ticha i vladislav написа:ЗАЩО ОТБОРЪТ НА СЛАВИЯ ПОЛУЧИ НАГРАДА ЗА 100-ГОДИШНИНАТА СИ, А ОТБОРЪТ НА ЧЕРНО МОРЕ - НЕ???
Защото отборът на СЛАВИЯ навърши 100 години.
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
ticha i vladislav написа:ЗАЩО ОТБОРЪТ НА СЛАВИЯ ПОЛУЧИ НАГРАДА ЗА 100-ГОДИШНИНАТА СИ, А ОТБОРЪТ НА ЧЕРНО МОРЕ - НЕ???
actrus написа:rebel написа:actrus написа:BEROE_StZ написа:Недоразумението наречено треньор на Биовет отново се изцепи.....Нямам думи за самочувствието и наглия тон...
Ало БорУЙ .Кой .Желязната маска ли(Хубчев).Смешник
koe му е смешното, че спечели 2 купи ли?
Петев спечели всичко ТРЕБЪЛ и го нямаше дори в номинациите.Къди се туряте,ако бяхте в първата 7-ка може би.Но не би.Всъщност с какво право претендирате.Да бяхте прескочили поне 1-ви кръг на ЛЕ,не да ми се правите на хаджии
James Beattie написа:Те изкараха Венци Христов някакав среден между Меси и Кристиано Роналдо ...
Слабак си е. Няма спор. Сега и да му дадат награда, няма как да я вземе. Той е в Мексико на почивка с приятелката си.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
acmilan написа:James Beattie написа:Те изкараха Венци Христов някакав среден между Меси и Кристиано Роналдо ...
Слабак си е. Няма спор. Сега и да му дадат награда, няма как да я вземе. Той е в Мексико на почивка с приятелката си.
Сериозно ли смяташ Венци за слабак? Ти нали беше бероец, малко странно изказване...Но все пак си е твое. Разбира се, няма как да го споделя.
Относно класациите смятам, че който и да беше спечелил наградата за футболист на България измежду Русия и Попето щеше да е правилен избор. Силна година и за двамата.
За треньор просто не е сериозно Хубчев да не е в тройката. Любо Пенев има една победа над Малта, смешно е да е втори. Петев спечели титлата заради Везалов, а Стоев направи много в Европа, но с отбор, който не е селектирал той. Хубчев спечели две купи с Берое. Имам някои критики към него, както към всеки треньор или играч, неподлежащи на критика не може да има, но постигнатото от него с отписани футболисти и без нито стотинка за селекция заслужава уважение и признание, каквито той определено не получи.
За вратар съмнение няма, за защитник изборът не е нелогичен, за халф е напълно заслужен, а за нападател няма как да не съм пристрастен относно Венци. Камбуров е класа, но направи ужасна пролет, докато Венци вкарваше и тогава, и за Суперкупата, и в Европа, като стигна и до националния отбор.
Дано догодина има още повече поводи за спорове между феновете, това ще покаже, че има избор.
Cuba Libre написа:Какво ми направи впечатление:
1.Отборите на олигархията - Ботеф и Делиормана си раздадоха няколко награди
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта