Когато пусках темата умишлено не публикувах последното изречение от съобщението.Но сега виждам че буферското общество не иска да признае истината и съм длъжен да го публикувам:
"Най-тежки обвинения за манипулирани резултати отправят фенове на "Локомотив" (Пд), които редовно издигат транспаранти с надписи "черно тото" по време на мачовете на отбора".
Ченгетата по петите на Коко Динев
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Ченгетата по петите на Коко Динев
tinko написа:Когато пусках темата умишлено не публикувах последното изречение от съобщението.Но сега виждам че буферското общество не иска да признае истината и съм длъжен да го публикувам:
"Най-тежки обвинения за манипулирани резултати отправят фенове на "Локомотив" (Пд), които редовно издигат транспаранти с надписи "черно тото" по време на мачовете на отбора".
Ние Кокича си го знаем. Въпроса е какво ви интересуват вас нашите проблеми? Да беше пуснал някоя тема за началото на подготовката ви. Да чуем Мъриту доволен ли е от топлата зима.
Да дадем думата и на Динев:
„Не съм се замесвал в нищо, за да ме арестуват. Няма причини да става това", заяви той, цитиран от бТВ. На въпросът дали атаката идва по политическа линия (заради подозрения, че организира феновете на Локомотив на бунт срещу властта), той отговори пред „Марица”:
„Глупаво е да ме намесват в политически интриги, защото винаги съм държал себе си и Локомотив далеч от политиката. Нашите фенове са с различни политически пристрастия, но на стадиона са винаги заедно. Никой не се е опитвал да им влияе в тази насока. Това е пошло написан компромат и не смятам да го коментиран. Самият факт, че се позовава на анонимни източници, говори сам по себе си. Не се впечатлявам много, защото това не е първата, няма да е и последната атака срещу мен и Локомотив. С отличното си представяне през есента явно объркахме доста сметки. Много хора не могат да преживеят факта, че през лятото започнахме от нулата и никой не ни броеше за живи, а изпреварихме сочени за фаворити отбори с далеч по-голям бюджет от нашия. Не се съмнявайте, че тази злоба и завист, които се изсипват срещу нас, в един момент ще се върнат като бумеранг при тези, които ги произвеждат. Искам да успокоя феновете ни, че отборът е обезпечен и го чакат добри дни. Използвам случая да поздравя от името на „черно-бялата” общност състезателката на Локомотив Пловдив Цвети Пиронкова и семейството й за титлата в Австралия”, сподели Динев, като официалният сайт на „смърфовете” също поздрави българката за първия й голям трофей от WTA.
„Не съм се замесвал в нищо, за да ме арестуват. Няма причини да става това", заяви той, цитиран от бТВ. На въпросът дали атаката идва по политическа линия (заради подозрения, че организира феновете на Локомотив на бунт срещу властта), той отговори пред „Марица”:
„Глупаво е да ме намесват в политически интриги, защото винаги съм държал себе си и Локомотив далеч от политиката. Нашите фенове са с различни политически пристрастия, но на стадиона са винаги заедно. Никой не се е опитвал да им влияе в тази насока. Това е пошло написан компромат и не смятам да го коментиран. Самият факт, че се позовава на анонимни източници, говори сам по себе си. Не се впечатлявам много, защото това не е първата, няма да е и последната атака срещу мен и Локомотив. С отличното си представяне през есента явно объркахме доста сметки. Много хора не могат да преживеят факта, че през лятото започнахме от нулата и никой не ни броеше за живи, а изпреварихме сочени за фаворити отбори с далеч по-голям бюджет от нашия. Не се съмнявайте, че тази злоба и завист, които се изсипват срещу нас, в един момент ще се върнат като бумеранг при тези, които ги произвеждат. Искам да успокоя феновете ни, че отборът е обезпечен и го чакат добри дни. Използвам случая да поздравя от името на „черно-бялата” общност състезателката на Локомотив Пловдив Цвети Пиронкова и семейството й за титлата в Австралия”, сподели Динев, като официалният сайт на „смърфовете” също поздрави българката за първия й голям трофей от WTA.
Валентин Михов: Играта на Локо срещу Тотнъм е гордост за българския футбол!
Жалко за напъните на жълтите медии. "Топ-новинката" им издържа само 2-3 часа. Сега ще трябва да измислят друг компромат спрямо отбора на Пловдив и неговите привърженици. Добре е, че цяла България вижда и знае от къде идва тази атака - от турските медии на Караибрахим и неговите подлоги.

[offtopic]ЛОКО ПЛОВДИВ Е ЕДИН!!![/offtopic]
-
- Контакти:
OT18 написа:tinko написа:Когато пусках темата умишлено не публикувах последното изречение от съобщението.Но сега виждам че буферското общество не иска да признае истината и съм длъжен да го публикувам:
Ние Кокича си го знаем. Въпроса е какво ви интересуват вас нашите проблеми? Да беше пуснал някоя тема за началото на подготовката ви. Да чуем Мъриту доволен ли е от топлата зима.
осигуряват спокойствие в коматево и за това не се занимават с лафка-отбора нищо ново.....и смешно да говорят за непризнаване на истина ама кво ти пука

Ново мнениеот fena на 10 Яну 2014 14:12
Жалко за напъните на жълтите медии. "Топ-новинката" им издържа само 2-3 часа. Сега ще трябва да измислят друг компромат спрямо отбора на Пловдив и неговите привърженици. Добре е, че цяла България вижда и знае от къде идва тази атака - от турските медии на Караибрахим и неговите подлоги.
Жалко и за вас, защото много добре виждате какво прави и колко срамни резултати е записвал Локо с този собственик, а само се биете в гърдите с фашивият надпис 1936
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ
donDiego написа:Ново мнениеот fena на 10 Яну 2014 14:12
Жалко и за вас, защото много добре виждате какво прави и колко срамни резултати е записвал Локо с този собственик, а само се биете в гърдите с фашивият надпис 1936
Ти кой беше бе ?
- Rooster1912
- Контакти:
Ама как бе - Локо на Коко никога не е играло тото. Как може такива клевети? Тва са гадни инсинуации на "жълтите" ?

Rooster1912 написа:Ама как бе - Локо на Коко никога не е играло тотоКак може такива клевети?
Тва са гадни инсинуации на "жълтите" ?
Ей тостер само Той ли играе тото ? Венци как издьржа Славия 10 години но там няма нищо нали ? Кой изяде 7 гола от Слован ? Какво беше това на Гомнежа сьс дините ?
- botevist_75
- Контакти:
dodo7271 написа:Цветан Василев и Бареков не можаха да понесат, че отбор, който не се знаеше дали ще съществува през лятото, в класирането е пред Ботев (Пд), за който пък работи цялата държава. Много жалки душички са тия двамата....
bianchi написа:Кокича брькна на дьлбоко майна от нищото пак направи нещо и пак е пред Бг Ман Сити и сега атаките от страна на Мустака на Републиката започнаха !!
Усетили сте нещата,но ви липсва дълбочина.Цв.Василев е поставен от Рокфелер и Ротшилд,които не могат да преживеят успехите на Локо.Това е част от световния еврейски и масонски заговор срещу Локомотив.Целия бизнес,всяка мисъл,дори самото съществуване на Цв.Василев се опира на идеята да бъде унищожен Локомотив.
Върни се в “Футбол - България”