Бербо
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- florentin_petre
- Контакти:
Re: Бербо
Футболния фен винаги се радва когато любимия му отбор или играч излезе на терена и играе, разликата при нас българите че сме максималисти, това което стори Бербо снощи го призна и сър Алекс едва ли трябва да се коментира що за човек и специалист е той, Бербатов върви по стъпките на бате Ицо, той просто е създаден да радва хората пред телевизорите, както са го правили и Марадона и Пеле, и Гаринча и великата тройка на Милан и още много и много футболисти сред които има и много българи, стига сте плюли по момчето, кукла или манекен той си българин на първо място, той е футболист на Манчестър, той е най добрия посланник на България в момента , така както беше и бате Ицо, него го прогонихме нарекохме го антибългарин а преди 14 години го обявявахме за президент , стига с простотийте те са достойни за БФС, а ние сме футболни фенове и сме длъжни да си подкрепяме футболистите и отборите, Браво Бербо само така дано вкараш 50 гола този сезон и затвориш мучащите усти на всички, Бог да пази България, САМО ЦСКА!!!
Кураж, Капитане!
HEAVY METAL IS MY RELIGION !
DIO IS MY GOD ! ! !
https://www.youtube.com/watch?v=KUXSTY9AW-s
HEAVY METAL IS MY RELIGION !
DIO IS MY GOD ! ! !
https://www.youtube.com/watch?v=KUXSTY9AW-s
евала на автора на темата!
и пак ги гледам че некви късогледи пишат че Бербо не е българин щом не е вкарал в последните мачове на националния!
ама по същата логика аз мога да обвиня и тях за тея негативни резултати! те с какво са допринесли за да имаме ние положителен резултат? абе въобще кисели краставички- постоянно криви и кисели и с много пъпки!
и говорят главно наизуст! вие на какъв ТВ гледахте мачовете на националния че решихте че Бербо не се е раздал?
има ги мачовете по торрентите, изтеглете ги и вижте какво му бе позволено да играе, после си пуснете и един мач на МанЮн и ще видите че желанието за игра е едно и също! единствената разлика е в подкрепата на съотборниците и най вече в желанието на треньора за победа!
и пак ги гледам че некви късогледи пишат че Бербо не е българин щом не е вкарал в последните мачове на националния!
ама по същата логика аз мога да обвиня и тях за тея негативни резултати! те с какво са допринесли за да имаме ние положителен резултат? абе въобще кисели краставички- постоянно криви и кисели и с много пъпки!
и говорят главно наизуст! вие на какъв ТВ гледахте мачовете на националния че решихте че Бербо не се е раздал?
има ги мачовете по торрентите, изтеглете ги и вижте какво му бе позволено да играе, после си пуснете и един мач на МанЮн и ще видите че желанието за игра е едно и също! единствената разлика е в подкрепата на съотборниците и най вече в желанието на треньора за победа!

-
- Контакти:
Значи мисля, че за да бъде Бербо полезен и на националния отбор, по начина по който е полезен на Ман Юн, трябва да се намери смел треньор на националния ни тим, който да го върне да заиграе в халфовата линия( мястото и функциите на бившия Красимир Балъков). За нападатели да избира между Валери Домовчийски, Ивелин Попов, Мартин Кушев, Димитър Рангелов, Цветан Генков, Георги Христов, пък ако щете и контузения Валери Божинов. Прави ми впечатление, че в отбора на България нямаме разиграващ полузащитник, така наречения разпределител. С оглед на прекрасното владеене на топката, която има и поглед върху играта, мисля че позицията му е там в халфовата линия. Стилян Петров предимно връща топката назад, другите рутинни лесно разгадаеми футболисти. Имам предвид какво ще правят в следващия момент. Наистина трудно би било за него от чист нападател в клубния си отбор да е халф в национала, но така мисля, че ще станем много силни в атака и най-важно непредвидими за противниковите защити. Иначе сега какво. Нямаме халфове, който да го захранват с топки извеждащи пасове и т.н. Като го хванат двама централни защитници и до там, топки почти до него не стигат. Не знам дали на аудиторията им е направило впечатление, че в първия сезон за Тотнъм, Бербатов има около 450 успешни шпагата с чисто отнемане на топката и около 2350 точни паса, които са довели до изостряне на играта( за нападението на Тотнъм). Ляво крило си имаме един път Мартин Петров, дясно под въпрос, търси се. Определено Велизар не става, Телкийски е непостоянен. Чувам добри думи за Георги Пеев, че в руската лига е класиран на трето място, като десен халф крило, което не е малко. Няма да се впускам и в останалите постове, има си хора за това.
ВДинев
Върни се в “Футбол - България”