Новият национален стадион ще е в Овча купел и само 33 000

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Re: Новият национален стадион ще е в Овча купел и само 33 000

Мнениеот Red Warrior » 09 яну 2014 21:44

Phoenix_ написа:
Red Warrior написа:Ти скоро май не си се возил в градския транспорт, след като твърдиш, че 5-та е по-редовна от метрото. :lol: 6-7 пъти съм ходил до Славия да гледам мач и по-малко от 1 час не се пътува и с 260 и с 5-та. И това е от Лозенец - центъра на София. Ами тези от Слатина, Сухата река направо отпуска трябва да си взимат, поне докато не стане метрото, което ще ги свърже.

Първо само старата част може, да се каже, че е в центъра. Там където си ти е около центъра. Втово от кръста нагоре и старата част могат да хванат 10-ка. И да 5-тцата е на 5-8 минути, независимо дали ти се вярва или не И вече 10231321312 път ти казвам, че до Славия ще има метро, което връзва Люлин, Надежда, Младост, Дружба и т.н... Аре ходи се гръмни вече, ЛОЗЕНЧАНИНО!

Успокой се бе Евгени Минчев. Само ми е смешно да ми казваш колко време ми отнема за да стигна до Славия, ама нали си Евгени Минчев. :mrgreen: И точно Долни Лозенец е старата част, ама за теб няма значение, нали си от Овча купел. ;)
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

ivaylo70
Контакти:

Мнениеот ivaylo70 » 09 яну 2014 21:49

Phoenix_ написа:
ivaylo70 написа:Защо не го направите този национален стадион в Перник? А може и в Радомир, а най– добре край язовир Дяково! Аман от простотии, някой помисли ли за транспортната комуникация към сегашният стадион "Славия" и бъдещ национален стадион? Ми то хората от Перник и Дупница по бързо ще стигат до него от колкото хората от центъра на София, да не говорим за тези от кв. "Дружба", "Надежда", " Хаджи Димитър" и т.н. Абсолютна простотия според мен! Не можеше ли този стадион да е в пустеещото пространство между МВР– болница и зона Б–5, огромна пустееща от години територия, почти в центъра на столицата с всякакъв вид транспортни комуникации (за незнаещите се намира на 100м. от "Руски паметник", на 100м. от МОЛ София, който е на ъгала на бул "Ал. Стамболийски и ул."Опълченска"). На терена има достатъчно място за голям стадион, за голям паркинг, каквито са изискванията на УЕФА и за достатъчно съпътстващи съоражения, като тренировъчен терен, кафенета, ресторантчета и други. Да обаче, няма кой да помисли! Или по скоро има някакви интереси, към терена, а може и чичо Венци да натиска, да му оправят стадиона без пари, а Бобчо да му се слага, че идва конгрес!!! Българио, Българио какво ли още ще видиш!!!

Стадион не се прави в центъра. От надлез Надежда до стадион Славия е 30 минути с трамвай 11. Да верно в час пик по К. Величков може да има малко задраъстване, но пак 40 минути макс. А до Надлеза, сигурно има някъв транспорт. Да не говорим, че 2018 ще има метро, на 100 метра от Славия и това го знам от човек, който работи в метрото. Знам как се движат проектите и т.н. Ако Орешарски не направи някаква мега глупост, метрото ще е готово 2018.

А кой каза, че не се прави стадион в центъра? А ако живееш в "Надежда–6 (сега "Връбница), как стигаш до надлез "Надежда"? За 2018 година ще имаш да чакаш за третият лъч на метрото, ако не знаеш на третият лъч все още не му одобрен маршрута, все още се спори от къде да минава и как ще се строи! Да не говорим за финансирането му и за самото му строителство! А ти, ако ще да си брат на Орешарски май не си много на ясно и си пишеш ей така, разни фантасмагории, които ти се иска да се осъществят, но за твое и мое съжеление, както и на всички софиянци няма да станат в близките 10 години! А мястото, за което говоря е перфектно за всички, стига някой да си направи труда да помисли и да избере най– доброто и удобно такова. За това ти предлагам да се замислиш и ти и да не се поддаваш на разни спекулации на "заинтересовани" лица и приближените им журналисти, които по всякакъв начин се опитват да манипулират обществото, за да изпълнят пъклените си планове– да си пълнят търбусите за твоя и за моя сметка, както и на всички обикновени обрулени честни хора!

