abiati написа:от Alex на 31 Окт 2009 18:08
abiati написа:
..ако закрият МВР утре 7 пати ще бъдеш изнасилен,10 пъти ограбен и всички твои роднини ще пострадат... време е да си променим мисленето,аз съм живял доста време в чужбина около15г./Франция/ и сега след 5г. от както се върнах полицията ми помогна на 2 пъти когато ми се наложи.... така че ако желаеш държава без полиция ти предлагам да поживееш 1г. в Тамбукту,там няма,после ела и пиши коментари...
Студент съм. на 22 години. Имам успех 5.7 от училище и 5.9 от университета. СТРАДАЛ СЪМ МНОГО ПЪТИ ОТ ПОЛИЦИЯТА. ИСКАЛ СЪМ ПОМОЩ И МИ Е БИЛА ОТКАЗВАНА. Пак казвам не съм някакъв хулиган - напълно обикновен човек съм, но съм бил бит и обратното не съм бил защитаван като съм потърсил помощ. А единия бой от полицията си беше приятелска услуга за друг човек - за това поживей още малко в БГ и тогава ми говори. Няма нито един представител на МВР, който да спазва правилата за процедиране и да не си превишава правомощията, и да не злоупотребява с власт (това са некорумпираните, за другите нямакво да говоря).
Alex
........
никой не яде бой без да си седи мирно и кротко.... не на мен тея
тва че си на неподходящо място не значи че трябва и ти да изядеш боя:( и това че не ти се е случвало не значи че не става и то доста често, така че си спести мненията по въпроса