olympic teteven написа:Иван Иванов и Стойчо Стоев ми се струват най-справедливите решения
Какво е постигнал Стойчо Стоев през календарната 2013?
Стига сте гледали само този сезон бре хора, гледайте и миналия.
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
olympic teteven написа:Иван Иванов и Стойчо Стоев ми се струват най-справедливите решения
BadBoy написа:olympic teteven написа:Иван Иванов и Стойчо Стоев ми се струват най-справедливите решения
BadBoy написа:tsonpen написа:Абсурдно ще е, след като две години поред шампион, Петев не получи награда, сега да получи когато вече не е в нашето първенство, а приемникът му надгради отбора и го прати в друга орбита.
Тази година не е от силните за Петев. Почти се провали за титлата, изпусна Суперкупата, на път беше да повтори грешката си в ЕКТ. За работата му в Кипър е рано да говорим, макар и да идват доста добри новини.
Стига сте правили една и съща грешка, наградата е за ЦЯЛАТА КАЛЕНДАРНА 2013 ГОДИНА, в която има два сезона, настоящия и миналия, така че вари го печи го Петев през 2013 е шампион, направи селекция, направи подготовка и отбора с неговата селекция и подготовка върви добре, как щеше да продължи в ЕКТ може само да се гадае.
BadBoy написа:olympic teteven написа:Иван Иванов и Стойчо Стоев ми се струват най-справедливите решения
tsonpen написа:BadBoy написа:olympic teteven написа:Иван Иванов и Стойчо Стоев ми се струват най-справедливите решения
Първи в групата на ЛЕ, отива на 1/16 финал, първи в А група, продължава и за Купата. Все пропускаме фактите. Така и Петев не си получи наградата. Нито всяка година се печели група в ЛЕ (досега никой не го беше правил у нас), нито всяка година се прави требъл при дебют! Това са задължаващи постижения!
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 10 госта