stefani написа:Сидеров бил във Варна, да не би и него да взимате
[offtopic]Имам само един въпрос към теб как успяваш да се изс...ш във всяка тема?[/offtopic]
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
stefani написа:Сидеров бил във Варна, да не би и него да взимате
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
ivan56 написа:Желая му успех и по добро представяне при Моряците.При нас просто стана изкупителна жертва на умниците от треньорския щаб които решиха да го налагат от твърда резерва като титулярен вратар.А и да не забравяме супер защитата ни.
ivan56 написа:stefani написа:Сидеров бил във Варна, да не би и него да взимате
[offtopic]Имам само един въпрос към теб как успяваш да се изс...ш във всяка тема?[/offtopic]
stefani написа:ivan56 написа:stefani написа:Сидеров бил във Варна, да не би и него да взимате
Пускате тема /не само тази е такава/ за "вратар" герой от Господари на ефира и искаш сериозност ? ...Имам под 1 мнение средно на ден
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 11 госта