родриго Галато - от Литекс в Малага
Джемал Берберович - от Литекс в Дуисбург

Знаех, че Гришата продава най-добре, ама че са толкова много.............. За Тодоров и Кишишев се сетих, ама мислех, че са много отдавна.

С малка уговорка че част от тези трансфери са във втородивизионни отбори. Ако говорим за топ 4, би трябвало да се говори само за отбори от първият ешалон на съответната държава.

Това важи единствено за трансфера на Берберович (дори и за това не съм много сигурен обаче), всички други отбори в момента на трансферите са били в първата лига на съответната държава!
Изображение

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Мнениеот Заклет Левскар » 27 яну 2014 10:55

skor_pion написа:
ММ1914 написа:
Заклет Левскар написа:
skor_pion написа:Миливое Новакович - от Литекс в Кьолн
Светослав Тодоров - от Литекс в Уест Хям
Радостин Кишишев - от Литекс в Чарлтън
Аурелиан Патрашку - от Литекс в Пиаченца
Петър Занев - от Литекс в Селта
Родриго Галато - от Литекс в Малага
Джемал Берберович - от Литекс в Дуисбург

Знаех, че Гришата продава най-добре, ама че са толкова много.............. За Тодоров и Кишишев се сетих, ама мислех, че са много отдавна.

С малка уговорка че част от тези трансфери са във втородивизионни отбори. Ако говорим за топ 4, би трябвало да се говори само за отбори от първият ешалон на съответната държава.

Това важи единствено за трансфера на Берберович (дори и за това не съм много сигурен обаче), всички други отбори в момента на трансферите са били в първата лига на съответната държава!

И какво се оказва? Като прибавим и милионите от Турция и Русия............ докато българския свят се върти около Левски и ЦСКА - Гришата си прави яки кинти и му дреме на дедовия. (това не е по темата)
Павел Колев:

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

Потребителски аватар
Калоян Атанасов
Контакти:

Мнениеот Калоян Атанасов » 27 яну 2014 11:12

Александър Тонев от ЦСКА в Лех (Познан) брои ли се?
· Кой ще ми обясни разликата на различните постановки при свирене на обой? Ама, че сте тъпи! Всеизвесто е, че при Италианската школа са го лапали целия, а при Френската - до половината, с треперещ език!(учител по инструментознание в музикална гимназия)

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 27 яну 2014 11:12

Вуядинович в Удинезе ;) Михаил Александров в Ливърпул :? Хидиуед къде отиде :? - Първа или Втора Бундеслига :?: Сина на аватара ми също - Перуци Младши :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Don Rumen
Контакти:

Мнениеот Don Rumen » 27 яну 2014 11:14

Миланов в цска Москва

Потребителски аватар
Калоян Атанасов
Контакти:

Мнениеот Калоян Атанасов » 27 яну 2014 11:17

boabbb написа:Вуядинович в Удинезе ;) Михаил Александров в Ливърпул :? Хидиуед къде отиде :? - Първа или Втора Бундеслига :?: Сина на аватара ми също - Перуци Младши :lol:

Хидиуед отиде в Аусбург. Дали е бил продаден или със св.трансфер не знам
· Кой ще ми обясни разликата на различните постановки при свирене на обой? Ама, че сте тъпи! Всеизвесто е, че при Италианската школа са го лапали целия, а при Френската - до половината, с треперещ език!(учител по инструментознание в музикална гимназия)

hangoverboy
Контакти:

Мнениеот hangoverboy » 27 яну 2014 11:17

Гонзо от Левски в Рен
Манолев от Литекс в ПСВ
Генков от Локо Сф в Динамо Москва
Влади Манчев от ЦСКА в Лил

Върни се в “Футбол - България”