Илиев:Сините фенчете не са били родени когато съм вкарвал
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- орчо войвода
- Контакти:
Re: Илиев:Сините фенчете не са били родени когато съм вкарвал
Аз съм фен на ето този гол [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=5-zriEEt_cI[/youtube]
орчо войвода написа:Аз съм фен на ето този гол [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=5-zriEEt_cI[/youtube]
Уникaлен гол. Ще кaжa сaмо едно: "Седем е добро число..."
Инaче тукa мисля, че почучи контузия след рaдостa от голa.
Не си сложих портрет на Лупи на стената, защото остави нещата на половина, но обещавам да си сложа на Митко Борисов, ако ги доведе до край!!!
http://vbox7.com/play:efeaf1c3
http://vbox7.com/play:efeaf1c3
jermiun написа:donDiego написа:NOMER14 написа:Звездата на Илиан изгря на ст.Тича в Б група - неговите пробиви вкараха Морето в А група.
Много грешиш, головете на Иво Въжаров
Тинко Въжаров
Написал съм пробиви, а не голове.
zlatan написа:Tommi написа:Когато работата му е била да вкарва - вкарвал е. Сега работата му беше да е треньор, но не му се получи.
искаш ли да се хванем на бас че дори Моуриньо и Анчелоти да дойдат в тандем пак ще сме на 6-място.
И не заради футболистите а заради един друг някой който продължава да прави пачки на гърба на Левски-а познай как.
Точно заради футболистите е, а не заради някой друг.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
obi4am_pirin написа:"Никога повече няма да бъда треньор на Левски! Това е едно от малкото неща, за които можете да сте повече от сигурни", заяви Илиан Илиев в интервю за „Канал 3”.
"Не съм си оправил отношенията със Станимир Стоилов. Няма да забравя това, което той каза по време на престоя ми на "Герена" - че първо трябвало в Левски да си оправим играта, а едва след това да говорим за спечелване на някакви точки. Обиден съм, че още в самото начало на престоя си като треньор на Левски Николай Митов с лека ръка се отрече от абсолютно всичко, което сме работили и мислили заедно. Не смятам, че това му прави чест. Част от феновете позволяват да бъдат настройвани. Така беше и при престоя на Йоканович, така беше и при мен. Някои от тях не са били родени, когато съм вкарвал голове на ЦСКА, но въпреки това смееха да ми държат тон и сметка за случващото се. Казваха ми, че те били Левски, а аз съм никой. Немислимо е това. Още от първия си ден на "Герена" бях принуден да се чувствам нежелан. Просто не бях попаднал там, където трябваше. Не бях на мястото си", коментира Илиев.
Прав е човека.Не може заслужили във футбола хора да стават изтривалки на анонимници със сини шалчета!
Първо, ако си от пирин, защо пускаш теми за ЛЕВСКИ? Второ, ако цитираш някой - прави го точно! Ако бе написал "Един малоумник от джумаята казва еди какво си" няма да ми пука, но това, което си написал е най-малкото некоректно. Подозирам, че изобщо не можеш да схванеш смисъла на написаното с толкова малко мозък.
damageplan написа:stg333 написа:obi4am_pirin написа:"Никога повече няма да бъда треньор на Левски! Това е едно от малкото неща, за които можете да сте повече от сигурни", заяви Илиан Илиев в интервю за „Канал 3”.
"Не съм си оправил отношенията със Станимир Стоилов. Няма да забравя това, което той каза по време на престоя ми на "Герена" - че първо трябвало в Левски да си оправим играта, а едва след това да говорим за спечелване на някакви точки. Обиден съм, че още в самото начало на престоя си като треньор на Левски Николай Митов с лека ръка се отрече от абсолютно всичко, което сме работили и мислили заедно. Не смятам, че това му прави чест. Част от феновете позволяват да бъдат настройвани. Така беше и при престоя на Йоканович, така беше и при мен. Някои от тях не са били родени, когато съм вкарвал голове на ЦСКА, но въпреки това смееха да ми държат тон и сметка за случващото се. Казваха ми, че те били Левски, а аз съм никой. Немислимо е това. Още от първия си ден на "Герена" бях принуден да се чувствам нежелан. Просто не бях попаднал там, където трябваше. Не бях на мястото си", коментира Илиев.
Прав е човека.Не може заслужили във футбола хора да стават изтривалки на анонимници със сини шалчета!
я бе разбирач , кажи по добре как ЦСКА фалира Пирин а ти се кефеше
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=WStmG4H-SeQ[/youtube] Много поздрави на obi4am_pirin от заличителят на Пирин.
Mного добре знаем кой съсипа Пирин. Селския бег,Гърбавото, военни и бивши комсомолски секретари с решителната подкрепа на един фенклуб.По-интересното обаче е че половината от тия фенове образуваха фенклуб на столичен отбор в Благоевград.
obi4am_pirin написа:"Никога повече няма да бъда треньор на Левски! Това е едно от малкото неща, за които можете да сте повече от сигурни", заяви Илиан Илиев в интервю за „Канал 3”.
Приятелю, нали знаеш кой е най-псувания в момента човек от феновете със зелени шалчета.Та същия този бивш футболист е вкарал повече голове за Пирин, отколкото Илиев за Левски.
Върни се в “Футбол - България”