Относно дълговете на ЦСКА и лъжите на Лупи и сие

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
boyan_kn

Re: Относно дълговете на ЦСКА и лъжите на Лупи и сие

Мнениеот boyan_kn » 04 дек 2013 09:54

По темата мога да кажа, че ми е напълно ясно, че тия елементи ни разказват приказки от 1001 нощ :!: 35 милиона, незнамкаквоси - глупости на търкалета. Футболните отбори в България са бездънни ями, в които се изливат милиони, обикновено придобити по незаконен начин ;) Това е истината - ние може да си се бъзикаме - закривай, 7:2, Тройчо и какви ли не простотии - няма лошо. Лошото е, че нашите отбори се използват за пране на пари, поне да даваха големите заплати на наши момчета, а те - Гари, Мамадита, Бру-та и какеи ли не бежанци ...

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 04 дек 2013 10:59

Кировец написа:Братко, с удоволствие бих похапнал някой твой специалитет. Аз съм фен на Джейми Оливър и предаването на Антъни Бурдейн, харесвам и гозбите на сърбина.
Няма смисъл да пишем небивалици и да спорим за Сашовците и ЦСКА. Ще дойде време за лицензи и ще си покаже кой крив, кой прав.
Убеден съм, че в този форум няма ни един, който да е наясно със свършената и несвършена работа на отговорните лица, които опитват да спасят клуба.

Винаги добре дошъл! :)
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

ENTOMBED
Контакти:

Мнениеот ENTOMBED » 04 дек 2013 11:09

ZYKLON
Това е Левски ! Радост, сълзи и съдба за много хора. И надеждата за нещо по- добро и по- велико

sheva85
Контакти:

Мнениеот sheva85 » 04 дек 2013 13:37

На Батков ли викате Лупи ???

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 04 дек 2013 18:17

Само в българския език има:
- израз, в който сравнителната степен е по-силна от превъзходната. Това е изразът: "Най ми се ебе, ама по ми се пие".
- израз, който едновременно звучи като отказ, съгласие, въпрос и възклицание - това е отговорът на въпроса "Ще пиеш ли една ракия?" - "А не, бе!"
- има израз, съдържащ в себе си едновременно и трите основни времена - минало, настояще и бъдеще: "Ей ся ти ебах майката!"
- има дума с три предлога - ИЗ-ПО-НА-СРАХМЕ СЕ!
Има ли език, в който да има една такава дума, която да може да замести всяка друга дума в този език? Няма! А на български има – това е думата "такова"..
М/у другото само в българския език има 4 степени за отдалеченост: ДАЛЕЧЕ,ПО-ДАЛЕЧЕ,НАЙ-ДАЛЕЧЕ И....НА МАЙНАТА СИ
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 04 дек 2013 21:06

pampi написа:Само в българския език има:
- израз, в който сравнителната степен е по-силна от превъзходната. Това е изразът: "Най ми се ебе, ама по ми се пие".
- израз, който едновременно звучи като отказ, съгласие, въпрос и възклицание - това е отговорът на въпроса "Ще пиеш ли една ракия?" - "А не, бе!"
- има израз, съдържащ в себе си едновременно и трите основни времена - минало, настояще и бъдеще: "Ей ся ти ебах майката!"
- има дума с три предлога - ИЗ-ПО-НА-СРАХМЕ СЕ!
Има ли език, в който да има една такава дума, която да може да замести всяка друга дума в този език? Няма! А на български има – това е думата "такова"..
М/у другото само в българския език има 4 степени за отдалеченост: ДАЛЕЧЕ,ПО-ДАЛЕЧЕ,НАЙ-ДАЛЕЧЕ И....НА МАЙНАТА СИ

И за близко. :)

Потребителски аватар
Jürgen
Контакти:

Мнениеот Jürgen » 07 дек 2013 22:15

Пампи, така не съм се смял от доста време :lol: :lol: :lol: :lol:

Върни се в “Футбол - България”