Полицаите - има ли справедливост?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Re: Полицаите - има ли справедливост?

Мнениеот za nas e toj religiq » 31 окт 2009 21:29

abiati написа:от Alex на 31 Окт 2009 18:08

abiati написа:
..ако закрият МВР утре 7 пати ще бъдеш изнасилен,10 пъти ограбен и всички твои роднини ще пострадат... време е да си променим мисленето,аз съм живял доста време в чужбина около15г./Франция/ и сега след 5г. от както се върнах полицията ми помогна на 2 пъти когато ми се наложи.... така че ако желаеш държава без полиция ти предлагам да поживееш 1г. в Тамбукту,там няма,после ела и пиши коментари...

Студент съм. на 22 години. Имам успех 5.7 от училище и 5.9 от университета. СТРАДАЛ СЪМ МНОГО ПЪТИ ОТ ПОЛИЦИЯТА. ИСКАЛ СЪМ ПОМОЩ И МИ Е БИЛА ОТКАЗВАНА. Пак казвам не съм някакъв хулиган - напълно обикновен човек съм, но съм бил бит и обратното не съм бил защитаван като съм потърсил помощ. А единия бой от полицията си беше приятелска услуга за друг човек - за това поживей още малко в БГ и тогава ми говори. Няма нито един представител на МВР, който да спазва правилата за процедиране и да не си превишава правомощията, и да не злоупотребява с власт (това са некорумпираните, за другите нямакво да говоря).
Alex

........
никой не яде бой без да си седи мирно и кротко.... не на мен тея

тва че си на неподходящо място не значи че трябва и ти да изядеш боя:( и това че не ти се е случвало не значи че не става и то доста често, така че си спести мненията по въпроса

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 31 окт 2009 21:53

Ае след као си живял некъде извън страната поживей малко и тогава давай мнения. Щели да ме пребият и оберат, ако няма МВР? Ти чу ли се, я пак си прочети написаното. На протестите януари месец целия софийски персонал беше ангажиран за два месеца - всеки ден имаше стотици полицаи около парламента и хиляди в дните на протест. Същевременно имаше още поне 2000 полицая с буферна позиция - седяха освободени от други задължения, за да се включат ако се наложи. Два месеца. И какво? Нещо престъпността се увелили ли? Не. Катастрофине по пътищата? Ами не! Толкова бездарно министество не съществува никъде по света. И това е най-дребното - ако оставим безмислието им, а се занимае с вредата, която носят на държавата като корупция, провокации, откровен геноцид в немалко случаи, къде отиват нещата??? В 21ви век, за да защитаваш производното на Р.Петков, Михов и Цветанов може единствено да си кука или неадекватен.

Потребителски аватар
Kobra666
Контакти:

Мнениеот Kobra666 » 01 ное 2009 10:34

Делпи , ако някой тръгне да забива знаме на Ганя в центъра бих направил същото ..мястото на този ще е в моргата ,а къде ще е моето ...не ме интерсува :)

Айде със здраве.
ЛЕВСКАР до гроб!

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 01 ное 2009 11:05

Тва си беше чиста проба провокация от страна на белия циганин дани кики, той трябва да обере пешкира, а не ботев!
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 01 ное 2009 23:45

plovdivesamona6 написа:това което успях да видя е ,че момчето което го отведоха полицаите малко по късно го пуснаха. :)

Ами ако си бил там и говорим за същото момче ок, но по ТВ като гледах как 4-5 полицая го бяха натиснали и около 1 минута има трябваше да го закопчаят... малко се съмнявам да са го пуснали лесно след това.
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 01 ное 2009 23:49

Kobra666 написа:Делпи , ако някой тръгне да забива знаме на Ганя в центъра бих направил същото ..мястото на този ще е в моргата ,а къде ще е моето ...не ме интерсува :)

Айде със здраве.

Аз не оправдавам Кики.
Май не си схванал замисъла на темата.
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Върни се в “Футбол - България”