Кажете ми де

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

nikolay_
Контакти:

Кажете ми де

Мнениеот nikolay_ » 23 окт 2008 09:45

Вчера не знам по каква причина ми изтриха питанката, явно някой от гонг се е засегнал. Някой може ли да ми каже кой отбор е с най - много мачове без победа в европейските клубни турнири и на кое място се намира левски в тази класация. Ако им трябват още мачове ЦСКА да им отстъпи мястото си за групите на Шампионската лига, за да трупат активи и един ден да ги впишат в рекордите на гинес. Поне тогава няма да знаят за тях само в турция, може да научат за тях и в Албания. Малко да им се разшири обсега за продажби на футболисти :D :D :D . Сега сериозно някой може ли да намери тази информация и да я напише.

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Re: Кажете ми де

Мнениеот Lyubooo » 23 окт 2008 09:50

ами небеше ли УЕФА която пуска тея класации, що непровериш на сайта и.

за ЦСКА - Total мач 192 поб 79 рав 38 заг 75 голв294 гд266
за Левски-Total мач 164 поб 54 рав 36 заг 74 голв236 гд236

за другите отбори няма смисъл
статистически е видно че ЦСКА има повече мачове и съответно повече победи. за Левски е виден малко по-негативен резултат че има по-малко победи отколкото загуби.
лощото тука е че както е тръгнало, то загубите ще продължават да се увеличават и за дватата клуба!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

tezei

Мнениеот tezei » 23 окт 2008 10:37

nikolay_ написа:Вчера не знам по каква причина ми изтриха питанката, явно някой от гонг се е засегнал. Някой може ли да ми каже кой отбор е с най - много мачове без победа в европейските клубни турнири и на кое място се намира левски в тази класация. Ако им трябват още мачове ЦСКА да им отстъпи мястото си за групите на Шампионската лига, за да трупат активи и един ден да ги впишат в рекордите на гинес. Поне тогава няма да знаят за тях само в турция, може да научат за тях и в Албания. Малко да им се разшири обсега за продажби на футболисти :D :D :D . Сега сериозно някой може ли да намери тази информация и да я напише.

Ало, малоумния чорбар, ти можеш ли да измислиш нещо по-разлочно като тема?! Ама то мисленето е сложен процес - не е като да си повтаряш до припадък колко велики сте!!! Смешник, като си толкова отворен влез в сайта на ФИФА и провери статистиките!!! Или и това е много трудна работа?! Не е като да псуваш и ругаеш по всичко свързано с Левски!!!Айде стой си в сайта на кочината и не си подлагай задника където не му е мястото!!!

redchampions
Контакти:

Мнениеот redchampions » 23 окт 2008 10:56

Човекът пита за най-много мачове без победа в евротурнирите. Едва ли има европейски отбор с повече такива от лефски - футболните идиоти на Европа! Неслучайно хората са ги нарекли така.

Потребителски аватар
INZAGHI_99
Контакти:

Мнениеот INZAGHI_99 » 23 окт 2008 11:09

redchampions написа:Човекът пита за най-много мачове без победа в евротурнирите. Едва ли има европейски отбор с повече такива от лефски - футболните идиоти на Европа! Неслучайно хората са ги нарекли така.

ЗА твое нещастие има такива отбори и то много, но има един КУЛТОВ ЗА ВАС - МТК, МТК, който е на второ място в класацията, първи е Марибор.
До този който пита за това, ако имаш малко мозък и поназнайваш Англ. влез в сайта на УЕФА и ще откриеш тази класация.
БОГ ПРОЩАВА ЛЕВСКИ НЕ!!!

Върни се в “Футбол - България”