Цени на билети за мачове от А група

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

tprodanov
Контакти:

Re: Цени на билети за мачове от А група

Мнениеот tprodanov » 23 окт 2008 22:54

аре бе, 2-3 лв и после искаш футбол. Кутийка презервативи е толкова, две бири. Като ходиш на кино мрънкаш ли, че билета е 3 пъти повече? Билетите трябва да са поне от 5, да не кажа 10лв нагора. Така тъкмо няма да има клошари по стадионите, а хора, които знаят що са там. И като посещаемостта стане фактор във финансите на клуба, всички в него, ще почнат да се съобразяват с фена! И ще им се наложи да играят, не да се мърдосват - елементарно! 3лв били много, ми входа за дискотеката колко ти е?

Потребителски аватар
Svetlio
Контакти:

Мнениеот Svetlio » 23 окт 2008 23:15

tprodanov написа:аре бе, 2-3 лв и после искаш футбол. Кутийка презервативи е толкова, две бири. Като ходиш на кино мрънкаш ли, че билета е 3 пъти повече? Билетите трябва да са поне от 5, да не кажа 10лв нагора. Така тъкмо няма да има клошари по стадионите, а хора, които знаят що са там. И като посещаемостта стане фактор във финансите на клуба, всички в него, ще почнат да се съобразяват с фена! И ще им се наложи да играят, не да се мърдосват - елементарно! 3лв били много, ми входа за дискотеката колко ти е?

Както вече казах , нямам нищо против билетите да са по-скъпи , но искам да видя условия за провеждане на мача , качествена игра и фенове, които не са отишли там да трошат , да блъскат и да си избиват комплексите , а такива , които са там просто за да подкрепят любимия си отбор . Може би съм идеалист и искам прекалено много , но това е положението - това тук , което се играе по нашите терени не е никакъв футбол , а някаква карикатура , на която не знам да се смея ли , или да плача ! ! !

Потребителски аватар
nn72
Контакти:

Мнениеот nn72 » 24 окт 2008 00:55

Пари се изкарват!! Пари се дават!! ФУТБОЛ нямаме бе хора!Кой го разбира това? Никой? Ужас, мислех че ще разберете!Давайте пак за Левски,Ботев,ЦСКА!Не са важни парите,важни са ХОРАТА които отиват на мач!Майната на всичко!!!
Над България изгря звезда с името на ЦСКА!

Върни се в “Футбол - България”