Илиев:Сините фенчете не са били родени когато съм вкарвал

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
орчо войвода
Контакти:

Re: Илиев:Сините фенчете не са били родени когато съм вкарвал

Мнениеот орчо войвода » 02 дек 2013 20:36

Аз съм фен на ето този гол [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=5-zriEEt_cI[/youtube]

Потребителски аватар
pehopeho
Контакти:

Мнениеот pehopeho » 02 дек 2013 20:48

орчо войвода написа:Аз съм фен на ето този гол [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=5-zriEEt_cI[/youtube]

Уникaлен гол. Ще кaжa сaмо едно: "Седем е добро число..."
Инaче тукa мисля, че почучи контузия след рaдостa от голa.
Не си сложих портрет на Лупи на стената, защото остави нещата на половина, но обещавам да си сложа на Митко Борисов, ако ги доведе до край!!!
http://vbox7.com/play:efeaf1c3

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 02 дек 2013 21:36

jermiun написа:
donDiego написа:
NOMER14 написа:Звездата на Илиан изгря на ст.Тича в Б група - неговите пробиви вкараха Морето в А група.

Много грешиш, головете на Иво Въжаров

Тинко Въжаров ;)

Написал съм пробиви, а не голове.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 02 дек 2013 22:50

zlatan написа:
Tommi написа:Когато работата му е била да вкарва - вкарвал е. Сега работата му беше да е треньор, но не му се получи.

искаш ли да се хванем на бас че дори Моуриньо и Анчелоти да дойдат в тандем пак ще сме на 6-място.
И не заради футболистите а заради един друг някой който продължава да прави пачки на гърба на Левски-а познай как.

Точно заради футболистите е, а не заради някой друг.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

bodil
Контакти:

Мнениеот bodil » 03 дек 2013 08:18

obi4am_pirin написа:"Никога повече няма да бъда треньор на Левски! Това е едно от малкото неща, за кои­то можете да сте по­вече от сигурни", заяви Илиан Илиев в интервю за „Канал 3”.

"Не съм си оправил от­ношенията със Стани­мир Стоилов. Няма да забравя това, което той каза по време на престоя ми на "Герена" - че първо трябвало в Левски да си оправим иг­рата, а едва след това да говорим за спечелване на някакви точки. Оби­ден съм, че още в само­то начало на престоя си като треньор на Левски Николай Митов с лека ръка се отрече от абсо­лютно всичко, което сме работили и мислили заедно. Не смятам, че това му прави чест. Част от феновете позволяват да бъдат настройвани. Така бе­ше и при престоя на Йоканович, така беше и при мен. Някои от тях не са били родени, когато съм вкарвал голове на ЦСКА, но въп­реки това смееха да ми държат тон и сметка за случващото се. Казваха ми, че те би­ли Левски, а аз съм ни­кой. Немислимо е това. Още от първия си ден на "Герена" бях прину­ден да се чувствам не­желан. Просто не бях попаднал там, където трябваше. Не бях на мястото си", коменти­ра Илиев.

Прав е човека.Не може заслужили във футбола хора да стават изтривалки на анонимници със сини шалчета!

Първо, ако си от пирин, защо пускаш теми за ЛЕВСКИ? Второ, ако цитираш някой - прави го точно! Ако бе написал "Един малоумник от джумаята казва еди какво си" няма да ми пука, но това, което си написал е най-малкото некоректно. Подозирам, че изобщо не можеш да схванеш смисъла на написаното с толкова малко мозък.

Alexandar
Контакти:

Мнениеот Alexandar » 03 дек 2013 22:21

damageplan написа:
stg333 написа:
obi4am_pirin написа:"Никога повече няма да бъда треньор на Левски! Това е едно от малкото неща, за кои­то можете да сте по­вече от сигурни", заяви Илиан Илиев в интервю за „Канал 3”.

"Не съм си оправил от­ношенията със Стани­мир Стоилов. Няма да забравя това, което той каза по време на престоя ми на "Герена" - че първо трябвало в Левски да си оправим иг­рата, а едва след това да говорим за спечелване на някакви точки. Оби­ден съм, че още в само­то начало на престоя си като треньор на Левски Николай Митов с лека ръка се отрече от абсо­лютно всичко, което сме работили и мислили заедно. Не смятам, че това му прави чест. Част от феновете позволяват да бъдат настройвани. Така бе­ше и при престоя на Йоканович, така беше и при мен. Някои от тях не са били родени, когато съм вкарвал голове на ЦСКА, но въп­реки това смееха да ми държат тон и сметка за случващото се. Казваха ми, че те би­ли Левски, а аз съм ни­кой. Немислимо е това. Още от първия си ден на "Герена" бях прину­ден да се чувствам не­желан. Просто не бях попаднал там, където трябваше. Не бях на мястото си", коменти­ра Илиев.

Прав е човека.Не може заслужили във футбола хора да стават изтривалки на анонимници със сини шалчета!

я бе разбирач , кажи по добре как ЦСКА фалира Пирин а ти се кефеше

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=WStmG4H-SeQ[/youtube] Много поздрави на obi4am_pirin от заличителят на Пирин. :)

Mного добре знаем кой съсипа Пирин. Селския бег,Гърбавото, военни и бивши комсомолски секретари с решителната подкрепа на един фенклуб.По-интересното обаче е че половината от тия фенове образуваха фенклуб на столичен отбор в Благоевград.

Alexandar
Контакти:

Мнениеот Alexandar » 03 дек 2013 22:27

Приятелю, нали знаеш кой е най-псувания в момента човек от феновете със зелени шалчета.Та същия този бивш футболист е вкарал повече голове за Пирин, отколкото Илиев за Левски.

Върни се в “Футбол - България”