Български футболист на годината
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Български футболист на годината
Няма български футболист, който да е изпъкнал над останалите. Иначе тройката би трябвало да е нещо такова - Ив.Попов, Ив.Иванов, Тонев. Както и да ги подредят няма да сбъркат.
1. Костадин Дяков
2. Ивелин Попов
3- Иван Иванов
2. Ивелин Попов
3- Иван Иванов
drvasko98 написа:1. Костадин Дяков
2. Ивелин Попов
3- Иван Иванов
Кой Дяков каза???
grasiani написа:При тая липса на качество и някакви успехи в българския футбол класацията ми е следната
1.Иван Иванов
2.Попов
3.Неделев
Мислех си също и за Дяков ,но с тези червени картони които често си изкарва ,по скоро още му е рано да влезе при най-добрите,да си изчисти играта и ще е неотразим.
Много добре им го каза за Дяков, на това ренде му давам най-много 10-то място.
За мен безспорният N1 е Ивелин Попов-5
Иван Иванов-3
Мони Славчев-1
Иван Иванов-3
Мони Славчев-1
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ
- hristo1306
- Контакти:
we are the champions написа:Абди Абдиков...
Грешиш ! Ник Дашев ! Той винаги е бил най - добрия противников играч !

1.Екрем Генч 2.Шенер Ремзи 3.Валери Греков
Ив Попов
Тонев
Иван Иванов
Тонев
Иван Иванов
“Сегашният “Левски” бе създаден от Държавна сигурност. Татяна Дончева го узакони, тъй като тогава тя беше прокурор в Софийски градски съд. Този отбор, който играе сега, е подмененият “Левски”. Това е нелегитимен клуб. Истинския “Левски” не играе никъде”
Дяков докато не си изчисти играта в националният от картони няма място в тази класация,а Миланов заслужава да е най-добър млад футболист.За мен реален фаворит е Ивелин Попов,предстои му и трансфер,така че още повече ще си качи цената.Както в Европа така и в България тази награда рядко се е давала на вратар или защитник,предимство винаги имат атакуващите играчи.
Лефскарче се нариииичам
Да паса обиииичам
След дрога тииичам
Буквара срииичам
Да паса обиииичам
След дрога тииичам
Буквара срииичам
COVINI написа:Дяков докато не си изчисти играта в националният от картони няма място в тази класация,а Миланов заслужава да е най-добър млад футболист.За мен реален фаворит е Ивелин Попов,предстои му и трансфер,така че още повече ще си качи цената.Както в Европа така и в България тази награда рядко се е давала на вратар или защитник,предимство винаги имат атакуващите играчи.
Иванов има цели четиринадесет гола в кариерата си - в пъти повече от някои български нападатели.

Върни се в “Футбол - България”