Кой наводни стадион Лаута за пловдивското дерби ?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
727150
Контакти:

Re: Кой наводни стадион Лаута за пловдивското дерби ?

Мнениеот 727150 » 10 дек 2013 08:57

Perroquet написа:
727150 написа:Според мен наводненият терен попречи на по-добрият отбор - този на Локо Пд да вземе трите точки .
Приемам чувството ти за хумор. Но то не е по темата. Аз не питам - кой се е възползвал от заблатения терен , кой е спечелил игрово ! Аз питам кой е застрашил здравето на играчите с този саботаж. ;)

Теренът на Локото е в много лошо състояние , не съм убеден че е било саботаж .
Един отбор с история от два месеца , с нула титли и нула купи , неправомерно ползва емблемата и стадиона на друг отбор , чийто фенове с готовност гласуваха за евтаназията му .

Потребителски аватар
kewellbg
Контакти:

Мнениеот kewellbg » 10 дек 2013 09:07

Perroquet написа:
727150 написа:Според мен наводненият терен попречи на по-добрият отбор - този на Локо Пд да вземе трите точки .
Приемам чувството ти за хумор. Но то не е по темата. Аз не питам - кой се е възползвал от заблатения терен , кой е спечелил игрово ! Аз питам кой е застрашил здравето на играчите с този саботаж. ;)

Това вече идва в повече - терени незнам какво си........... айде стига вече, преди 15-20г. какви бяха терените, а как играеха отборите???? Великите победи на Ботев/Тракия тогава/ на какви терени са постигнати срещу Барцелоната и Байерн? До преди 5-10 г. нито един терен в България нямаше дренажи, затопляне и т.н. и навсякъде при най-малкия дъжд , да не говорим за сняг беше такъв терена.........
И друго - крайно време е да се забрани на някой хора от двата пловдивски отбори да се изказват след мач, преди мач и въобще - единственото което постигат с мненията си е да се излагат , а с това излагат и отборите си!!! Това ли е европейското поведение? Накъде отиваме така?

локо до живот
Контакти:

Мнениеот локо до живот » 10 дек 2013 09:08

наистина ли мислите,че това се е случило и това ви е попречило?или няма кво да кажете ,не може да се оплачете,че отбора е слаб,че всички крадат,че има големи разхищения на пари,а резултати-не?още в ''б''един път се опитахте да давате акъл на мустака и той ви сложи на място,после и кривия ви каза-ако искате да подкрепяте-добре,ама за друго да не наддигате глава.и сега в един глас със мъри търсите некви тъпи оправдания.НЕ ВИ ПРАВИ ЧЕСТ :!: дръжте се като нормални фенове и недейте да сте като 50 човека публика на лудогорец итехните шефове,които искат да дирижират първенството.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 10 дек 2013 09:09

И аз имам съмнения, че някой умишлено е саботирал мача, но това не трябва да е оправдание. На Ботев какво им пречеше да бият Левски или Любимец на хубавите терени? :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

OT18
Контакти:

Мнениеот OT18 » 10 дек 2013 09:11

Бахти мрънкането. Нали вашето дерби беше с Левски, к`во сте се разциврили 2 дена за мач срещу отбор, който не ви интересува. Терена на Лаута си е такъв всяка година по това време та чак до лятото. Няма дренаж, няма и достатъчно трева. Калта идва от това, че и малкото останала трева трябва да се полива, а в това време не може да изсъхне достатъчно бързо. И едвали терена е причината да нямате и един удар към вратата за 90мин.

локо до живот
Контакти:

Мнениеот локо до живот » 10 дек 2013 09:11

W84me написа:И аз имам съмнения, че някой умишлено е саботирал мача, но това не трябва да е оправдание. На Ботев какво им пречеше да бият Левски или Любимец на хубавите терени? :mrgreen:

и берое,и пирин гд,и славия

Потребителски аватар
stioks
Контакти:

Мнениеот stioks » 10 дек 2013 09:15

Султрас отново плачат в интернет, вместо да се радват, че именно терена ги спаси от загуба. Истински барековци.

Потребителски аватар
bnborisov
Контакти:

Мнениеот bnborisov » 10 дек 2013 09:16

Терена на Лаута е лош, и това се знае от всички. Въпроса не е защо беше лош терена, а ЗАЩО БЕШЕ НАВОДНЕН (разбирай допълнително усложнен).
И друго. Локо Пловдив не е селски отбор и никога няма да бъде. Но тези който го ръководят и притежават и дават акъли са турбо селяни.

локо до живот
Контакти:

Мнениеот локо до живот » 10 дек 2013 09:19

stioks написа:Султрас отново плачат в интернет, вместо да се радват, че именно терена ги спаси от загуба. Истински барековци.

така се бяха спекли-и публика и футболисти,че чак вчера осъзнаха,че им се е разминало и почнаха да мучат

Върни се в “Футбол - България”