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 09 яну 2014 21:56

Има нещо сбъркано в цялата работа. Няма ли да е много по-добре националния стадион да се построи от държавата на мястото на някой държавен обект? Аз бих предложил и ст. Раковски - също не лошо място. Освен това най-логично би било за да не стои неизползваем през голяма част от времето, то той да се ползва от двата отбора с най-много привърженици в София, а именно Левски и ЦСКА. За да не се окаже, че държавата облагодетелства тези два клуба, то може те вместо да се чудят какви магии да правят за да приведат стадионите си в ред, да се включат по някакъв начин в изграждането на този национален стадион.

Потребителски аватар
Phoenix_
Контакти:

Мнениеот Phoenix_ » 09 яну 2014 21:57

@Red Warrior, да не говорим, че няма никакво значение за колко време ще стигнеш ти. В пъти по разумно е стадиона да не е в Центъра и Славия е едно перфектно място, заради изброените 10-ки преимущества. Пожелавам ти да тази година да се научиш как да се придвижваш в София. Over and out!

CHE
Контакти:

Мнениеот CHE » 09 яну 2014 23:06

Стига сте недоволствали всяко ново нещо което се строи в България е плюс за всички нас,още повече че няма да се дават никакви пари нито от държавата нито от данакоплатците.

6urda
Контакти:

Мнениеот 6urda » 09 яну 2014 23:08

ivaylo70 написа: А ако живееш в "Надежда–6 (сега "Връбница), как стигаш до надлез "Надежда"?
[/quote][/quote]

Е тука е ключа от бараката! :lol: Проблемът ти е стигането до надлеза,а не до "Овча купел"!Колкото за редовността на 5-та,горе-долу цигара време и идва следващата.Няма начин един стадион да е еднакво удобен за всички.Ако го направят във Враждебна,или Борисовата градина пак ще трябва да стигнеш от Връбница до надлеза,нали?Не вярвам германците да не са обърнали внимание на локацията.Нали все пак искат стадиона да се пълни.Няма значение дали ще бъде за мач или концерт.

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 09 яну 2014 23:48

Какъв Лозенец и Надежда ви гонят,важното е да е близо до Пеуник! :mrgreen:

ivaylo70
Контакти:

Мнениеот ivaylo70 » 09 яну 2014 23:52

6urda написа:
ivaylo70 написа: А ако живееш в "Надежда–6 (сега "Връбница), как стигаш до надлез "Надежда"?
[/quote]

Е тука е ключа от бараката! :lol: Проблемът ти е стигането до надлеза,а не до "Овча купел"!Колкото за редовността на 5-та,горе-долу цигара време и идва следващата.Няма начин един стадион да е еднакво удобен за всички.Ако го направят във Враждебна,или Борисовата градина пак ще трябва да стигнеш от Връбница до надлеза,нали?Не вярвам германците да не са обърнали внимание на локацията.Нали все пак искат стадиона да се пълни.Няма значение дали ще бъде за мач или концерт.[/quote]
Първо: Не живея в Надежда–6 и не това е ключа от бараката, поне лично за мен! Второ: Проблемът ми е "Овча купел", защото е по– близо до Перник, от колкото до центъра на града, а за мен се пада на другият край на града, защото съм в "Сухата река". Трето: Ако си направиш труд и прочетеш, внимателно какво съм написал ще разбереш, че не говоря за никаква "Враждебна", не говоря и за "Герена", която на мен ми е много удобна, а говоря за пустеещо място в центъра на града, което е удобно за всички и има достатъчно добра транспортна комуникация, а не два трамвая и един селски автобус! И ако си вдигнеш главата и погледнеш по–далеч от носа си ще разбереш, че на германците хич не им пука къде ще е стадиона, за тях е важно да си вложат парите в нещо, от което ще изкарат парите, които са вложили плюс още толкова. Справка: Искаха в началото националният стадион да е в "Борисовата градина", на местото на "Българска армия"! Така че преди да пишеш за ключове, бараки, "Враждебна" и "Овча купел", първо вдигни глава, погледни по далеч от носа си, помисли и като разбереш за какво иде реч, тогава коментирай!!!

КАН
Контакти:

Мнениеот КАН » 10 яну 2014 00:21

Скакауците ще са най-облагодетелствани.Само светофара на Драгичево минават,и хоп на стадиона.

Потребителски аватар
VelBujd
Контакти:

Мнениеот VelBujd » 10 яну 2014 00:55

КАН написа:Скакауците ще са най-облагодетелствани.Само светофара на Драгичево минават,и хоп на стадиона.
Буквално е точно така :) :)
То светофара на Драгичево е като писта, там колите с регистрация ПК с по-малко от 90 не минават.

Върни се в “Футбол - България”